GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.689.502 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

ABDde hortum kâbusu Kargo deposu çöktü: 50 kişi mahsur kaldı

ABD'de hortum kâbusu! Kargo deposu çöktü: 50 kişi mahsur kaldı

ABD'de etkili olan hortum nedeni ile Portage kentindeki bir kargo deposu çöktü, 50 kişi içeride mahsur kaldı.

8.05.2024Dünya
650 tonluk treni çekti, dünya rekoru kırdı

650 tonluk treni çekti, dünya rekoru kırdı!

Rus atlet Denis Vovk, 650 ton ağırlığındaki treni 37 saniye içinde 1.48 metre çekerek dünya rekoru kırdı. Vovk bundan sonraki hedefinin bir denizaltı çekmek olduğunu açıkladı.

8.05.2024Dünya
Ivan Mance: Göztepeyi çok güzel günler bekliyor...

Ivan Mance: "Göztepe'yi çok güzel günler bekliyor..."

Yeni sezonda Süper Lig’de mücadele edecek olan İzmir ekibi Göztepe, TFF 1.Lig’in son maçında karşılaşacağı Bodrumspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman öncesinde Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Sportif Direktör Ivan Mance, kaptan İsmail Köybaşı, futbolculardan Taha Altıkardeş, Ahmed Ildız ve Kenneth Mamah, Süper Lig’e yükselme süreci ve yeni sezondaki hedefleriyle ilgili düşüncelerini dile getirdi.

8.05.2024Futbol
Evinde uyuduğu sırada pencereden silahlı saldırıya uğradı

Evinde uyuduğu sırada pencereden silahlı saldırıya uğradı

Esenler'de, 5 katlı binanın giriş katındaki dairede yaşayan U.S., uyuduğu sırada odanın penceresinden uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Yaralı U.S. ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

8.05.2024Gündem
Malatyada change operasyonu: 47 araçta tespit edildi

Malatya'da 'change' operasyonu: 47 araçta tespit edildi

Malatya'da depremde hasar görerek kullanılamayacak hale gelen araçların motor ve şase numaralarını hacizli, çalıntı veya yurt dışından getirilen araçlarda kullanan 11 şüpheli gözaltına alındı.

8.05.2024Gündem
Boşandıktan sonra bir kez daha ihanete uğradı… Eski kocası yüzünden yine dillere düştü

Boşandıktan sonra bir kez daha ihanete uğradı… Eski kocası yüzünden yine dillere düştü

Ekim 2022'de boşanan gösteri dünyasının en ünlü çiftlerinden biri evlilik hayatları, geçmişlerindeki çalkantılı dönemler ve ayrıldıktan sonra yaşadıklarıyla bir kez daha manşetlere taşındı. Son birkaç gündür manşetlere taşınan haberler yüzünden ünlü modelin karalar bağladığı söyleniyor…

8.05.2024Magazin
BUGÜN YENİ HALKA ARZ VAR MI || 8-10 Mayıs halka arz takvimi Bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri, talep toplama tarihleri neler

BUGÜN YENİ HALKA ARZ VAR MI || 8-10 Mayıs halka arz takvimi! Bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri, talep toplama tarihleri neler?

bugün yeni halka arz var mı sorusu yatırımcıların gündemine geldi. SPK bülteni ile 8-10 Mayıs halka arz takvimi araştırılıyor. Borsa işlemlerini yakından takip edenler, 'bu hafta yeni halka arz var mı, olacak mı' sorusunun yanıtını araştırıyor. Bilindiği gibi Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayının ardından şirketlerin halka arzları ve borsada işlem görmeleri gerçekleştiriliyor. Peki hafta halka arz olacak şirketler hangileri, talep toplama tarihleri neler? İşte halka arz takvimi 8-10 Mayıs...

8.05.2024Bilgi
Ataşehirde vahşet: Sokakta uyuyan köpeği ezip kaçtı... Sürükleyerek aşağıya kadar götürüyor

Ataşehir'de vahşet: Sokakta uyuyan köpeği ezip kaçtı... 'Sürükleyerek aşağıya kadar götürüyor'

İstanbul Ataşehir'de sokakta uyuyan köpeğe otomobille çarpıktan sonra metrelerce sürükleyen sürücü olay yerinden kaçtı. Mahallenin 'Zeytin' ismini koyduğu köpek olay yerinde öldü. Mahalle sakini Berkay Kontaj, "12 senedir mahallede bizimle beraber büyüyen bir köpekti. Köpeği görmesine rağmen köpeği eziyor. Ezdikten sonra sürükleyerek aşağıya kadar götürüyor. Arabadan inip bakmaya tenezzül etmiyor. Gereği neyse yapılmasını istiyoruz" diye konuştu.

8.05.2024Gündem
Mayıs’ta kar sürprizi

Mayıs’ta kar sürprizi

Ardahan’da sabah erken saatlerde etkili olmaya başlayan sağanak, kentin yüksek kesimlerinde yerini kar yağışına bıraktı.

8.05.2024Haber
Taş Kağıt Makasta Umut dönemi

Taş Kağıt Makas'ta Umut dönemi

Kanal D’nin çarşamba akşamları ekrana gelen dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun yeni bölümünden heyecan dolu bir tanıtım filmi yayınlandı. Değişen dengelerin herkesin hayatına yansıdığı tanıtım, seyri yüksek bir bölümün sinyalini verdi.

8.05.2024Televizyon
AstraZeneca, nadir görülen yan etkiyi itiraf ettikten sonra aylar sonra Kovid aşısını geri çekiyor

AstraZeneca, nadir görülen yan etkiyi itiraf ettikten sonra aylar sonra Kovid aşısını geri çekiyor

Mahkeme belgelerinde ürettiği kocid-19 aşısının çok nadir görülen bir yan etkiye neden olabileceğini kabul eden ilaç devi AstraZeneca, tartışmaların odağındaki aşısını dünya çapında geri çekme kararı aldı.

8.05.2024Dünya
8 Mayıs dünya ne günü Dünya Talasemi Günü hakkında bilgiler

8 Mayıs dünya ne günü? Dünya Talasemi Günü hakkında bilgiler

Yılın birçok günü çeşitli olaylara ya da hastalıklara farkındalık kazandırması amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor. 8 Mayıs dünya ne günü? sorusu da bu sebeple merak ediliyor. Talasemi ve orak hücre anemisi başta olmak üzere kalıtsal kan hastalıkları ülkemizde ve dünyada önemli bir halk sağlığı sorunudur. Peki, 8 Mayıs Dünya Talasemi Günü nedir?

8.05.2024Bilgi
Günlük Burç Yorumları 8 Mayıs 2024 | Yeni Ay Günü Bugün Hangi Burcu Neler Bekliyor İşte Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları 8 Mayıs 2024 | Yeni Ay Günü! Bugün Hangi Burcu Neler Bekliyor? İşte Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

Günlük burç yorumları 8 Mayıs 2024 Aygül Aydın yorumlarıyla paylaşıldı. Ay, Boğa burcunda ilerliyor. Saat 06.21’de Boğa burcunda 18 derecede bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Hayatını yenilemek için kendini resetlemek isteyebilirsin. Bu Yeni Ay ile birlikte geçmişte yaptığın hataları yapmamak için bazı şeyleri yeniden tanımlaman gerekiyor. Günlük burç yorumları 8 Mayıs 2024 Çarşamba, her burç için ayrı ayrı merak ediliyor. Bugün aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor? Uzman Astrolog Aygül Aydın 8 Mayıs günlük burç yorumları ile okurlarına önemli bilgiler verdi. 8 Mayıs 2024 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları 8 Mayıs 2024!

8.05.2024Astro Gündem
49 ilde Mahzen-40 operasyonu: 127 gözaltı

49 ilde 'Mahzen-40' operasyonu: 127 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 49 ilde tefecilere ve dolandırıcılara yönelik düzenlenen operasyonlarda 127 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu

8.05.2024Gündem
Şampiyonlar Liginde peri masalı Finale yükselen Borussia Dortmundda Edin Terzicin görüntüleri gündem oldu

Şampiyonlar Ligi'nde peri masalı! Finale yükselen Borussia Dortmund'da Edin Terzic'in görüntüleri gündem oldu

Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist Borussia Dortmund oldu. 1-0 kazandığı maçın rövanşında PSG'yi tek golle geçen Alman ekibi adını finale yazdırdı. İki maçta da direkleri döven PSG'de Kylian Mbappe'nin etkisizliği dikkat çekerken Dortmund'da teknik direktör Edin Terzic'in hikayesi de gündem oldu.

8.05.2024Futbol
MSB KURA SONUÇLARI 2024: Milli Savunma Bakanlığı işçi alımı kura çekilişi ne zaman, saat kaçta yapılacak

MSB KURA SONUÇLARI 2024: Milli Savunma Bakanlığı işçi alımı kura çekilişi ne zaman, saat kaçta yapılacak?

MSB kura çekilişi ve kura sonuçları için geri sayım başladı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) kadro ve kuruluşunda yer alan kurumlarda 1829 açıktan sürekli işçi alımı gerçekleştirecek. Söz konusu alımlarla ilgili başvuru tamamlandı. Birden fazla ilana başvuru yapanlar ile Millî Savunma Bakanlığında ücretleri genel bütçeden ödenen bir iş yerinde çalışmakta olan işçilerden müracaat edenlerin başvuruları kabul edilmeyecek. İşlemlerini gerçekleştiren adaylar, MSB kura çekimi tarihini mercek altına aldı. Peki MSB 1829 sürekli işçi alımı kurası ne zaman, saat kaçta, hangi gün? İşte ayrıntılar...

8.05.2024 Bilgi
Drift yapan sürücülere ceza yağdı

Drift yapan sürücülere ceza yağdı

Erzurum’da drift atan sürücü görüntüleri sosyal medyadan paylaşınca polisin takibi sonucu yakalandı. 3 şahıs hakkında toplamda 91 bin 110 TL ceza uygulandı.

8.05.2024Haber
Borsa İstanbul hafif primli

Borsa İstanbul hafif primli

BİST 100 endeksi 10358 puan seviyesinde.

8.05.2024Ekonomi
Tadilat nedeniyle çıkan kavgada komşusunu buldu

Tadilat nedeniyle çıkan kavgada komşusunu buldu

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bina yöneticisi olan emekli astsubay başçavuş M.Ö. (64), gece saatlerinde binadaki tadilat nedeniyle tartıştığı komşusu S.D.'yi (38) sabah eşi ve çocuğuyla apartmandan çıkarken tabancayla vurarak yaraladı. M.Ö. olayda kullandığı silahla yakalanarak gözaltına alındı.

8.05.2024Gündem
Monaco-Fenerbahçe Beko basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda Fenerbahçe Beko, Final-Foura kalmak için sahada

Monaco-Fenerbahçe Beko basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Beko, Final-Four'a kalmak için sahada!

Fenerbahçe BEKO, THY EuroLeague Play-off serisi beşinci maçında Monaco ile deplasmanda karşılaşacak. Geçtiğimiz cuma günü İstanbul'da oynanan müsabakayı Fransız ekibi 65-62 kazanarak seriyi 2-2'ye getirmişti. 2-2’lik eşitliğin bulunduğu Play-off serisinde bu mücadeleden galibiyetle ayrılan taraf Final Four biletini alacak. Temsilcimiz rakibiyle bugüne dek oynadığı 10 maçta altı galibiyet aldı. Peki Monaco-Fenerbahçe Beko basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

8.05.2024Basketbol
Zirve Ödülleri sahiplerini buldu

Zirve Ödülleri sahiplerini buldu

4. Uluslararası Zirve Ödülleri, önceki akşam Engelsiz Yaşam Vakfı yararına düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

8.05.2024Televizyon
İstanbul Havalimanında kargo uçağı gövdesi üzerine iniş yaptı

İstanbul Havalimanı'nda kargo uçağı gövdesi üzerine iniş yaptı

İstanbul Havalimanı'nda kargo uçağı gövdesi üzeri iniş yaptı. Edinilen bilgiye göre FEDEX şirketine ait kargo uçağının iniş takımları açılmadı. Uçak gövdesi üstü indi. Olayda ölen yada yaralanan olmadığı öğrenildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, 'Problem oluşturmayacak bir iniş yaptı diyebilirim. Pisti uçuşa kapattık. 2 pilot tahliye edildi.' açıklamasında bulundu.

8.05.2024Haber
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, resmi temaslarda bulunmak için Küba’da

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, resmi temaslarda bulunmak için Küba’da

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş ve beraberindeki parlamento heyeti, resmi temaslarda bulunmak üzere Küba’nın başkenti Havana’ya ulaştı.

8.05.2024Gündem
İstanbul Havalimanında hareketli anlar Kargo uçağının iniş takımları açılmadı, gövdesi üzerine iniş yaptı

İstanbul Havalimanı'nda hareketli anlar! Kargo uçağının iniş takımları açılmadı, gövdesi üzerine iniş yaptı

İstanbul Havalimanı'nda kargo uçağı gövdesi üzeri iniş yaptı. Edinilen bilgiye göre FEDEX şirketine ait kargo uçağının iniş takımları açılmadı. Uçak gövdesi üstü indi. Olayda ölen yada yaralanan olmadığı öğrenildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, 'Problem oluşturmayacak bir iniş yaptı diyebilirim. Pisti uçuşa kapattık. 2 pilot tahliye edildi.' açıklamasında bulundu.

8.05.2024Gündem
Benzine ve motorine (mazota) son dakika indirim Fiyatlar pompaya yansıdı... Akaryakıt fiyatları 8 Mayıs 2024

Benzine ve motorine (mazota) son dakika indirim! Fiyatlar pompaya yansıdı... Akaryakıt fiyatları 8 Mayıs 2024

Akaryakıt fiyatları 8 Mayıs 2024 itibarıyla güncellendi. Benzine ve mazota (motorine) indirim geldi mi? sorusu da araç sahipleri tarafından araştırılmaya başlandı. Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Brent petrolün zirveden gerilemesi ve dolar/TL kurunun da düşmesiyle birlikte akaryakıta indirim gelmeye başladı. Birçok sektörü etkileyen benzin ve motorin fiyatı özellikle taşımacılıkla uygulanan kişiler açısından büyük önem taşıyor. Sektör kaynaklarının Hürriyet’e verdiği bilgiye göre benzine ve motorine çifte indirim geliyor. Peki, Benzin ve mazot fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte 8 Mayıs Çarşamba akaryakıt fiyatları!

8.05.2024Bilgi
Real Madrid - Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta Şampiyonlar Ligi yarı final Real Madrid Bayern Münih maçı hangi kanalda, şifresiz mi

Real Madrid - Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta? Şampiyonlar Ligi yarı final Real Madrid Bayern Münih maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Real Madrid - Bayern Münih yarı final karşılaşması heyecanı bugün yaşanacak. Real Madrid ile Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 22. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 21 karşılaşmada iki takım da 9’ar galibiyet elde ederken, 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Taraftarlar maçın detaylarını yakından takip ediyorlar. Peki, Real Madrid - Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta? Real Madrid Bayern Münih maçı hangi kanalda? İşte, Şampiyonlar Ligi Real Madrid Bayern Münih yarı final canlı yayın detayları...

8.05.2024Futbol
Gözler de gönüller de Merkeli aradı

Gözler de gönüller de Merkel'i aradı

Almanya'da yeniden iktidara gelme şansı yüksek olan ana muhalefetin büyük kanadı Hıristiyan Demokrat Birlik Parti’nin (CDU) 3 gün sürecek kurultayı başladı pazartesi günü.

8.05.2024Avrupa
Fatih Karagümrük Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda Türkiye Kupasında finale doğru son sınav

Fatih Karagümrük Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Türkiye Kupası'nda finale doğru son sınav!

Fatih Karagümrük Trabzonspor maçı, ilk mücadeleyi 3-2 mağlup tamamlayan İstanbul ekibi için kritik bir rol oynayacak. 1-0'lık bir skor elde etmesi halinde penaltılara kadar gidecek olan mücadele, beraberlik ya da Trabzonspor'un galibiyeti halinde ise Bordo Mavili ekibi finale taşıyacak. Peki, Fatih Karagümrük Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, o karşılaşma hakkında detaylı bilgiler

8.05.2024Futbol
Emre Belözoğlundan Beşiktaş taraftarına küfür tepkisi: Canları sağ olsun demeyeceğim

Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaş taraftarına küfür tepkisi: Canları sağ olsun demeyeceğim

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş'a mağlup olarak elendikleri maçın ardından konuştu. Belözoğlu, “Ankaragücü oyununun karşılığı olan finale kalamadı. Bundan dolayı çok üzgünüm. Oyun arkadaşlarım gösterdiklerimi yaptıklarında 2-0, 3-0’a gelecek maçı kaybetti. Takımım ve kulübüm adına üzgünüm. Ligde kalarak yakışır bir şekilde sezonu bitirmek istiyoruz. Beşiktaş’ı tebrik ederim” dedi. Emre Belözoğlu, Tüpraş Park kendisi ve oyuncusuna edilen küfürler hakkında sitemkar bir açıklama yaptı.

8.05.2024Diğer
Polis ehliyet istedi, alkollü sürücü ise ayakkabı

Polis ehliyet istedi, alkollü sürücü ise ayakkabı!

Aksaray’da polisin uygulama yaptığını fark eden alkollü sürücü uygulama noktasına 60 metre kala araçtan inerek yaya olarak kaçmaya çalışırken polis ve bekçiler tarafından yakalandı. Kaçarken ayakkabısı ayağından çıkan sürücü ile polis arasında ayakkabı imtihanı yaşanırken, polis ehliyet istedi, alkollü sürücü ise ayakkabı.

8.05.2024Haber
Feyyaz Uçardan Angel Di Maria açıklaması

Feyyaz Uçar'dan Angel Di Maria açıklaması

Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Türkiye Kupası'nda MKE Ankaragücü'nü 1-0 mağlup ederek finale yükseldikleri maçın ardından konuştu. Feyyaz Uçar, MKE Ankaragücü maçı ardından kupa hedeflerinde kayıpsız devam ettiklerini dile getirerek, "Final maçını vatanımızın her şehrinde oynarız, şeref duyarız" dedi.

8.05.2024Diğer
BOĞA YENİAYIN BURÇLARA ETKİSİ || Boğa burcunda yeni ayı hangi burcu nasıl etkileyecek Aygül Aydın anlattı

BOĞA YENİAYIN BURÇLARA ETKİSİ || Boğa burcunda yeni ayı hangi burcu nasıl etkileyecek? Aygül Aydın anlattı!

Boğa burcunda gerçekleşen yeniayın burçlara etkileri astrolojiyi yakından takip edenler tarafından araştırılıyor. Yeni ay, astronomide Ay'ın evrelerinden ilki anlamına geliyor. Dünya'dan bakıldığında Ay ile Güneş aynı tutulum boylama sahip olduğunda meydana gelir. Ay, bu aşamada görünmezdir. Yeniay Boğa burcunda olacak. Hangi burcu nasıl etkileyeceği de merak konusu oldu. Uzman Astrolog Aygül Aydın tek tek anlattı... Peki Boğa burcunda yeni ayı hangi burcu nasıl etkileyecek? İşte yeni ayın burçlara etkisi...

8.05.2024Astro Gündem
Son yıllarda yumurtalık kanserinin görülme sıklığı giderek artıyor Artık genç yaşlarda karşımıza çıkıyor...

Son yıllarda yumurtalık kanserinin görülme sıklığı giderek artıyor! Artık genç yaşlarda karşımıza çıkıyor...

Dünya genelinde de ülkemizde de son yıllarda görülme sıklığı giderek artan yumurtalık kanseri, kadın kanserleri arasında ikinci sırada yer alıyor. 2050 yılına gelindiğinde her yıl dünyada yumurtalık kanseri tanısı alanların sayısının yüzde 55, bu kanserden dolayı hayatını kaybeden kadınların sayısının da yüzde 70 artacağı tahmin ediliyor. Ancak dünya ölçeğinde yapılan bir çalışma; yumurtalık kanseri tanısı alan kadınların üçte ikisinin bu kanser hakkında hiçbir bilgisinin hatta duyumunun bile olmadığını ortaya koyuyor!

8.05.2024Sağlık
Tanyeli son sağlık durumunu anlattı: 47 kiloya düştüm

Tanyeli son sağlık durumunu anlattı: 47 kiloya düştüm

Tanyeli ile eşi İlker Sünneli önceki gün Nişantaşı City’s çıkışı görüntülendi.

8.05.2024Hayat
Özel Güvenlik Sınavı sonuç takvimi Mayıs 2024 || EGM ÖGG 108. sınav sonuçları ne zaman, ayın kaçında açıklanacak

Özel Güvenlik Sınavı sonuç takvimi Mayıs 2024 || EGM ÖGG 108. sınav sonuçları ne zaman, ayın kaçında açıklanacak?

ÖGG sınav sonuç tarihi ilgili sınava katılan adayların gündeminde yer alıyor. Özel Güvenlik 108. Temel Eğitim Sınavı 27 Nisan tarihinde gerçekleştirildi. Sınav soru ve cevapları da 29 Nisan günü erişime açıldı. Adaylar sınav sonuç tarihini gündemine aldı. Sınav sonuçları Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı tarafından ilan edilecek. Adaylara sınavlarda toplam 100 soru yöneltilirken doğru cevaplanan her sorunun puan olarak karşılığı 1 olacak. Adayların başarılı olmaları için temel silahsız sınav puan toplamının ortalamasının en az 60 puan, yazılı silah bilgisi ve uygulamalı sınav toplamlarının en az 50 olması gerekiyor. Peki ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, Özel Güvenlik 108. Temel Eğitim ve 84 Yenileme sınav sonuçları bilgisi...

8.05.2024Bilgi
2024 ÖĞRETMEN ATAMASI KONTENJANLARI VE BRANŞ DAĞILIMI BELLİ OLDU || 20 bin öğretmen ataması başvuruları ne zaman, hangi branştan kaç atama yapılacak Takvim açıklandı

2024 ÖĞRETMEN ATAMASI KONTENJANLARI VE BRANŞ DAĞILIMI BELLİ OLDU || 20 bin öğretmen ataması başvuruları ne zaman, hangi branştan kaç atama yapılacak? Takvim açıklandı!

Öğretmen atama takvimi yayınlandı. MEB tarafından sürecin açıklanmasıyla, kontenjan, taban puanları ve branş dağılımı da netlik kazandı. Aylardır beklenen öğretmen ataması kontenjanları 7 Mayıs tarihinde erişime açıldı. 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıklayan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, en çok atama yapılacak 5 branşı da paylaştı. Bununla beraber sınıf öğretmenliği, rehberlik öğretmenliği ve din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliği ve diğer branşlarda kontenjan sayısı da araştırılıyor Diğer taraftan MEB.gov.tr üzerinden atama yapılacak alanlar ile başvuruya esas olacak taban puan ve kontenjan listesi ile atama takvimi de paylaşıldı .Adaylar süreçlerini başvuru kılavuzu doğrultusunda ilerletecek. Bakanlık öğretmen atamaları sürecinde branş dağılımını ihtiyaçlar doğrultusunda belirliyor. Atama takviminin netleşmesiyle beraber başvurular belirlenen tarihlerde alınacak. MEB öğretmen atama başvuru kılavuzunda öğretmen ataması kontenjan ve kadro sayıları yer aldı. Peki MEB Öğretmen atamaları ne zaman, başvurular nasıl ve nereden yapılacak? İşte Milli Eğitim Bakanlığı öğretmen atama kontenjanları ve branş dağılımı tablosu görüntüleme ekranı...

8.05.2024Bilgi
Dev maça Türkiyenin en yüksek iddaa oranları Mislide Real-Bayern öne çıkan istatistikler, son haberler burada...

Dev maça Türkiye'nin en yüksek iddaa oranları Misli'de! Real-Bayern öne çıkan istatistikler, son haberler burada...

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, bu akşam saat 22.00’de Estadio Santiago Bernabéu’da Bayern Münih’i konuk edecek. 2-2’lik ilk maçın ardından oynanacak rövanş mücadelesinde iki takım da adını Devler Ligi finaline yazdırmak için sahaya çıkacak. Dev karşılaşmanın heyecanı Misli’de en yüksek oranlarla yaşanacak.

8.05.2024Futbol
Günde kaç saat ayakta duruyorsunuz Bilim insanlarına göre bir günümüzü nasıl geçirmeliyiz

Günde kaç saat ayakta duruyorsunuz? Bilim insanlarına göre bir günümüzü nasıl geçirmeliyiz?

Avustralya'da yapılan bir araştırma, sağlık için günde en az beş saat ayakta durmanın hayati öneminin olduğunu, sağlıklı bir kalbe sahip olmak için her gün ne kadar süre oturmamız, uyumamız, ayakta durmamız ve egzersiz yapmamız gerektiğini ortaya attı. İşte o araştırmanın detayları ve uzman yorumları…

8.05.2024Sağlık
Durmadan çocuk doğuruyordu... Önce kendi bikinisi, sonra kocasının üstsüz pozu

Durmadan çocuk doğuruyordu... Önce kendi bikinisi, sonra kocasının üstsüz pozu!

Onlar son dönemde gösteri dünyasının en çok konuşulan çiftlerinden. Bunun nedeni de ardı ardına çocuk sahibi olmaları ve bu konuda yapıkları açıklamalar...   Ünlü şarkıcı ve sporcu eşi, bu yılın ikinci ayında dördüncü bebeklerine kavuştu. Oysa ünlü şarkıcı, bu son hamileliği başlayana kadar kocasına artık bebek istemediği konusunda yalvardığını da saklamamıştı.

8.05.2024Magazin
İçişleri Bakanı Yerlikaya: Mahzen-39 operasyonlarında 33 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Mahzen-39 operasyonlarında 33 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır merkezli 8 ilde düzenlenen Mahzen-39 Operasyonu'nda elebaşılığını Umut Öken’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda organize suç örgütü üyesi 33 şüpheli yakalandı.

8.05.2024Haber
AİLE DESTEK ÖDEMESİ MAYIS 2024 SORGULAMA EKRANI || Aile Destek Programı Mayıs ayı ödemeleri başladı mı, yattı mı İşte detaylar

AİLE DESTEK ÖDEMESİ MAYIS 2024 SORGULAMA EKRANI || Aile Destek Programı Mayıs ayı ödemeleri başladı mı, yattı mı? İşte detaylar

Aile Destek Programı Mayıs 2024 ödemeleri sorgulama ekranı, hak sahipleri tarafından merak edilip araştırılıyor. Bilindiği üzere Nisan ayında ödemeler Ramazan bayramı nedeniyle erken yapılmıştı. Bu ay ise Aile Destek paralarının da erken yatıp yatmayacağı sorgulanıyor. Öte yandan Aile Destek Programı 2024 yılında sona erecek. Peki, Aile Destek Programı Mayıs ayı ödemeleri ne zaman başlayacak? İşte merak edilen detaylar...

8.05.2024Bilgi
Demet Akbağ: Bana öpüşmeli roller gelmedi

Demet Akbağ: Bana öpüşmeli roller gelmedi

Demet Akbağ, oynadığı projelerde neden kimseyle öpüşmediğine dair soruya şu yanıtı verdi: “Siz atlamışsınız öpüştüm ama masum bir busecikti. Ragıp Savaş ile ‘Sen Harikasın’ dizisinde ara ara oluyordu. Kariyerim boyunca hep karakter rollerinde oynadım. O yüzden bana öpüşülesi roller de gelmedi.”

8.05.2024Hayat
İOKBS SONUÇLARI GERİ SAYIM || MEB 2024 Bursluluk Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak Sonuç tarihi belli oldu

İOKBS SONUÇLARI GERİ SAYIM || MEB 2024 Bursluluk Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonuç tarihi belli oldu 

Geçtiğimiz ay yapılan İOKBS 2024 Bursluluk Sınavı sonrası gözler sonuç tarihine çevrildi. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri tarafından heyecanla beklenen sonuç tarihi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilan edildi. Peki, 2024 İOKBS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte sınav takvimi üzerinden kamuoyuyla paylaşılan 2024 Bursluluk Sınavı sonuç tarihi...

8.05.2024Bilgi
Ankarada FETÖ operasyonu: 15 şüpheli yakalandı

Ankara'da FETÖ operasyonu: 15 şüpheli yakalandı

Ankara’da 15 FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi firari şüpheli, sanık, hükümlü yakalanarak gözaltına alındı.

8.05.2024Gündem
Son dakika haberleri: İsrail-Hamas savaşında son durum... İsrailin Refah saldırısı sonrası ABD bir ilke imza attı: Bomba sevkiyatı durduruldu

Son dakika haberleri: İsrail-Hamas savaşında son durum... İsrail'in Refah saldırısı sonrası ABD bir ilke imza attı: Bomba sevkiyatı durduruldu

İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... İsrail'in Refah hamlesi sonrası ABD bir ilke imza attı. ABD, Refah saldırısı endişesiyle İsrail'e bomba sevkiyatını durdurduğunu açıkladı. İsrail basınına konuşan ABD'li yetkili Beyaz Saray'ın bu bombaların Refah'ta kullanılmasından endişe ettiğini belirtti.

8.05.2024Dünya
Ergin Ataman, Panathinaikosta 12 yıl sonra ilki başardı Final Fourda Fenerbahçe ihtimali...

Ergin Ataman, Panathinaikos'ta 12 yıl sonra ilki başardı! Final Four'da Fenerbahçe ihtimali...

THY Euroleague play-off çeyrek final 5. maçında Panathinaikos evinde Maccabi Tel Aviv'i 81-72 mağlup etti ve 12 yıl sonra Final Four'a yükseldi. Yunan devinde başantrenör Ergin Ataman, maç sonu büyük sevinç yaşarken Türk halkını da unutmadı.

8.05.2024Basketbol
Fenerbahçe Beko, AS Monaco ile Euroleague Final-Foura kalabilmek için parkede Türkiyenin en yüksek iddaa oranları Mislide...

Fenerbahçe Beko, AS Monaco ile Euroleague Final-Four'a kalabilmek için parkede! Türkiye'nin en yüksek iddaa oranları Misli'de...

Fenerbahçe Beko, AS Monaco ile "Kazan ya da Evine dön!" maçında Euroleague Final-Four'a kalabilmek için kozlarını parkede paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Canlı Bahis, Canlı İzle, Canlı Sohbet, Şampiyon Oran seçenekleri ve Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları ile Misli'de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!

8.05.2024Basketbol
Diyarbakır merkezli 8 ilde operasyon Bakan Yerlikaya: Suç örgütü çökertildi, 33 şüpheli yakalandı

Diyarbakır merkezli 8 ilde operasyon! Bakan Yerlikaya: Suç örgütü çökertildi, 33 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır merkezli 8 ilde düzenlenen Mahzen-39 Operasyonu'nda elebaşılığını Umut Öken’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda organize suç örgütü üyesi 33 şüpheli yakalandı.

8.05.2024Gündem
Karsu düğününe Kraliçe’yi çağırdı

Karsu düğününe Kraliçe’yi çağırdı

Karsu, uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Mike Schrama’dan 2 yıl önce evlilik teklifi aldı.

8.05.2024Hayat
Ajda Pekkan ilk kez stadyum konserinde

Ajda Pekkan ilk kez stadyum konserinde

Ajda Pekkan, kariyerinde ilk kez stadyum konseri verecek. Pekkan, 12 Haziran’da Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda birçok sanatçı arkadaşıyla aynı sahneyi paylaşacak.

8.05.2024Hayat