GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.690.173 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

İstanbul Boğazı’nda denize düşen papağanı böyle kurtardı

İstanbul Boğazı’nda denize düşen papağanı böyle kurtardı

İstanbul Beşiktaş'ta tur teknesiyle boğaz turu yapan bir kişinin papağanı uçarak denize düştü. Teknede bulunan bir kişi ise denize atlayarak papağanı kurtardı.

10.05.2024Haber
Cuma namazı saat kaçta biter ve kaç dakika sürer

Cuma namazı saat kaçta biter ve kaç dakika sürer?

Cuma namazı, İslam dininde öğle vakti kılınan bir cemaat namazıdır. Süresi, diğer namazlarda olduğu gibi kişinin kendi ibadet tarzına göre değil ve imamın okuyacağı dua gibi bağıllarla değişebilir. Genellikle cuma namazı, hutbe (vaaz) ile birlikte yaklaşık 20 ila 30 dakika sürer. Ancak bunun bir ortalaması da bulunmaktadır. Peki, Cuma namazı saat kaçta biter ve ne kadar sürer? İşte, o detaylar

10.05.2024Bilgi
Milli Savunma Bakanlığı: 17 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı: 17 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 10 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde belirlenen 7 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

10.05.2024Haber
Ankarada kiracıya 55 günde tahliye kararı Emsal olacak bir karar

Ankara'da kiracıya 55 günde tahliye kararı! 'Emsal olacak bir karar'

Ankara 5'inci Sulh Hukuk Mahkemesi'nde ev sahibi F.N.'nin 1 Mart'ta kiracısı U.T.'ye açtığı tahliye davası, 55 gün sonra görülen ilk duruşmada sonuçlandı. Mahkeme, kiracının ödediği aylık 1800 lira kira bedelinin, TÜİK verileri uyarınca sulh hukuk mahkemelerinde görülen tahliye davaları için 2024 yılında 28 bin 250 TL olarak belirlenen istinaf sınırının altında olması ve ev sahibinin ihtiyacı olması nedeniyle tahliye kararı verdi.

10.05.2024Gündem
Şırnakta 4 gündür kayıp olarak aranıyordu Cansız bedeni bulundu

Şırnak'ta 4 gündür kayıp olarak aranıyordu! Cansız bedeni bulundu

Şırnak'ın merkeze bağlı Güneyçam köyünde ot toplamak için yaylaya çıktıktan sonra kendisinden 4 gündür haber alınamayan İsmet Bilir'in (60), cansız bedeni bulundu. Bilir’in cenazesi, otopsi için Şırnak Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

10.05.2024Gündem
Refah’tan zorla yerinden edilen Filistinliler çadır kampları kuruyor

Refah’tan zorla yerinden edilen Filistinliler çadır kampları kuruyor

İsrail’in Refah kentinin doğusundaki mahallelere tahliye emri vermesinin ardından yerinden edilen Filistinliler, Gazze Şeridi’nin merkezinde kaldırımlara ve boş arazilere çadır kampları kurmaya başladı.

10.05.2024Haber
Dr. R. Erdem Erkul, Kore Cumhuriyeti’nin Sivas Fahri Konsolosu oldu

Dr. R. Erdem Erkul, Kore Cumhuriyeti’nin Sivas Fahri Konsolosu oldu

DEİK Dijital Teknolojiler İş Konseyi Başkanı ve Cerebrum Tech Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Recep Erdem Erkul, Kore Cumhuriyeti’nin Sivas Fahri Konsolosu olarak görevlendirildi.

10.05.2024Gündem
Silahlı saldırıda ağır yaralanmıştı Acil şifa dileyen sanıkları affetti... 2 sanığın cezası belli oldu

Silahlı saldırıda ağır yaralanmıştı! 'Acil şifa' dileyen sanıkları affetti... 2 sanığın cezası belli oldu

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde Emre Başkurt (25), yolda 2 arkadaşıyla yürürken, husumetlisinin av tüfeğiyle açtığı ateşte vücuduna isabet eden 10 saçma ile ağır yaralanmıştı. Başkurt, ‘acil şifa’ dileyen kendisini vuran Volkan Kılıç (35) ile Orhan Yıldız'dan (35), şikayetçi olmadı. 2 sanık 15’er yıl hapis cezasına çarptırıldı.

10.05.2024Gündem
Belçikanın VRT televizyonu, Eurovision yayınını kesip İsraili protesto etti

Belçika'nın VRT televizyonu, Eurovision yayınını kesip İsrail'i protesto etti

Belçika'nın kamu yayın kuruluşu VRT, Eurovision yayınını bölerek İsrail'i protesto etti.

10.05.2024Haber
Arda Güler, U14 Milli Takımı kampını ziyaret etti

Arda Güler, U14 Milli Takımı kampını ziyaret etti

Real Madrid forması giyen A Milli Futbol Takımı'nın başarılı oyuncusu Arda Güler, İspanya ile oynayacağı hazırlık maçları için Madrid'de bulunan U14 Milli Takımı'nın kampını ziyaret etti.

10.05.2024Futbol
Real Madridin finalist bacanakları Finali getiren Joselunun dikkat çeken hikayesi...

Real Madrid'in finalist bacanakları! Finali getiren Joselu'nun dikkat çeken hikayesi...

Bayern Münih'e karşı tarihi bir geri dönüşe imza atıp Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselen Real Madrid'de golleri atan Joselu'nun hikayesi dikkat çekti. 34 yaşındaki golcünün aynı zamanda takım arkadaşıyla bacanak olduğu ortaya çıktı.

10.05.2024Futbol
Büyük mücadeleyi birlikte izlediler

Büyük mücadeleyi birlikte izlediler

PepsiCo’nun atıştırmalık markası Ruffles, oyuncu Jessica May moderatörlüğünde maç izleme etkinliği düzenledi.

10.05.2024Stil
Bakan Yumaklı açıkladı Ödemeler hesaplara geçiyor

Bakan Yumaklı açıkladı! Ödemeler hesaplara geçiyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 944 milyon 907 bin lira tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılacağını açıkladı.

10.05.2024Ekonomi
ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024 RESİMLİ VE SÖZLERİ | Duygusal, anlamlı, farklı, değişik Anneler Günü sözleri Eşe, kayınvalideye, ablaya gönderilecek hediye notları için Anneler Günü mesajları

ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024 RESİMLİ VE SÖZLERİ | Duygusal, anlamlı, farklı, değişik Anneler Günü sözleri! Eşe, kayınvalideye, ablaya gönderilecek hediye notları için Anneler Günü mesajları

2024 Anneler Günü mesajları resimli ve duygusal alternatifler ile 'Anneler Günü öncesi araştırılıyor. 12 Mayıs tarihinde kutlanacak olan bu özel gün öncesi Anneler Günü hediyelerini almaya başlayanlar hediye notları için Anneler Günü sözlerini tercih edecek. Duygularını kelimelere dökmekte zorlananlar için en güzel, yazılı, görsel, resimli Anneler Günü mesajlarını ve sözlerini listeledik... Anneleri anmak ve onurlandırmak amacıyla bütün dünyada farklı zamanlarda kutlanan Anneler Günü için duygusal, resimli, farklı seçenekler gönderileri taçlandıracak. İşte, anneye, eşe, kayınvalideye, ablaya, teyzeye iletilecek sevgimizi ve minnettarlığımızı ifade edebilmek için kullanılacak Anneler Günü mesajları 2024

10.05.2024Bilgi
SURVİVOR ALL STAR 2024 ELENENLER LİSTESİ VE YENİ TAKIMLAR (MAVİ-KIRMIZI TAKIM) || Bu hafta Survivorda kim elendi Survivor All Star yarışmacıları 2024 kimler

SURVİVOR ALL STAR 2024 ELENENLER LİSTESİ VE YENİ TAKIMLAR (MAVİ-KIRMIZI TAKIM) || Bu hafta Survivor'da kim elendi? Survivor All Star yarışmacıları 2024 kimler?

Survivor All Star 2024 elenen isimler ve yarışmacıları ile merak ediliyor. Survivor 2024 kadrosu ile heyecan kesmeden devam ediyor. Yayınlanan son bölümde elenen yarışmacı Furkan oldu. Büyük finale kısa süre kala kural değişikliğine giden Survivor'da kaptanlık mücadelesi de ekranlara geldi. Kaptan olan isimler yeni takımları kurdu. Peki, Suvivor All Star YARIŞMACILARI 2024 kimler? İşte, Survivor All Star 2024 elenenler ile mavi takım ve kırmızı takım tamamı...

10.05.2024Televizyon
Düğün magandası muhtar, kan parası teklif etmiş

Düğün magandası muhtar, kan parası teklif etmiş

Bursa’da, yeğeninin düğün eğlencesinde havaya ateş açarak, kızı D.Y. (9) ile yolda yürüyen Zekiye Demiralay'ın (47) ölümüne neden olduğu suçlamasıyla yargılandığı davada 7,5 yıl hapis cezasına çarptırılan İstanbul Sultançiftliği Mahallesi Muhtarı Ali Özkan’ın (66), şikayetten vazgeçilmesi için aileye 500 bin lira ‘kan parası’ teklif ettiği öne sürüldü. DHA muhabirine telefonda konuşan Demiralay’ın büyük kızı Ayşe A. (23), duruşmalarda şeker hastası olmasını gerekçe göstererek tahliyesini isteyen muhtarın, olay tarihinde 8 yaşında olan kardeşi D.Y. için 450 bin TL, kendisine ise 50 bin TL teklif ettiğini söyledi.

10.05.2024Gündem
10 Mayıs Psikologlar Günü mü, ne zaman kutlanır Psikologlar Günü mesajları ve sözleri

10 Mayıs Psikologlar Günü mü, ne zaman kutlanır? Psikologlar Günü mesajları ve sözleri

Her yıl 10 Mayıs'ta kutlanan Psikologlar Günü için anlamlı sözler paylaşılmaya devam ediyor. Ruh sağlığımızı korumada ve geliştirmede önemli katkıları olan psikologlarımız için bu özel günde tebrik mesajları gönderiliyor. İşte, sizler için derlediğimiz en güzel Psikologlar Günü tebrik mesajları ve sözleri...

10.05.2024Bilgi
Avrupada 3 büyük borsa rekor kırdı

Avrupa'da 3 büyük borsa rekor kırdı

ABD Merkez Bankası ve diğer merkez bankalarının faiz oranlarını düşürmeye yakın olduğuna dair artan umutlar, Londra, Frankfurt ve Paris borsalarının Cuma günü rekor kırmasını sağladı. Asya'daki hisse senetleri, Wall Street'teki S&P 500 endeksinde yaşanan rallinin ardından Cuma günü yüksek işlem gördü.

10.05.2024Ekonomi
Bakan Kacır istihdam rakamlarını değerlendirdi

Bakan Kacır istihdam rakamlarını değerlendirdi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türk sanayisinde çarkların hız kesmeden döndüğünü belirterek, “En fazla yükseliş, yıllık yüzde 34,4 artan yüksek teknoloji üretiminde gerçekleşti. Bu göstergeler; Milli Teknoloji Hamlesi hedeflerimizde doğru yolda ilerlediğimizin göstergesi. Türkiye, yüksek teknolojiyle katma değer üreterek yoluna devam ediyor.” dedi.

10.05.2024Ekonomi
AÖL 3. dönem kayıt yenileme tarihi ve ücreti : AÖL 3. dönem sınav tarihi 2024 online mı olacak

AÖL 3. dönem kayıt yenileme tarihi ve ücreti : AÖL 3. dönem sınav tarihi 2024 online mı olacak?

AÖL 3. dönem sınav tarihi 2024 kayıt yenileme öğrenimini Açık Lisede devam ettiren öğrencilerin gündeminde yer alıyor. AÖL 3. dönem kayıt yenileme ve sınav tarihi 2024 MEB tarafından yayımlanan kılavuz ile netleşti. Açık Lise 3. dönem kayıt yenileme tarihi ve ücreti, lise eğitimini açıktan sürdüren öğrenciler tarafından araştırılıyor. Açık lise 2. dönem sınav sonuçları geçtiğimiz günlerde ilan edildi. Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesinde kayıtlı öğrencilerden; öğrencilik durumu aktif, donuk ve silik durumda olan tüm öğrenciler 2023-2024 eğitim öğretim yılı 3. dönem sınavları için kayıt yenileme işlemlerini belirlenen tarihlerde yapabilecekler. Peki AÖL 3 sınav ne zaman 2024? AÖL 3. dönem kayıt yenileme ücreti ne kadar, nereye yatırılacak? AÖL 3. dönem sınav tarihi 2024 online mı olacak? İşte AÖL 3. dönem kayıt yenileme ve sınav tarihi 2024

10.05.2024Bilgi
Bakan Göktaş açıkladı: Ödemeler bugün hesaplara geçiyor

Bakan Göktaş açıkladı: Ödemeler bugün hesaplara geçiyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini bugün itibarıyla hesaplara yatırmaya başladıklarını belirterek ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4 milyar TL ödeme yapacaklarını duyurdu.

10.05.2024Ekonomi
Eskişehirde dehşet Oğlunu bıçaklayarak öldürdü

Eskişehir'de dehşet! Oğlunu bıçaklayarak öldürdü

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde G.K. (63), ahırdaki hayvanlarının bakımını yapmadığı iddiasıyla tartıştığı oğlu Yakup Kart’ı (29), göğsünden bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Yakur Kart kurtarılamadı.

10.05.2024Gündem
Lüks sitede kaçak yapı krizi Tahsis alana yapılan kaçak kış bahçesi tepki topladı

Lüks sitede kaçak yapı krizi! Tahsis alana yapılan kaçak kış bahçesi tepki topladı

İstanbul Eyüpsultan’da yaklaşık 350 dairenin bulunduğu bir sitede, bazı mülk sahipleri, sitedeki tahsis alana kış bahçesi adı altında bazı alanları işgal etti. Sitede yaşayanlar ise duruma tepkili. Peki ortak alanlarda fazladan yer edinmenin yasal yaptırımı ne? Belediyelere görev düşüyor mu? Uzmanlar, lüks sitedeki kış bahçesi kriziyle ilgili konuştu.

10.05.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yargı eleştirilemez değildir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yargı eleştirilemez değildir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay Konferans Salonu'nda düzenlenen İdari Yargı Günü ve Danıştay'ın 156. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Siyaset kurumu nasıl layüsel değilse, yargı da eleştirilemez değildir. Yargının kararlarını beğenmeyebilir, itiraz edebilir, hoşnutsuzluğumuzu açıkça dile getirebiliriz. Buna kimse engel olamaz, olmamalıdır. Terörü övmediği, şiddeti teşvik etmediği ve hakarete varmadığı sürece insanlar fikirlerini farklı mecralarda özgürce yazabilir, paylaşabilir" ifadelerini kullandı.

10.05.2024Haber
Bucaspor 1928’de hayal kırıklığı Trendyol 1. Lig umutları sona erdi...

Bucaspor 1928’de hayal kırıklığı! Trendyol 1. Lig umutları sona erdi...

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Bucaspor 1928 sezonu büyük hayal kırıklığı ile kapattı. Ligde play-off ilk turunda evinde Yeni Mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya gelen sarı-lacivertliler sahadan 1-0 mağlup ayırılarak 1’inci Lig hayallerine nokta koydu.

10.05.2024Futbol
BİLSEM SINAVLARI 2024: Bilsem bireysel değerlendirme 2024 ne zaman BİLSEM bireysel değerlendirme başvuru tarihleri

BİLSEM SINAVLARI 2024: Bilsem bireysel değerlendirme 2024 ne zaman? BİLSEM bireysel değerlendirme başvuru tarihleri

BİLSEM bireysel değerlendirme 2024 için araştırmalar gündemde yer alıyor. 2023-2024 eğitim öğretim yılında Bilim ve Sanat Merkezleri için öğrenci tanılama ve yerleştirme süreci kapsamında ön değerlendirme sınavları 10 Şubat 2024 ile 14 Nisan 2024 tarihleri arasında yapıldı. Ön değerlendirmede başarılı olan öğrenciler, bireysel değerlendirmeye katılmaya hak kazandı. Şimdi ise gözler, BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı 2024 tarihlerinde... Peki, BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı ne zaman 2024? BİLSEM bireysel değerlendirme başvuru tarihleri

10.05.2024Bilgi
İnci Taneleri zirvede Abla-kardeş yıllar sonra yan yana...

İnci Taneleri zirvede! Abla-kardeş yıllar sonra yan yana...

Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem başrolünde yer aldığı İnci Taneleri yeni bölümü ile ekrana geldi. Azem’i gizli gizli takip eden kişinin kızı Nehir olduğunun ortaya çıktığı bölüme, Cihan ve Nehir kavuşması damga vurdu. Abla kardeşin yıllar sonra yan yana geldiği o sahneler izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

10.05.2024Televizyon
Son dakika... MSB duyurdu: 17 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika... MSB duyurdu: 17 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 10 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde belirlenen 7 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

10.05.2024Gündem
Ulusal Staj Programı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024 Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları 2024 ekranı

Ulusal Staj Programı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları 2024 ekranı

Ulusal staj programı ne zaman açıklanacak sorusu gündemde yer alıyor. Gençlerin fırsat eşitliği çerçevesinde ve liyakat esaslarına uygun olarak kamu kurumları ve özel sektör kuruluşlarınca sunulan staj olanaklarından faydalanmasını sağlamak adına Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından başlatılan Ulusal Staj Programı (USP) başvuruları mart ayında tamamlandı. Peki, Ulusal Staj Programı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? İşte, Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları 2024 ekranı

10.05.2024Bilgi
Lüks sitede kaçak yapı krizi

Lüks sitede kaçak yapı krizi

İstanbul Eyüpsultan’da yaklaşık 350 dairenin bulunduğu bir sitede, bazı mülk sahipleri, sitedeki tahsis alana kış bahçesi adı altında bazı alanları işgal etti. Sitede yaşayanlar ise duruma tepkili. Peki ortak alanlarda fazladan yer edinmenin yasal yaptırımı ne? Belediyelere görev düşüyor mu? Uzmanlar, lüks sitedeki kış bahçesi kriziyle ilgili konuştu.

10.05.2024Haber
Bakan Kacır: Sanayimizde çarklar hız kesmeden dönmeye devam ediyor

Bakan Kacır: Sanayimizde çarklar hız kesmeden dönmeye devam ediyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, açıklanan sanayi üretimi rakamları hakkında açıklama yaptı. Bakan Kacır "Türkiye, yüksek teknolojiyle, katma değer üreterek büyümeye devam ediyor." dedi.

10.05.2024Ekonomi
İnci Taneleri nefes kesti

İnci Taneleri nefes kesti

Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem başrolünde yer aldığı İnci Taneleri yeni bölümü ile ekrana geldi. Azem’i gizli gizli takip eden kişinin kızı Nehir olduğunun ortaya çıktığı bölüme, Cihan ve Nehir kavuşması damga vurdu. Abla kardeşin yıllar sonra yan yana geldiği o sahneler izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

10.05.2024Magazin
AYMden gerekçe açıklanmalı kararı

AYM'den 'gerekçe açıklanmalı' kararı

Kocaeliİ'nin Karamürsel ilçesinde devlet hastanesine 2017 yılında tıbbi sekreter olarak atanan B.A.'nın, hakkında yapılan güvenlik soruşturması ve arşiv taramasının ardından ataması iptal edildi. B.A., iptal kararının hukuka aykırı olduğunu iddia ederek yerel mahkemeye başvurdu. Ancak önce yerel mahkeme, ardından da istinaf ‘aykırılık olmadığı gerekçesiyle davayı reddetti. B.A., kendisine atamasının iptal edilmesiyle ilgili gerekçe açıklanmadığı iddiasıyla 'Adil yargılanma hakkı kapsamında gerekçeli karar hakkının' ihlal edildiğini belirterek Anayasa Mahkemesi'ne (AYM) başvuruda bulundu. Başvuruyu değerlendiren AYM, oy birliğiyle başvurucunun 'Adil yargılanma hakkı kapsamındaki gerekçeli karar hakkının' ihlal edildiğine karar vererek yeniden yargılama yapılmasına hükmetti.

10.05.2024Gündem
Proje okulları atama sonuçları ne zaman açıklanacak MEB atama sonucu ekranı bilgisi

Proje okulları atama sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB atama sonucu ekranı bilgisi

Proje okullarına atama sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu, binlerce öğretmen tarafından yakından takip ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın geçtiğimiz hafta içerisinde aldığı proje okulu tercih başvuruları için kritik güne girildi. Bununla birlikte tüm gözler MEB'in atama sonuçları sayfasına çevrildi. Peki, proje okulları atama sonuçları ne zaman açıklanacak?

10.05.2024Bilgi
Bakan Işıkhan: İstihdam tarihi zirvesinde

Bakan Işıkhan: İstihdam tarihi zirvesinde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, açıklanan işsizlik rakamları sonrası istihdamın 32 milyon 588 bin kişiye ulaşarak tarihi zirvesini yenilediğini açıkladı.

10.05.2024Ekonomi
FETÖ üyesi eski emniyet müdürü, oğlunun avukatlık bürosunda saklanırken yakalandı

FETÖ üyesi eski emniyet müdürü, oğlunun avukatlık bürosunda saklanırken yakalandı

Eskişehir’de, FETÖ üyesi olmak suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan eski emniyet müdürü, oğlunun avukatlık bürosunda saklandığı odada yakalanarak gözaltına alındı.

10.05.2024Gündem
Dış iklim destek oluyor

Dış iklim destek oluyor

Dış iklim destek oluyor

10.05.2024Ekonomi
23 Nisan kutlamalarının geliri kimsesiz çocuklara

23 Nisan kutlamalarının geliri kimsesiz çocuklara!

Atatürkçü Düşünce Derneği Regensburg (ADD RGB) tarafından ilk defa coşkulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı. Gecikmeli olsa da Rathaussaal-Barbing’de yapılan kutlamada ADD üyeleri tarafından hazırlanan yiyecek ve içeceklerin satışından elde edilen gelir, Regensburg kimsesiz çocuklar kurumuna ve bir kısmı da Onkoloji Çocuk Kliniği’ne bağışlanacak.

10.05.2024Avrupa
Çocuğunu doğurduğu eski sevgilisinden bunu da duydu... Ben hiçbir zaman gerçekten aşık olmadım

Çocuğunu doğurduğu eski sevgilisinden bunu da duydu... Ben hiçbir zaman gerçekten aşık olmadım

Onlar bir zamanlar ünlüler dünyasının en çok konuşulan aşkının kahramanlarıydı. Kadın, çok güzel bir model, erkek de ünlü bir müzik grubunun yakışıklı üyesiydi. Yolları kesişti ve birbirlerinden hoşlandılar. Sonra inişli çıkışlı, bir dargın bir barışık ilişki yaşadılar. Bu arada bir de kızları oldu. Olaylı bir şekilde de ayrıldılar.

10.05.2024Magazin
Yılmaz Vural uzatmada yıkıldı Menemen FK, Trendyol 1. Lige yükselemedi...

Yılmaz Vural uzatmada yıkıldı! Menemen FK, Trendyol 1. Lig'e yükselemedi...

TFF 2’inci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen Futbol Kulübü, 1’inci Lig’e yükselme hedefine ulaşamadı.

10.05.2024Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yargı eleştirilemez değildir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yargı eleştirilemez değildir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay Konferans Salonu'nda düzenlenen İdari Yargı Günü ve Danıştay'ın 156. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Siyaset kurumu nasıl layüsel değilse, yargı da eleştirilemez değildir. Yargının kararlarını beğenmeyebilir, itiraz edebilir, hoşnutsuzluğumuzu açıkça dile getirebiliriz. Buna kimse engel olamaz, olmamalıdır. Terörü övmediği, şiddeti teşvik etmediği ve hakarete varmadığı sürece insanlar fikirlerini farklı mecralarda özgürce yazabilir, paylaşabilir" ifadelerini kullandı.

10.05.2024Gündem
BİM AKTÜEL 10 MAYIS 2024 KATALOĞU SATIŞTA 📌🛒|| Bimde bu hafta neler var BİM ATV, Bisiklet, Air Fryer getiriyor...

BİM AKTÜEL 10 MAYIS 2024 KATALOĞU SATIŞTA! 📌🛒|| Bim'de bu hafta neler var? BİM ATV, Bisiklet, Air Fryer getiriyor...

Bim 10 Mayıs 2024 aktüel kataloğu raflarda yerini aldı. Bim'de bu cuma gelecek ürünler Anneler Günü hediyesi almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Bim'in ürünleri bu hafta da alışveriş severlerin ilgisiyle takip ediliyor. Bu hafta bim'e gelecek ürünler arasında ATV ve bisiklet dikkat çekiyor. BİM kataloğu aynı zamanda bim.com.tr bim online alışveriş sitesinden temin edilebiliyor. BİM 10 Mayıs 2024 kataloğunda Anneler Günü hediye fikirleri arayanlara; Skyjet 110cc Off Road Benzinli ATV 49.999 TL, Kuba Speedlight Pro İnce Teker E-Bike 17.999 TL, Rookie 20 Jant 21 Vites Amortisörlü Venti 3.199 TL, Braun Blender Seti 1. 799 TL, Philips Air Fryer 6.199 TL, Abs Küçük Boy Valiz 529 TL, Kadın Fitilli Kapri Pijama Takımı 185 TL, Hisar Ptima Tatlı Kaşığı / Çatalı 6'lı 179 TL, Benante Emaye Kızartma Tenceresi 299 TL, Benante Desenli Çaydanlık 499 TL ' den satışta olacak. Peki, bim'de bu hafta neler var? İşte, bim aktüel 10 Mayıs 2024 kataloğu fiyat listesi

10.05.2024Bilgi
MSB, Özel Kuvvetler Komutanlığı’nın tatbikatının görüntülerini paylaştı

MSB, Özel Kuvvetler Komutanlığı’nın tatbikatının görüntülerini paylaştı

Milli Savunma Bakanlığı(MSB), Özel Kuvvet Komutanlığı’nın tatbikatına ilişkin görüntüleri paylaştı.

10.05.2024Haber
Fenerbahçe - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda Fenerbahçe Kayserispor maç bileti ne kadar, nereden alınır

Fenerbahçe - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Fenerbahçe Kayserispor maç bileti ne kadar, nereden alınır?

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ile Kayserispor karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı Direnç Tonusluoğlu yönetirken yardımcılıklarını ise Aleks Taşçıoğlu ve Candaş Elbil üstlenecek. Fenerbahçe Kayserispor maç biletleri satışa sunuldu. Peki, Fenerbahçe - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Fenerbahçe Kayserispor maç bileti ne kadar, nereden alınır? İşte detaylar..

10.05.2024Futbol
Alman emlak piyasası canlanıyor

Alman emlak piyasası canlanıyor!

Alman emlak piyasasındaki durgunluk yavaş yavaş sona eriyor. 2024’ün ilk çeyreğindeki emlak verilerine göre, alıcılar yavaş yavaş piyasaya geri dönüyor. Emlak hizmeti sağlayıcısı McMakler, yılın ilk üç ayında konut talebinin yüzde 4.8 oranında arttığını bildirdi.

10.05.2024Avrupa
Beşiktaş hissesinde neler oluyor 13 gündür taban gidiyor... Değer kaybı yüzde 74e ulaştı

Beşiktaş hissesinde neler oluyor? 13 gündür taban gidiyor... Değer kaybı yüzde 74'e ulaştı

Beşiktaş'ın hisseleri 24 Nisan 2024 tarihinden bu yana aralıksız olarak düşüş trendini sürdürüyor. 89.75 lira seviyesinden hisse 22.82 liraya kadar geriledi. Düşüşün sebebi ise henüz bilinmiyor ve hissedeki düşüşe ilişkin özel durum açıklaması yapılmadı.

10.05.2024Ekonomi
Depremde 19 kişi hayatını kaybetmişti... ‘Bir gün deprem olursa bu apartman yıkılacak’ derlerdi” Bilirkişi raporunu kabul etmedi

Depremde 19 kişi hayatını kaybetmişti... ‘Bir gün deprem olursa bu apartman yıkılacak’ derlerdi” Bilirkişi raporunu kabul etmedi

Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan, 19 kişinin öldüğü, 20 kişinin de yaralandığı, zemin katında bulunan fırında usulsüz tadilat yapıldığı mahkeme ve belediye tarafından tespit edilen Fazilet Apartmanı A blokuna yönelik açılan davanın ilk duruşmasında hem binanın müteahhidi tutuksuz sanık Mahmut Oktay Hartavi (63) hem de yakınlarını kaybedenler, fırının işletmecisi firari sanıklar Akın (78) ve Ferihan Yağcı (78) çiftini suçladı. Depremde anne ve babasını kaybeden Mehmet Kaan Çimen, “O kadar çok usulsüzlük vardı ki anlatılmaz. Arka tarafı kırıp kapı ve pencereler açtırdı. 2-3 haftada TIR’la un geliyordu. A ve B Blok’ta laf arasında ‘Bir gün deprem olursa bu apartman yıkılacak’ derlerdi” diye konuştu.

10.05.2024Gündem
Operasyonlarda ele geçirilen 7 bin eserin yüzde 30’u imitasyon çıktı

Operasyonlarda ele geçirilen 7 bin eserin yüzde 30’u imitasyon çıktı

Batman ve Siirt’te 2023'te güvenlik güçlerince düzenlenen tarihi eser kaçakçılığı operasyonlarında ele geçirilerek, Batman Müzesi’ne teslim edilen 7 bin 276 eserin yüzde 30’u imitasyon çıktı. Batman Müzesi’nde görevli Uzman Arkeolog Abdurrahman Demir, müzeye getirilen eserlere uygulanan işlemlerle ilgili süreci anlatarak, “Müzeye gelen eserlerin tarihi eser olup olmadığına bir komisyon tarafından karar verilmektedir. Bu komisyonda özellikle arkeolog ve sanat tarihçileri yer almaktadır. Eserlerin dönemsel özelliklerine bakılarak kültür varlığı olup olmadığına karar verilmektedir. Örnek olarak, 2018’de ele geçirilen ve Picasso'nun Nü tablosu olduğu iddia edilen tablo müzemize getirilmiş, bilirkişi incelemesi sonucunda bu eserin sahte olduğu anlaşılmıştır" dedi.

10.05.2024Haber
DAT’a 700 bin Euro’luk destek

DAT’a 700 bin Euro’luk destek!

Duisburg Alevi Toplumu (DAT) inşa edeceği yeni ‘Sosyal Hizmetler ve Kültür Merkezi’ (IMBR) inşaatına izin çıkmasını heyecanla bekliyor.

10.05.2024Avrupa
Flap arızası yaşayan yolcu uçağı acil iniş yaptı

Flap arızası yaşayan yolcu uçağı acil iniş yaptı

United Airlines'a ait bir yolcu uçağı, "flap" arızası nedeniyle Japonya’nın Fukuoka Havalimanı'na dönerek acil iniş yaptı.

10.05.2024Dünya