GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.689.793 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

Galatasarayda Mertens için mutlu son İşte yeni maaşı...

Galatasaray'da Mertens için mutlu son! İşte yeni maaşı...

Galatasaray'da sezonun yıldızlarından olan Dries Mertens ile sözleşme görüşmeleri olumlu sonuçlandı. Belçikalı yıldızın yeni maaşı belli oldu.

9.05.2024Futbol
Final Four 2024 ne zaman, nerede düzenlenecek Maç saatleri belli oldu EuroLeague Final Four Fenerbahçe Beko rakibi kim oldu İşte Fenerbahçe Panathinaikos maçı tarihi

Final Four 2024 ne zaman, nerede düzenlenecek? Maç saatleri belli oldu! EuroLeague Final Four Fenerbahçe Beko rakibi kim oldu? İşte Fenerbahçe Panathinaikos maçı tarihi!

Final Four maç saatleri belli oldu. THY Euroleague play-off serisi 5. maçında Fenerbahçe Beko Fransız ekibi Monaco'yu mağlup ederek seride durumu 3-2'ye getirdi ve adını 6. kez Final Four'a yazdırdı. Sarı-lacivertliler, 5 yıl sonra Final Four'a katılma başarısı gösterirken, Fenerbahçe'nin rakibi de sporseverler tarafından gündeme geldi. Finale kalan Fenerbahçe Beko, yarı finalde başantrenörlüğünü Ergin Ataman'ın yaptığı Yunanistan'ın Panathinaikos AKTOR takımıyla karşı karşıya gelecek. Peki, EuroLeague Final Four 2024 ne zaman, nerede düzenlenecek? İşte, Final Four Fenerbahçe Panathinaikos maçı tarihi ve saatleri...

9.05.2024Basketbol
Cafer Kırcı güven tazeledi

Cafer Kırcı güven tazeledi!

DİTİB Erding Mevlana Camii’nde yapılan yeni yönetim kurulu seçiminde Cafer Kırcı, oy çokluğuyla yeniden başkan seçildi. Kırcı, 9 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevine yeniden seçilerek güven tazeledi.

9.05.2024Avrupa
Ceylan Yıldırım, ‘Maxton Hall’ filmiyle Prime Video’da

Ceylan Yıldırım, ‘Maxton Hall’ filmiyle Prime Video’da

Berlinli film yapımcısı Ceylan Yıldırım, televizyon ve film dünyasında yankı uyandıran büyük bir projeye imza attı. Yıldırım, İngiliz yazar Mona Kasten’in 2018’de piyasaya çıkan 3 bölümlük romanından uyarlanan ‘Maxton Hall’ (Aramızdaki Dünya) dizisinin uygulayıcı yapımcılığını üstlendi.

9.05.2024Avrupa
Atalanta - Marsilya maçı ne zaman, saat kaçta UEFA Avrupa Ligi yarı final Atalanta Marsilya maçı hangi kanalda, şifresiz mi

Atalanta - Marsilya maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi yarı final Atalanta Marsilya maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

UEFA Avrupa Ligi yarı final karşılaşmalarında bu akşam Atalanta - Marsilya maçı ekranlara gelecek. Futbolseverler maçın detaylarını merak ediyorlar. UEFA Avrupa Ligi'nde finalistler bugün oynanacak maçların sonunda belli olacak.Fransa’da oynanan ilk mücadele 1-1 eşitlikle tamamlanmıştı. Peki, Atalanta - Marsilya maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi yarı final Atalanta Marsilya maçı hangi kanalda, şifresiz mi? İşte canlı yayın detayları...

9.05.2024Futbol
Son dakika... Yılın ikinci enflasyon raporu açıklanıyor

Son dakika... Yılın ikinci enflasyon raporu açıklanıyor

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, bu yılın ikinci enflasyon raporunun tanıtımına ilişkin toplantıda konuşuyor.

9.05.2024Ekonomi
Güzel bir görünüme kavuşacağı söylendi hayatı kâbusa döndü Hastaneden açıklama geldi

'Güzel bir görünüme kavuşacağı' söylendi hayatı kâbusa döndü! Hastaneden açıklama geldi

İzmir'de boynundaki yanık izinden kurtulmak isteyen Suat Barman (39), özel bir hastanede uygulanan lazer tedavisi sonrası yanık izinin daha da belirginleştiğini iddia etti. Avukatı aracılığıyla konuyu yargıya taşıyan Barman, "Güzel bir görünüme kavuşacağım söylendi. Yöntemleri denedikçe boynumdaki yara izi daha kötü oldu. Psikolojik sorunlar yaşıyorum" dedi. Hastaneden yapılan açıklamada ise "Tıp merkezimiz ve hekimlerimizin herhangi bir kusuru, ihmali ya da özen eksikliği bulunmamaktadır. Dava sürecinde yapılacak Adli Tıp Kurumu incelemesi neticesinde haklılığımız ortaya konacak olup, konu yargıdadır" denildi.

9.05.2024Gündem
Almanya’da bundan böyle mayısın ikinci çarşambası ‘Aile Hekimliği Günü’ olacak

Almanya’da bundan böyle mayısın ikinci çarşambası ‘Aile Hekimliği Günü’ olacak

Almanya genelinde hastaları ve yakınlarını bilgilendirmek amacıyla ilk kez ‘Aile Hekimliği Günü’ düzenlendi. Dr. Nuray Can kendisini ziyarete gelen Hamburg Eyalet Parlamentosu milletvekili ve Sağlık Komisyonu üyesi Güngör Yılmaz’a çalışmaları hakkında bilgi verdi.

9.05.2024Avrupa

Antalya'da annesinin ve oğlunun olduğu evi yakmak istedi... Polise şoke eden sözler: 'Şu silahı çek önümden, aldım mı sıkarım'

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde D.A. (32), annesi ve 13 yaşındaki oğlunun da bulunduğu evi benzin dökerek yakmak istedi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen kadın, ekiplerce ikna edilip ambulansa götürülürken yanında bulunan polis memuruna, "Bak şu silahı önüme koyup durma. 7,65 hastasıyım ben, çek şu silahı önümden. Aldım mı sıkarım bak" dedi.

9.05.2024Gündem
AİLE DESTEK ÖDEMESİ SORGULAMA EKRANI: Mayıs ayı aile destek programı ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak

AİLE DESTEK ÖDEMESİ SORGULAMA EKRANI: Mayıs ayı aile destek programı ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak?

Aile Destek Paketi ödemesi yattı mı? Sosyal yardım parası ödeme takvimi, Mayıs ayıyla beraber araştırılıyor. Ödemeler, düzenli olarak Program dahilinde yapılan ödeme tutarları hanedeki kişi başına düşen aylık gelirin dahil olduğu gelir aralıklarına belirleniyor. Diğer taraftan 12 ay sürecek desteğin bitiş tarihi de gündeme geldi. Geçtiğimiz sene Temmuz ayında Aile Destek Ödemeleri 1 yıl daha uzatılmıştı. Peki Aile destek ödemesi sorgulama ekranı: Mayıs ayı aile destek programı ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? İşte e-Devlet sorgulama ekranı!

9.05.2024Bilgi
Öğretmen iş bırakma eylemi yapabilir mi Öğretmenin iş bırakma (grev yapma) hakkı var mı, ceza verilir mi

Öğretmen iş bırakma eylemi yapabilir mi? Öğretmenin iş bırakma (grev yapma) hakkı var mı, ceza verilir mi?

Türkiye genelinde 10 Mayıs Cuma günü öğretmenlerin iş bırakma eylemi yapması gündemde yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde kamuoyunu sarsan bir öğrencinin bir okul müdürünü silahla öldürmesi olayı binlerce öğretmeni ve sendikayı harekete geçirdi. Öğretmenler iş bırakma eylemi yapabilir mi? sorusu da bu gelişmeyle beraber araştırılmaya başlandı. Grev nedeniyle bazı sendikalar Milli Eğitim Bakanlığı ve müdürlüklerine yürüyüş gerçekleştirirken, bazı sendikalar ise TBMM önünde açıklama yapacak. Bu greve katılacak öğretmenler de bu durumun disiplin suçu teşkil edip etmeyeceğini merak ediyor. Peki, Öğretmenin iş bırakma hakkı var mı?

9.05.2024Bilgi
Cuma günü okul var mı (10 Mayıs) Yarın okullar tatil mi Cuma günü ders işlenecek mi

Cuma günü okul var mı? (10 Mayıs) Yarın okullar tatil mi? Cuma günü ders işlenecek mi?

Cuma günü okullar tatil mi ve yarın okul var mı sorusu, yaşanan elim olayın ardından gündemde yer almaya devam ediyor. İstanbul'da disiplin suçları nedeniyle okuldan atılan bir öğrencinin, okul müdürünü okulda silahla vurarak öldürmesinin ardından pek çok kesimden tepkiler yükseldi. Tepkilerin merkezi ise eğitim sendikaları oldu. Pek çok sendika, 10 Mayıs Cuma günü için bir günlük iş bırakma ve grev kararı aldı. Diğer taraftan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ise konuyla ilgili açıklama yaptı. Bakan Tekin, "Bir meslektaşımız, bir baba, bir evlat hayattan koparıldı. Üzüntümüz çok büyük. Meslektaşımıza Allah’tan rahmet diliyorum, ailesine, yakınlarına, eğitim camiamıza bir kez daha başsağlığı diliyorum." dedi. Peki, 10 Mayıs Cuma günü okul var mı, yoklama alınacak mı? İşte, Cuma günü okullar tatil mi ve ders işlenecek mi sorusuna yönelik detaylı bilgiler

9.05.2024Bilgi
Almanların en büyük derdi ‘göç’

Almanların en büyük derdi ‘göç’

Almanların hükümetten en büyük beklentisi ne ekonomi ne de suçla mücadele. Küresel demokrasi algısına ilişkin uluslararası bir araştırma olan ‘Demokrasi Algı Endeksi’ne göre Alman halkının hükümetten ilk beklentisi göçün azaltılması. Göçün azaltılması konusu, araştırmaya katılan 53 ülke arasında en çok Almanya’da net bir şekilde ortaya çıktı.

9.05.2024Avrupa
Dış ticaret haddi arttı

Dış ticaret haddi arttı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) dış ticaret haddinin 2024 yılı Mart ayında 87,2 olarak gerçekleştiğini açıkladı.

9.05.2024Ekonomi
Hakkari - Çukurca kara yolunda heyelan... Kamyonet kayalar arasında kaldı

Hakkari - Çukurca kara yolunda heyelan... Kamyonet kayalar arasında kaldı

Hakkari- Çukurca kara yolunda meydana gelen heyelanda kamyonet, düşen dev kayaların arasında kaldı. Olayda yaralanan olmazken, jandarma ekipleri yolu ulaşıma kapattı.

9.05.2024Haber
Macaristan’la dostluğun 100. yılında 100 etkinlik

Macaristan’la dostluğun 100. yılında 100 etkinlik

Türkiye ile Macaristan arasındaki diplomatik ilişkilerin başlamasının 100. yılı vesilesiyle ilan edilen ‘2024 Türk-Macar Kültür Yılı’ faaliyetleri bütün hızıyla devam ederken, yenileri de yolda. 2024 Türk-Macar Kültür Yılı kapsamında bu yılın ilk dört ayında düzenlenen etkinlik sayısı 50’yi geçti.

9.05.2024Avrupa
Borsa İstanbul yatay seviyede

Borsa İstanbul yatay seviyede

BİST 100 endeksi 10274 puan seviyesinde.

9.05.2024Ekonomi
Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Adana’da sokakta tartıştığı Arda Demirci’yi (19), av tüfeğiyle öldüren Mehmet Akkel (54) tutuklandı. Akkel’in, kızı İ.A.’nın (19) Demirci’den ayrılmak istemesi üzerine “Elimde fotoğrafların var. Beni terk edersen, seni rezil ederim” diyerek şantaja yapması üzerine cinayetin işlediği ortaya çıktı.

9.05.2024Gündem
KPSS başvuruları ne zaman bitiyor 2024 KPSS Lisans başvurusu için son tarih uyarısı

KPSS başvuruları ne zaman bitiyor? 2024 KPSS Lisans başvurusu için son tarih uyarısı

KPSS 2024 Lisans Sınavı başvurusu ne zaman bitiyor sorusu gündemde yer almayı sürdürüyor. Sürecin başlamasıyla birlikte, lisans mezunu öğrenciler merak içerisinde başvuru ekranını ve başvuru ücretini merak ediyor. Ayrıca son başvuru tarihi de araştırılanlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Peki, 2024 KPSS Genel Kültür Genel Yetenek başvuruları son tarih ne zaman? KPSS Lisans başvuru ücreti ne kadar? Merak edenler için detayları haberimizde derledik. İşte detaylar...

9.05.2024Bilgi
İsmail’in sandalyesi Almanya’dan

İsmail’in sandalyesi Almanya’dan

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde yaşayan ‘serebral palsi’ hastası 9 yaşındaki Yemliha İsmail Çağmel’e tekerlekli sandalyesi, Almanya’dan gönderildi.

9.05.2024Avrupa
Otomobil, park halindeki kamyonun damperine düştü: 1 yaralı

Otomobil, park halindeki kamyonun damperine düştü: 1 yaralı

Şanlıurfa’da, Yusuf Ç.’nin (34) kontrolünü yitirdiği otomobil, yapımı devam eden köprülü kavşaktan park halindeki hafriyat kamyonunun damperine düştü. Kazada, Yusuf Ç., yaralandı.

9.05.2024Haber
Montları hazırlayın Sıcaklıklar düşüyor, yağışlı hava geri geliyor... İstanbul için kritik uyarı

Montları hazırlayın! Sıcaklıklar düşüyor, yağışlı hava geri geliyor... İstanbul için kritik uyarı

Meteoroloji'den alınan son hava durumu raporuna göre bugün, Edirne, Kırklareli, Manisa, Kütahya, Eskişehir, Çankırı, Çorum'da sağanak yağış bekleniyor. Mevsim normallerindeki sıcaklıklar ise Marmara Bölgesi'nde 5 derece birden düşecek. Prof. Dr. Orhan Şen, 'montları hazırlayın' uyarısında bulunurken, 'Bugün Batı Karadeniz ve Marmara’nın güneyinde önemsiz yağmur var. İstanbul’a yağmur, Marmara ve Ege ile birlikte yarın gelecek. Hafta sonu Anadolu’yu da kapsayacak.' ifadelerini kullandı.

9.05.2024Gündem
EMEKLİ PROMOSYON 2024 En yüksek hangi banka veriyor Mayıs ayı Garanti, Akbank, YapıKredi, Ziraat emekli promosyon 2024 kampanyaları

EMEKLİ PROMOSYON 2024 En yüksek hangi banka veriyor? Mayıs ayı Garanti, Akbank, YapıKredi, Ziraat emekli promosyon 2024 kampanyaları

Emekli banka promosyonu 2024 en yüksek hangi banka veriyor merak ediliyor. Emekli promosyon 2024 Mayıs kampanyaları maaşlarını taşımak isteyen emeklilerin gündeminde yer almaya devam ediyor. Emekliye banka promosyonu yarışı, kamu bankalarında belirlenen miktarın ardından özel bankalara da yansımaya başladı. Geçen yıl 5 bin ila 7 bin 500 TL aralığında değişen promosyon ödemeleri, bu yıl 8 bin liradan başlayıp 15 bin TL’ye kadar çıkıyor. Son haftalarda kamu bankalarından sonra özel bankalar da promosyon yarışına dahil olunca emekli kapma savaşları kızıştı. Bazı bankalar, aylıklarını taşıyan emeklilere verdikleri promosyon ödemelerinin yanında bir de 3 bin TL’ye kadar ek promosyon alternatifleri sunmaya başladı. Peki, Hangi banka ne kadar emekli promosyon veriyor, kaç TL? En yüksek emekli promosyonu veren bankalar Ziraat Bankası, AkBank, HalkBank emekli banka promosyonu 2024!

9.05.2024Bilgi
Giffey’e saldırgan kişi yakalandı

Giffey’e saldırgan kişi yakalandı

Almanya’da siyasetçilere yönelik saldırılar artmaya başladı. Avrupa Parlamentosu (AP) seçimleri için Dresden’de afiş asarken saldırıya uğrayan ve ağır yaralanan SPD’li Matthias Ecke’den sonra şimdi de Berlin Ekonomi Senatörü Franziska Giffey’e bir saldırı gerçekleşti.

9.05.2024Avrupa
SURVİVOR KİM ELENDİ 8 MAYIS 2024 | Bu hafta Survivor All Stardan kim gitti, eleme düellosunu kim kazandı, Furkan mı, Yunus Emre mi Şoke eden veda Mental olarak yorgunum...

SURVİVOR KİM ELENDİ 8 MAYIS 2024? | Bu hafta Survivor All Star'dan kim gitti, eleme düellosunu kim kazandı, Furkan mı, Yunus Emre mi? Şoke eden veda! 'Mental olarak yorgunum...'

Bu hafta Survivor kim elendi 8 Mayıs 2024 tarihili eleme düellolarının ardından belli oldu. Büyük finale kısa süre kala Acun Ilıcalı tarafından yeni kuralların açıklandığı Survivor All Star'ın 8 Mayıs tarihli 107. son bölümünde, eleme düellosu heyecanı yaşandı. Bu hafta eleme potasında yer alan Yunus Emre, Sercan, Furkan ve Batuhan Survivor'da kalmak için düelloda bireysel performanslarını gösterdi. Kıran kırana yarışın ekranlara geldiği eleme düellosunun ilk turunda, Batuhan ve Sercan kazanarak adaylığını düşürdü. Finalde ise Furkan ve Yunus Emre'nin mücadelesi Survivor All Star'a veda eden ismi belirledi. Rakiplerine elenerek Survivor'dan elenen yarışmacının , " Son iki haftadır mental olarak gerçekten yorgundum. Yani erkek evlatlar annelerine düşkün olur ya benim de annem biraz rahatsızdı buraya gelmeden önce." sözleri duygusal anlar yaşattı. Peki, dün akşam Survivor kim gitti, eleme düellosunu kim kazandı? İşte, 8 Mayıs 2024 bu hafta Survivor elenen aday...

9.05.2024Televizyon
47 ilaç geri ödeme listesine alındı

47 ilaç geri ödeme listesine alındı

Sosyal Güvenlik Kurumu, 8'i yenilikçi kanser ilacı, 10'u yerli olmak üzere toplam 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldı.

9.05.2024Ekonomi
Hakkaride meydana gelen heyelanda kamyonet, dev kayaların arasında kaldı

Hakkari'de meydana gelen heyelanda kamyonet, dev kayaların arasında kaldı

Hakkari- Çukurca kara yolunda meydana gelen heyelanda kamyonet, düşen dev kayaların arasında kaldı. Olayda yaralanan olmazken, jandarma ekipleri yolu ulaşıma kapattı.

9.05.2024Gündem
Nesli tehdit altındaki su samuru görüldü

Nesli tehdit altındaki su samuru görüldü

Siirt'te Kezer Çayı’nda nesli tehdit altında olan su samuru görüldü. Görüntülerde su samurunun bir süre güneşlendiği daha sonra suyun altına dalarak gözden kaybolduğu görüldü.

9.05.2024Haber
İstanbul baraj doluluk oranları 9 Mayıs 2024 (İSKİ) | İstanbul barajlarındaki son durum ne

İstanbul baraj doluluk oranları 9 Mayıs 2024 (İSKİ) | İstanbul barajlarındaki son durum ne?

İstanbul'da geçtiğimiz haftalarda etkili olan sağanak yağışlar, barajlardaki su seviyelerini olumlu yönde etkiledi. Kent sakinleri, İstanbul'daki barajların doluluk oranlarını merak ederek konu hakkında bilgi arayışına girdiler. Özellikle Ömerli, Elmalı, Terkos, Alibeyköy ve Büyükçekmece barajlarındaki su durumu büyük ilgi çekiyor. Peki, İstanbul barajlarında son durum ne? İşte, 9 Mayıs 2024 tarihine ait İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) verileriyle güncel baraj doluluk oranları...

9.05.2024Bilgi
‘Muhammed’ ismi 3 şehirde ilk sırada

‘Muhammed’ ismi 3 şehirde ilk sırada

Almanya’da 2023 yılında yeni doğan erkek ve kız bebeklere en çok verilen isimler sıralaması yayımlandı. Buna göre ‘Muhammed’ ismi, Berlin, Bremen ve Hamburg’da erkek çocuklarında verilen isimler sıralamasında ilk, Kuzey Ren Vestfalya ve Hessen’de ise sırada yer aldı.

9.05.2024Avrupa
10 ilde terör operasyonu: 72 gözaltı

10 ilde terör operasyonu: 72 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 ilde bölücü terör örgütüne (BTÖ) yönelik düzenlenen “Bozdoğan-36” operasyonlarında 72 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

9.05.2024Haber
Bayer Leverkusen - Roma maçı ne zaman, saat kaçta UEFA Avrupa Ligi yarı final Bayer Leverkusen Roma maçı hangi kanalda, şifresiz mi

Bayer Leverkusen - Roma maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi yarı final Bayer Leverkusen Roma maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

UEFA Avrupa Ligi yarı final karşılaşmalarında bu akşam Bayer Leverkusen - Roma maçı ekranlara gelecek. Futbolseverler maçın detaylarını merak ediyorlar. UEFA Avrupa Ligi'nde finalistler bugün oynanacak maçların sonunda belli olacak. UEFA Avrupa Ligi final maçı, 22 Mayıs'ta İrlanda'nın başkenti Dublin'de yapılacak. Peki, Bayer Leverkusen - Roma maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi yarı final Bayer Leverkusen Roma maçı hangi kanalda, şifresiz mi? İşte canlı yayın detayları...

9.05.2024Futbol
Tolunay Kafkas: Umarım Galatasaray maçında ayaklarımız yere basar

Tolunay Kafkas: Umarım Galatasaray maçında ayaklarımız yere basar

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Trabzonspor'a 4-0 yenilerek elendikleri maçın ardından açıklamalar yaptı. Tolunay Kafkas, “Oyun 90 dakika. Trabzonspor haklı bir galibiyet aldı. İkinci devre yaptığımız değişiklerden sonra takım ileri gideceğine geri gitti. Mağlup olduk. Çıkaracağımız dersler var. 2’yi yiyorsan 3’ü, 4’ü yemeyeceksin. Bize iyi bir ders oldu." dedi.

9.05.2024Diğer
Abdullah Avcı: Umarım tüm kupaları kazanmak nasip olur

Abdullah Avcı: Umarım tüm kupaları kazanmak nasip olur

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fatih Karagümrük'ü 4-0 mağlup ederek finale yükseldikleri maçın ardından konuştu.

9.05.2024Diğer
KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024 || Kurban Bayramı ne zaman, kaç gün kaldı Kurban Bayramı 1. günü ayın kaçına denk geliyor Bayram tarihi ve günleri-Diyanet takvimi

KURBAN BAYRAMI'NA KAÇ GÜN KALDI 2024 || Kurban Bayramı ne zaman, kaç gün kaldı? Kurban Bayramı 1. günü ayın kaçına denk geliyor? Bayram tarihi ve günleri-Diyanet takvimi

Kurban Bayramı 2024 için geri sayım başladı. Yılın ikinci bayramı Kurban Bayramı 2024 tarihi merak edilen konular arasında yer alıyor. Müslümanların kurban ibadetini yerine getireceği Kurban Bayramı tatiline kaç gün kaldığı da araştırılıyor. 2024 Kurban Bayramı, Diyanet İşleri takvimine göre Haziran ayında idrak edilecek. Tatil planlarına yön vermek isteyenler Kurban Bayramı hangi gün başlıyor sorusunun yanıtına odaklandı. Peki Kurban bayramı ne zaman 2024, ayın kaçında, hangi gün başlıyor? Kurban Bayramına kaç gün kaldı? İşte tarih bilgisi...

9.05.2024Bilgi
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Küba Meclisi Başkanı Hernandez ile görüştü

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Küba Meclisi Başkanı Hernandez ile görüştü

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Küba’nın başkenti Havana’daki resmi temasları kapsamında, Küba Halkın Gücü Ulusal Meclisi Başkanı Esteban Lazo Hernandez ile görüşme gerçekleştirdi.

9.05.2024Gündem
ÖGG sonuçları ne zaman açıklanacak EGM duyurdu  ÖGG 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme sınavı sonuç tarihi belli oldu İşte detaylar

ÖGG sonuçları ne zaman açıklanacak? EGM duyurdu! ÖGG 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme sınavı sonuç tarihi belli oldu! İşte detaylar

Özel Güvenlik Görevlisi ÖGG 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme sınav sonuçları geçtiğimiz ay sonunda yapılan sınavın ardından özel güvenlik görevlisi adayları tarafından merak edilip araştırılıyor. Bilindiği üzere 27 Nisan'da yapılan sınavın cevap anahtarı 29 Nisan'da açıklandı. sınavın üzerinden geçen iki haftanın ardından sınava girenler merak içerisinde "ÖGG sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusunun cevabını merak ediyor. Emniyet Genel Müdürlüğü EGM tarafından sonuç tarihi ilan edildi.  İşte merak edilip araştırılan sorunun cevabıyla ilgili detaylar...

9.05.2024Bilgi
YARIN SATIŞTA BİM AKTÜEL 10 MAYIS KATALOĞU 2024  📌🛒|| Bimde bu cuma gelecek ürünler neler BİM ATV, bisiklet getiriyor...

YARIN SATIŞTA! BİM AKTÜEL 10 MAYIS KATALOĞU 2024 📌🛒|| Bim'de bu cuma gelecek ürünler neler? BİM ATV, bisiklet getiriyor...

Haftanın ikinci ve son bim kataloğu Bim aktüel 10 Mayıs 2024 yarın satışa sunulacak. Bim'de bu cuma gelecek ürünler Anneler Günü hediyesi almak isteyenler tarafından merak ediliyor. Bim'in ürünleri bu hafta da alışveriş severlerin ilgisiyle takip ediliyor. Bu hafta bim'e gelecek ürünler arasında ATV, ve bisiklet dikkat çekiyor. BİM kataloğu aynı zamanda bim.com.tr bim online alışveriş sitesinden temin edilebiliyor. BİM 10 Mayıs 2024 kataloğunda; Skyjet 110cc Off Road Benzinli ATV 49.999 TL, Kuba Speedlight Pro İnce Teker E-Bike 17.999 TL, Rookie 20 Jant 21 Vites Amortisörlü Venti 3.199 TL, Braun Blender Seti 1. 799 TL, Philips Air Fryer 6.199 TL, Abs Küçük Boy Valiz 529 TL, Kadın Fitilli Kapri Pijama Takımı 185 TL'den satışta olacak. Peki, bim'de bu hafta neler var? İşte, bim aktüel üeünler kataloğu 10 Mayıs 2024 fiyat listesi

9.05.2024Bilgi
Kontrolden çıkan otomobil kamyonun damperine düştü

Kontrolden çıkan otomobil kamyonun damperine düştü

Şanlıurfa’da, Yusuf Ç.’nin (34) kontrolünü yitirdiği otomobil, yapımı devam eden köprülü kavşaktan park halindeki hafriyat kamyonunun damperine düştü. Kazada, Yusuf Ç., yaralandı.

9.05.2024Gündem
Oxford’da kahkaha

Oxford’da kahkaha

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, “Konuşanlar” adlı programının yeni bölümünü iki yıl önce bir söyleşiye katıldığı İngiltere’nin Oxford Üniversitesi’nde çekti.

9.05.2024Televizyon
Düğün bitti, gerçek hayat başladı... Birbirinize ne güzel bakıyorsunuz öyle

Düğün bitti, gerçek hayat başladı... Birbirinize ne güzel bakıyorsunuz öyle!

Onlar bu yılın ilk düğününün kahramanlarıydı. İkisi de daha küçücük birer çocukken tanışmıştı. O dönemde elbette çocuk aklıyla günün birinde evleneceklerini düşünmemişlerdi. Tek dertleri oyun oynamaktı.

9.05.2024Magazin
SGK EMEKLİ MAAŞI 2024 TEMMUZ ZAM HESAPLAMASI (Tahmini rakamlar) || Temmuzda en düşük SSK, Bağkur, Emekli Sandığı aylığı ne kadar olacak, kaç TL artacak 4A,4B,4C maaş zammı yüzde kaç olur

SGK EMEKLİ MAAŞI 2024 TEMMUZ ZAM HESAPLAMASI (Tahmini rakamlar) || Temmuz'da en düşük SSK, Bağkur, Emekli Sandığı aylığı ne kadar olacak, kaç TL artacak? 4A,4B,4C maaş zammı yüzde kaç olur?

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı Temmuz ayı emekli maaşı hesaplamaları, 4 aylık enflasyon farkının ortaya çıkmasıyla araştırılıyor. Nisan ayı enflasyon rakamları, geçtiğimiz günler Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından kamuoyu ile paylaşıldı. Böylece emekli ve memur maaş zammı üzerinde belirleyici olacak enflasyon farklı da netleşiyor. Böylece SSK, BAĞ-KUR, Emekli Sandığı aylıkları için de tablo şekilleniyor. Bu bağlamda 4A, 4B, 4C emekli maaşı hesaplamaları da başladı. Hürriyet Gazetesi Yazarı Noyan Doğan, köşesinde Temmuz ayı emekli maaş zammı tahminlerini kaleme aldı. 4 aylık enflasyon farkının ardından nihai zam oranı Mayıs ve Haziran ayının enflasyon verisinin açıklanmasıyla belli olacak. Peki SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emekli maaşı Temmuz ayında ne kadar olacak? 4A,4B,4C maaş zammı yüzde kaç olur? İşte emekli maaşı Temmuz 2024 zam tahminleri...

9.05.2024Bilgi
Gövde üzerine iniş yapan kargo uçağı pistten kaldırıldı

Gövde üzerine iniş yapan kargo uçağı pistten kaldırıldı

İniş takımlarındaki arıza sebebiyle İstanbul Havalimanı'nda gövde üzerine iniş yapan kargo uçağı, İGA ekiplerinin çalışmaları sonucu pistten kaldırıldı.

9.05.2024Haber
Hazar Ergüçlü Şampiyon Melekleri unutmadı

Hazar Ergüçlü 'Şampiyon Melekleri' unutmadı

KANAL D’nin yayınlanan “İnci Taneleri” dizisinde Dilber’i canlandıran Hazar Ergüçlü, sosyal medyada gündem oldu.

9.05.2024Televizyon
Bugün yağmur var mı HAVA DURUMU TAHMİNLERİ İL İL 9 MAYIS 2024 | Meteorolojiden hafta sonu için son dakika sağanak uyarısı Bugün hava nasıl olacak Yağmur var mı

Bugün yağmur var mı? HAVA DURUMU TAHMİNLERİ İL İL 9 MAYIS 2024 | Meteoroloji'den hafta sonu için son dakika sağanak uyarısı! Bugün hava nasıl olacak? Yağmur var mı?

Son dakika hava durumu tahminlerini yayınlayan Meteoroloji'den hafta sonu için sağanak uyarısı geldi. Sıcaklıklar mevsim normalleri üzerinde seyrederken cuma günü İstanbul, İzmir ve Ankara dahil ülke genelinde sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Perşembe günü ise hava sıcaklığının batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, doğu kesimlerde 3 ila 5 derece artması bekleniyor. Peki, bugün hava nasıl olacak? Yağmur var mı? İşte, İstanbul, Ankara, İzmir ve il il 9 Mayıs hava durumu raporu.

9.05.2024Bilgi
Bakan Yerlikaya duyurdu: Ayazlar suç örgütü çökertildi

Bakan Yerlikaya duyurdu: 'Ayazlar' suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya merkezli 2 ilde düzenlenen Mahzen-41 Operasyonları'nda elebaşılığını Umut Ayaz’ın yaptığı "Ayazlar" olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

9.05.2024Haber
10 ilde Bozdoğan-36 Operasyonu Bakan Yerlikaya: 72 şüpheli yakalandı

10 ilde Bozdoğan-36 Operasyonu! Bakan Yerlikaya: 72 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 ilde bölücü terör örgütüne (BTÖ) yönelik düzenlenen “Bozdoğan-36” operasyonlarında 72 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

9.05.2024Gündem
Ünlü çiftten kötü haber... Sessiz sedasız boşandılar

Ünlü çiftten kötü haber... Sessiz sedasız boşandılar!

2020 yılında sade bir törenle evlenen oyuncu Görkem Sevindik ve basketbolcu Kübra Siyahdemir’in mutluluğu kısa sürdü. 2.5 yaşında çocukları olan çiftin evliliklerini geçen ay anlaşmalı olarak sessiz sedasız sonlandırdıkları ortaya çıktı.

9.05.2024Hayat
EMEKLİ ve MEMUR MAAŞ ZAMMI 2024 TEMMUZ TAHMİNLERİ || 4 aylık veriler ışığında Memur, Bağ-Kur ve SSK emekli zammı tahminleri ne kadar, kaç TL İşte güncel rakamlar

EMEKLİ ve MEMUR MAAŞ ZAMMI 2024 TEMMUZ TAHMİNLERİ || 4 aylık veriler ışığında Memur, Bağ-Kur ve SSK emekli zammı tahminleri ne kadar, kaç TL? İşte güncel rakamlar

Emekli ve memur maaş zammı Temmuz ayı tahminleri merak edilip araştırılıyor. Bilindiği üzere memur ve emekli maaşlarına 6 aylık enflasyon oranlarına göre zam yapılıyor. Temmuz ayında 6 aylık enflasyon farkının netleşmesinin ardından memur ve emekli maaş zam farkı da belli olmuş olacak. Ancak Nisan ayı enflasyon farkının belli olmasıyla birlikte 4 aylık zam farkları doğrultusunda Temmuz ayı maaş zammı tahminleri belli oldu. İşte merak edilip araştırılan güncel tahminler...

9.05.2024Bilgi

Yazar Sonuçları

“Koç Sağlık Yanımda”

“Koç Sağlık Yanımda”

Merhabalar sevgili okurlar.

9.05.2024