GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.689.898 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

Meksika adeta cehennemi yaşıyor... Aşırı sıcaklar 21 eyaleti elektriksiz bıraktı

Meksika adeta cehennemi yaşıyor... Aşırı sıcaklar 21 eyaleti elektriksiz bıraktı

Meksika’yı etkisi altına alan sıcak hava dalgası nedeniyle acil durum ilan edildi. Elektrik talebinin artması sonucu 21 eyalette elektrik kesintileri yaşandı.

9.05.2024Dünya
Taksimetreye zam geldi

Taksimetreye zam geldi

Mersin'de taksi ücretlerine zam yapıldığı bildirilirdi. Zamlı yeni tarifeye göre 18 lira olan taksimetre açılış fiyatı 25 liraya, 20 lira olan kilometre ücreti de 28 liraya yükseltildi.

9.05.2024Ekonomi
Fuhuştan 52 yıl hapisle aranıyordu... Aynı suçtan yakalanıp tutuklandı

Fuhuştan 52 yıl hapisle aranıyordu... Aynı suçtan yakalanıp tutuklandı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, yurt dışından iş vaadiyle kandırıp getirdikleri kadınlara zorla fuhuş yaptırdıkları suçlamasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden 3’ü tutuklandı. Tutuklanan şüphelilerden 'Hayalet' lakaplı Rusya uyruklu Madina Alieva’nın (42) 2019’da fuhşa teşvik, aracılık, yer ve imkan sağlama suçu kapsamında hakkında düzenlenen dosyadan 52 yıl kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu belirtildi.

9.05.2024Gündem
CHP Lideri Özel: Biz tertemiz bir partiyiz

CHP Lideri Özel: Biz tertemiz bir partiyiz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Hata yapma lüksümüz yok. Onlar gri bir kağıt gibi, onlar kir göstermiyor. Biz tertemiz bir partiyiz, bembeyaz bir kağıt gibi, üzerine kurşun kalemi dokundursak kir gösteriyor kardeşim. Dikkat edeceğiz, doğru davranacağız, örnek olacağız, biz başaracağız" dedi.

9.05.2024Gündem
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Kira davalarında ara bulucuya başvuru sayısı 169 bin 255’i buldu

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Kira davalarında ara bulucuya başvuru sayısı 169 bin 255’i buldu

İstanbul'da düzenlenen Uzlaştırma Uluslararası Sempozyumu'nda konuşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “ Kira davalarında ara bulucuya başvuru sayısı 169 bin 255’i buldu. Bu başvurulardan 87 bin 149’u anlaşmayla sonuçlandı. Anlaşmama sayısı 62 bin 783" dedi.

9.05.2024Haber
Trafik sigortasında artış oranı belli oldu

Trafik sigortasında artış oranı belli oldu

Trafik sigortasında Haziran ayı azami prim artış oranı yüzde 3,25 oldu.

9.05.2024Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası ne zaman 2024 TOKİ indirim kampanyası için duyuru yapıldı mı

TOKİ indirim kampanyası ne zaman? 2024 TOKİ indirim kampanyası için duyuru yapıldı mı?

TOKİ indirim kampanyası için geri sayım sürüyor. TOKİ’den ev veya işyeri alıp da geri ödemesi devam eden vatandaşlar için uygulanan yüzde 25 peşin ödeme indirimi kampanyasının bu yıl da duyurulması bekleniyor. Borcun tamamını kapatamayacak olanlar için bakiyenin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla, yapabildikleri kadar ödemeye yüzde 25 indirim mümkün kılınabiliyor.

9.05.2024Bilgi
Döviz mevduatı talep gerildi Düşüş yaşandı

Döviz mevduatı talep gerildi! Düşüş yaşandı

Yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatı 3,42 milyar dolar azaldı.

9.05.2024Ekonomi
Abla kardeş değil, anne oğul...

Abla kardeş değil, anne oğul...

Ünlü oyuncu annesinin yeni yaşını sosyal medya hesabında kutladı.

9.05.2024Hayat
Yabancılar hisse aldı

Yabancılar hisse aldı

Yurt dışı yerleşikler hissede alım yaptı. Toplam hisse tutarları 39,5 milyar dolara ulaştı.

9.05.2024Ekonomi
Belki haykırmıyor ama Brad Pitt, 60ında sırılsıklam aşık oldu... İpucu da giydiği kıyafette gizli

Belki haykırmıyor ama Brad Pitt, 60'ında sırılsıklam aşık oldu... İpucu da giydiği kıyafette gizli 

Romantik ilişki yaşadığınız bir erkeğin sizinle gerçekten ilgilendiğini, sizi içten sevdiğini nereden anlarsınız? Bunun için birçok ipucu vardır elbette. Ama eğer yıllara meydan okuyan ünlü yıldız Brad Pitt ile sevgili olduysanız bunu anlamanın çok kolay bir yolu var: Onun kıyafetlerine bakmak!

9.05.2024Magazin
Son dakika... Merkez Bankasının rezervleri yükseldi

Son dakika... Merkez Bankası'nın rezervleri yükseldi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın rezervleri 124 milyar 80 milyon 70 bin dolardan 126 milyar 855 milyon dolara yükseldi.

9.05.2024Ekonomi
İnci Taneleri Mahun Hanım kim İnci Taneleri kadrosuna iki yeni isim Gülenay Kalkan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı

İnci Taneleri Mahun Hanım kim? İnci Taneleri kadrosuna iki yeni isim! Gülenay Kalkan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Kanal D’nin büyük ilgiyle izlenen dizisi “İnci Taneleri”ne iki yeni isim dahil oldu. Yılmaz Erdoğan imzalı dizide Gülenay Kalkan ve Bora Cengiz, anne-oğul rolünde izleyici karşısına çıkacak. Gülenay Alkan dizileri ve hayatı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, İnci Taneleri Mahun Hanım kim? Gülenay Kalkan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler...

9.05.2024Televizyon
Zilkade ayı ne zaman 2024 Diyanet, zilkade ayı başlangıç ve bitiş tarihi takvimini yayımladı

Zilkade ayı ne zaman 2024? Diyanet, zilkade ayı başlangıç ve bitiş tarihi takvimini yayımladı

Zilkade (zülka‘de, zilki‘de) kamerî yılın şevvalden sonra, zilhicceden önce gelen on birinci ayıdır. Haram aylardan olduğu için “zü’l-ka‘deti’l-harâm” şeklinde de anılır. Peki, 2024 Zilkade ayı ne zaman başlayacak?Peki Zilkade ayı ne zaman başlayacak, hangi gün? Zilkade ne demek, fazileti nedir? İşte ayrıntılar...

9.05.2024Bilgi
İngiltere Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

İngiltere Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

İngiltere Merkez Bankası (BoE), faiz oranını değiştirmedi.

9.05.2024Ekonomi
En tatlı davet

En tatlı davet

Tatlıcı markası Ali Muhiddin Hacı Bekir, İstiklal Caddesi’ndeki Serdar Gülgün imzası taşıyan mağazasında, Nikol Başoğlu Kocadağ ve Romino Berberoğlu ev sahipliğinde önceki gün misafirlerini özel bir davetle ağırladı.

9.05.2024Stil
MHRS randevu sisteminde değişiklik || Hastane randevuları artık onaylı olacak... MHRS onaylı randevu dönemi ne zaman başlıyor

MHRS randevu sisteminde değişiklik || Hastane randevuları artık onaylı olacak... MHRS onaylı randevu dönemi ne zaman başlıyor?

Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinde düzenlemeye gidildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Ulusal Sağlık Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı"nın ardından yaptığı basın toplantısında MHRS'de yeni döneme ilişkin açıklamada bulundu. Buna göre oluşturulan hastane randevuları artık onaylanacak. Yeni sistem uygulaması da önümüzdeki günlerde hayata geçecek. Peki MHRS Onaylı randevu dönemi ne zaman, hangi gün başlıyor? İşte detaylar...

9.05.2024Bilgi
53 yaşında başladı, 40 yılda 52 maraton koştu Sutopunda torunu yaşındaki gençlere bile taş çıkartıyor... 93lük Efsanenin sırrı ne

53 yaşında başladı, 40 yılda 52 maraton koştu! Sutopunda torunu yaşındaki gençlere bile taş çıkartıyor... 93'lük 'Efsane'nin sırrı ne?

"Uzun yaşayacağız da ne olacak? 40 yaşından sonra her şey yokuş aşağı" diye düşünenlerdenseniz, John Starbrook'la mutlaka tanışmalısınız. 93 yaşında olan Starbrook, haftanın 6 günü egzersiz yapıyor, en fazla dayanıklılık isteyen sporlardan biri olan sutopunda torunu yaşındakileri bile alt ediyor. Peki Starbrook'un sırrı ne?

9.05.2024Sağlık
Sinan Ateş cinayetinde dava tarihi 1 Temmuz

Sinan Ateş cinayetinde dava tarihi 1 Temmuz

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davanın ilk duruşması, 1 Temmuz'da Ankara 32’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

9.05.2024Gündem
İstanbullular dikkat 737 taksi dönüştü... Plaka sahiplerine 1 ay süre

İstanbullular dikkat! 737 taksi dönüştü... Plaka sahiplerine 1 ay süre

8+1 koltuk kapasiteli araçlardan 4+1 koltuk kapasiteli taksiye dönüşmek isteyenlerin kuraları çekildi. 737 8+1 araç 4+1'e dönüşmesi için süre başladı.

9.05.2024Ekonomi
Öğretmenlerin iş bırakma (grev yapma) hakkı var mı, ceza verilir mi Sendikasız öğretmen iş bırakma eylemi yapabilir mi

Öğretmenlerin iş bırakma (grev yapma) hakkı var mı, ceza verilir mi? Sendikasız öğretmen iş bırakma eylemi yapabilir mi?

Öğretmenlerin grev yapma hakkı olup olmadığı 10 Mayıs'ta gerçekleştirilecek eylem öncesi gündeme geldi. Türkiye genelinde 10 Mayıs Cuma günü öğretmenlerin iş bırakma eylemi yapması gündemde yer alıyor. Sendikasız öğretmenler iş bırakma eylemi yapabilir mi? sorusu da bazı kesimler tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde kamuoyunu sarsan bir öğrencinin bir okul müdürünü silahla öldürmesi olayı binlerce öğretmeni ve sendikayı harekete geçirdi. Öğretmenler iş bırakma eylemi yapabilir mi? sorusu da bu gelişmeyle beraber araştırılmaya başlandı. Grev nedeniyle bazı sendikalar Milli Eğitim Bakanlığı ve müdürlüklerine yürüyüş gerçekleştirirken, bazı sendikalar ise TBMM önünde açıklama yapacak. Bu greve katılacak öğretmenler de bu durumun disiplin suçu teşkil edip etmeyeceğini merak ediyor. Peki, Öğretmenin iş bırakma hakkı var mı?

9.05.2024Bilgi
Dolunay ne zaman 2024 Mayıs ayı dolunay tarihi ve saati belli oldu İşte merak edilen detaylar

Dolunay ne zaman? 2024 Mayıs ayı dolunay tarihi ve saati belli oldu! İşte merak edilen detaylar

Dolunay ne zaman çıkacak? Astroloji tutkunları başta olmak üzere kamuoyunda bu sorunun cevabı merak edilip araştırılıyor. Rasathaneler tarafından 2024 Mayıs ayı tarih ve saati tespit edildi. Peki, 2024 Mayıs ayı dolunay tarihi ve saati nedir? Merak edilen detayları haberimizde derledik. İşte araştırılan ayrıntılar...

9.05.2024Bilgi
‘O zaman renk, o zaman dans’

‘O zaman renk, o zaman dans’

Nihayet “Hadi artık yaz gelsin” dedirten, enerjik şarkıları daha fazla duymaya başladık. Dünyada Dua Lipa’nın albümü ‘Radical Optimism’, ülkemizde de Ece Seçkin ve Melis Karaduman’ın yeni teklileri dans pistlerini yaza hazırlıyor.

Arina Fedorovtseva, Fenerbahçeden ayrıldı Yeni takımını bizzat açıkladı

Arina Fedorovtseva, Fenerbahçe'den ayrıldı! Yeni takımını bizzat açıkladı

Fenerbahçe Opet ile Vodafone Sultanlar Ligi'nde şampiyonluk yaşayan Arina Fedorovtseva, Sarı-lacivertli takımdan ayrıldı. Rus yıldız, yeni takımını da bizzat açıkladı.

9.05.2024Voleybol
Hacca ne zaman gidilecek, başladı mı İlk hac kafilesi 2024 gitti mi İşte 2024 hac tarihleri...

Hacca ne zaman gidilecek, başladı mı? İlk hac kafilesi 2024 gitti mi? İşte 2024 hac tarihleri...

İslam dininin en kıymetli ibadetlerinden birisi olan hac başlıyor. Diyanet tarafından yayımlanan takvime göre 2024 hac tarihleri belli oldu. Hacca ne zaman gidilecek? sorusu da böylece yanıtlanmış oldu. Hac, İslam'ın beş şartından biri olarak kabul edilen ve Müslümanların hayatlarında en az bir kez yerine getirmeleri gereken kutsal bir ibadettir. Hac ibadeti, her yıl Dhu al-Hijjah ayının 8. ve 12. günleri arasında Suudi Arabistan'ın Mekke şehrinde gerçekleşir. Peki,2024 İlk hac kafilesi gitti mi? İşte hacca gidiş ve dönüş tarihleri 2024!

9.05.2024Bilgi
Akademisyen Serpilin öldürülmesinde iki kamu görevlisine ceza... Yapılan ihmaller cesaretlenmesine neden oldu

Akademisyen Serpil'in öldürülmesinde iki kamu görevlisine ceza... 'Yapılan ihmaller cesaretlenmesine neden oldu'

İzmir'in Buca ilçesinde Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Görevlisi Serpil Erfındık'ın (38), 10 yıl önce boşandığı eşi Vedat Atik (44) tarafından bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili dönemin İzmir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Z.Y. ve polis merkez amiri R.K.S.'ye 'görevi ihmal' suçundan indirimli olarak verilen 7 ay 15 gün hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Kararda, yapılan ihmallerin eski koca Vedat Atik'in 'devletin gücünü ve kuvvetini, kararlılığını yeteri kadar görüp anlamamasına ve cesaretlenmesine sebep' olarak bir mağduriyet doğurduğuna yer verildi.

9.05.2024Gündem
Türkiye’nin boykot kararı İsrail gündeminde: Bu bizi tedarik zincirimizin en zayıf noktasından vurdu

Türkiye’nin boykot kararı İsrail gündeminde: Bu bizi tedarik zincirimizin en zayıf noktasından vurdu

İsrail basınında Türkiye'nin İsrail ile ticareti durdurma kararının çok ani olduğu ve bunun hayat pahalılığını arttıracağı belirtildi. Dijital tedarik zinciri CEO'su Elad Barshan, “Bu bizi tedarik zincirimizin en zayıf noktasından vurdu” dedi.

9.05.2024Dünya
KKMde gerileme sürüyor

KKM'de gerileme sürüyor

Kur Korumalı Mevduat 2 trilyon 257 milyar 680 milyon liradan 2 trilyon 232 milyar 825 milyon liraya düştü. Böylece bir haftada 24 milyar 855 milyon liralık düşüş yaşandı.

9.05.2024Ekonomi
Hastanelerde onaylı randevu sistemi: Bakan Koca detayları açıkladı

Hastanelerde 'onaylı randevu' sistemi: Bakan Koca detayları açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Ulusal Sağlık Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı"nın ardından yaptığı basın toplantısında MHRS'de yeni dönemi açıkladı. Koca, "Sistem artık şöyle işleyecek: Ertesi gün randevusu olan her hastamız, akşam saat 8’e kadar randevusuna onay verecek veya gelemeyeceğini bildirecek. Bu sisteme Onaylı Randevu Sistemi, MHRS’de başlatılan bu yeni döneme de 'Onaylı Randevu Dönemi' diyoruz. Uygulama pazartesi günü başlıyor" dedi.

9.05.2024Haber
Cuma günü okul var mı (10 Mayıs-Son Dakika) Yarın okullar tatil mi Cuma günü ders işlenecek mi

Cuma günü okul var mı? (10 Mayıs-Son Dakika) Yarın okullar tatil mi? Cuma günü ders işlenecek mi?

Cuma günü okullar tatil mi, yarın okul var mı sorusunun yanıtı, bugün milyonlarca öğrencinin gündeminde yer alıyor. 74 yaşındaki okul müdürünü, okula getirdiği silahla gözünü kırpmadan öldüren 17 yaşındaki öğrenci, emniyet güçleri tarafından yakalandı. Olayın ülke genelinde yankı yaratmasının ardından binlerce okulda yüz binlerce öğretmen iş bırakma eylemine katılacağını açıkladı. 1 günlük iş bırakma grevini 10 Mayıs Cuma günü gerçekleştirecek olan öğretmenler, sendikaların öncülüğünde katılım sağlayacak ve önemli açıklamalarda bulunulacak. Peki, 10 Mayıs Cuma günü okul var mı, yarın okullar tatil mi? İşte, Cuma günü okullara gidip gitmeyeceğini merak eden öğrenciler için önemli detaylar

9.05.2024Bilgi
Bakan Tunç: Kira davalarında ara bulucuya başvuru sayısı 169 bin 255’i buldu

Bakan Tunç: Kira davalarında ara bulucuya başvuru sayısı 169 bin 255’i buldu

İstanbul'da düzenlenen Uzlaştırma Uluslararası Sempozyumu'nda konuşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “ Kira davalarında ara bulucuya başvuru sayısı 169 bin 255’i buldu. Bu başvurulardan 87 bin 149’u anlaşmayla sonuçlandı. Anlaşmama sayısı 62 bin 783" dedi.

9.05.2024Gündem
Hamaneyin danışmanı dünyaya duyurdu... İrandan İsraile net mesaj: Nükleer doktrini değiştiririz

Hamaney'in danışmanı dünyaya duyurdu... İran'dan İsrail'e net mesaj: Nükleer doktrini değiştiririz

İran, 'varoluşu tehdit edilirse' nükleer doktrini değiştireceği konusunda uyardı. Hamaney'in danışmanı, İsrail'in nükleer tesisleri hedef alması durumunda İran'ın 'başka seçeneği kalmayacağını' söyledi.

9.05.2024Dünya
WhatsApp çöktü mü, mesajlar neden gitmiyor 9 Mayıs WhatsApp hata raporu

WhatsApp çöktü mü, mesajlar neden gitmiyor? 9 Mayıs WhatsApp hata raporu!

WhatsApp hata raporu, uygulamada sorun yaşayan kullanıcılar tarafından sorgulanıyor. Milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılan uygulamada bazen mesajlar iletilemiyor. Bazı durumlara bağlı olarak bağlantı ve erişim sorunu yaşayanlar WhatsApp çöktü mü, neden açılmıyor? sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki WhatsApp çöktü mü, mesajlar neden gitmiyor? 9 Mayıs WhatsApp hata bildirim raporu...

9.05.2024Bilgi
21 yıllık evliliğinin bittiğini basından öğrenmişti… Genç sevgiliye kavuşmak için milyonlarından vazgeçecek ama karısını ikna edemiyor

21 yıllık evliliğinin bittiğini basından öğrenmişti… Genç sevgiliye kavuşmak için milyonlarından vazgeçecek ama karısını ikna edemiyor

Hem magazin hem de sosyete camiası bir süredir dünyanın sayılı zenginlerinden ünlü iş insanının özel hayatıyla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor.

9.05.2024Magazin
TV YAYIN AKIŞI 9 MAYIS 2024 PERŞEMBE || Bugün hangi diziler var Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, TV8, Now TV yayın akışı ve tv rehberi

TV YAYIN AKIŞI 9 MAYIS 2024 PERŞEMBE || Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, TV8, Now TV yayın akışı ve tv rehberi

Tv yayın akışı 9 Mayıs 2024 tüm kanallar listesi resmi internet adreslerinde güncellendi. Hafta boyunca sevdiği dizileri ve programları yakından takip eden izleyici kitlesi, bugün tv'de ne var sorusunu araştırmaya sabahın erken saatlerinde başladı. Tv'de bugün gündüz kuşağında haftanın tam ortasında heyecan giderek artacak. Akşam ise sevilen diziler, filmler ve yarışma programları seyircisiyle buluşacak. TV8’de Survivor All Star 2024 heyecanı yeni yarışmalarda devam edecek. Peki, bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, TV8, Now TV yayın akışı ve tv rehberi

9.05.2024Televizyon
EURO 2024 ne zaman başlayacak, Türkiye hangi grupta oynayacak Avrupa Futbol Şampiyonası başlangıç tarihi 2024

EURO 2024 ne zaman başlayacak, Türkiye hangi grupta oynayacak? Avrupa Futbol Şampiyonası başlangıç tarihi 2024!

EURO 2024'ün başlamasına günler kala, futbol severlerin heyecanı giderek artıyor. UEFA Euro 2024, Avrupa Futbol Şampiyonası'nın 17. edisyonu olacak ve Almanya'da düzenlenecek. EURO 2024 Türkiye hangi grupta? sorusu da bu sebeple merak ediliyor. A Milli Futbol Takımımız da EURO 2024’te mücadele edecek takımlar arasında yer alıyor. A Milli Takım, bu büyük turnuvada mücadele etmeye hazırlanıyor. Turnuvada, 24 takım Almanya'nın çeşitli şehirlerinde mücadele edecek. Berlin, Münih, Dortmund ve Hamburg gibi şehirler maçlara ev sahipliği yapacak. Peki, Avrupa Futbol Şampiyonası 2024 ne zaman başlayacak? İşte EURO 2024'ün başlangıç tarihi!

9.05.2024Spor Arena
Son dakika: Hastanelerde randevu sistemi değişiyor… Bakan Koca detayları açıkladı: Uygulama pazartesi günü başlıyor

Son dakika: Hastanelerde randevu sistemi değişiyor… Bakan Koca detayları açıkladı: Uygulama pazartesi günü başlıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Ulusal Sağlık Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı"nın ardından yaptığı basın toplantısında MHRS'de yeni dönemi açıkladı. Koca, "Sistem artık şöyle işleyecek: Ertesi gün randevusu olan her hastamız, akşam saat 8’e kadar randevusuna onay verecek veya gelemeyeceğini bildirecek. Bu sisteme Onaylı Randevu Sistemi, MHRS’de başlatılan bu yeni döneme de 'Onaylı Randevu Dönemi' diyoruz. Uygulama pazartesi günü başlıyor" dedi.

9.05.2024Gündem
Ukrayna, Rusya’nın sınırdaki Belgorod kentini bir kez daha hedef aldı

Ukrayna, Rusya’nın sınırdaki Belgorod kentini bir kez daha hedef aldı

Rusya ve Ukrayna arasındaki çatışmalar devam ediyor. Ukrayna ordusunun Rusya'nın Belgorod kentine gerçekleştirdiği hava saldırısında 8 kişi yaralandı.

9.05.2024Haber
10 Mayıs ne günü 10 Mayıs özel gün mü

10 Mayıs ne günü? 10 Mayıs özel gün mü?

10 Mayıs ne günü ve tarihte önemli bir gün mü gibi sorular, pek çok vatandaşın merak ettiği konular arasında yer alıyor. 10 Mayıs 2024 tarihinin ne günü olduğunu merak eden vatandaşlar özel bir anlamının bulunup bulunmadığını merak ediyor. Peki, 10 Mayıs ne günü? 10 Mayıs özel gün mü? İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler

9.05.2024Bilgi
İTO Başkanı Avdagiçten ihracat ve kur riski açıklaması

İTO Başkanı Avdagiç'ten ihracat ve kur riski açıklaması

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, “Enflasyonla mücadele çok önemli. Bu süreçte aynı zamanda ihracatçının rekabetçiliğini zora sokacak ve ithalatın cazibesini artıracak kur politikasının oluşturduğu riskleri de yakından takip etmek ve bu konuda gerekli tedbirleri almak çok önemlidir” dedi.

9.05.2024Ekonomi
Brezilyadaki sel felaketinde can kaybı artıyor

Brezilya'daki sel felaketinde can kaybı artıyor

Brezilya’nın Rio Grande do Sul eyaletindeki sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 100’e yükselirken, 128 kişinin ise kayıp olduğu belirtildi.

9.05.2024Haber
Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan: Yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 38

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan: Yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 38

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, bu yılın ikinci enflasyon raporunun tanıtımına ilişkin toplantıda konuşuyor. 2024 yıl sonu enflasyonu yüzde 36'dan yüzde 38'e revize edilerek 2 puanlık artış gerçekleşti.

9.05.2024Ekonomi
Everyway That I can şarkı sözleri (Türkçe) | Sertab Erener 21 yıl sonra Eurovision sahnesine çıkıyor

Everyway That I can şarkı sözleri (Türkçe) | Sertab Erener 21 yıl sonra Eurovision sahnesine çıkıyor!

Everyway That I can şarkı sözleri yeniden gündeme geldi. 2003 yılında Everyway That I Can şarkısı ile Eurovision’da Türkiye’ye birincilik getiren Sertab Erener yeniden sahneye çıkıyor. İsveç’in Malmö şehrinde gerçekleşecek yarışmada eski Eurovision yıldızları da yarı finallerde şarkı söyleyecek. 9 Mayıs Perşembe akşamındaki ikinci yarı finale ise daha önce Eurovision’da birincilik kazanan kadın sanatçılar misafir olacak. Gecede Sertab Erener, “Everyway That I Can” şarkısını seslendirecek. Sertab Erener, sosyal medyadan göz alıcı bir gönderi paylaştı. Paylaşım kısa sürede pek çok yorum ve beğeni topladı. İşte Everyway That I can şarkı sözleri Türkçe!

9.05.2024Bilgi
10 Mayıs engellilere tatil mi 10 Mayısta engelli kamu personelleri izinli sayılacak mı İşte merak edilen detaylar

10 Mayıs engellilere tatil mi? 10 Mayıs'ta engelli kamu personelleri izinli sayılacak mı? İşte merak edilen detaylar

10 Mayıs Cuma günü eğitimciler, eğitimde şiddeti kınamak için greve gidecekler. Grev nedeniyle birçok okulda dersler boş olacak. Zira öğretmen olmayacak. Bu nedenle birçok kamu çalışanıyla birlikte özellikle engelli kamu personelleri "10 Mayıs engellilere tatil mi? 10 Mayıs'ta engelli kamu personelleri izinli sayılacak mı?" sorusunun cevabını araştırıyor. İşte merak edilip araştırılan sorunun cevabı...

9.05.2024Bilgi
Şampiyonlar Ligi finalinde Türkiye için bir ilk yaşanacak, Arda Güler veya Salih Özcan tarihe geçecek Arda Gülerin unvanı tehlikede, finalde oynamazsa...

Şampiyonlar Ligi finalinde Türkiye için bir ilk yaşanacak, Arda Güler veya Salih Özcan tarihe geçecek! Arda Güler'in unvanı tehlikede, finalde oynamazsa...

Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu: Borussia Dortmund - Real Madrid. 1 Haziran'da Wembley'de oynanacak finalin Türkiye için de önemi büyük. Her sonuçta bir Türk mill futbolcu, tarihte ilk kez Şampiyonlar Ligi kazanmış olacak. Dortmund'da Salih Özcan ya da Real Madrid'de Arda Güler adını tarihe yazacak. Arda Güler'in finalde süre almaması halinde UEFA'nın resmi kayıtlarına 'kazanan' olarak geçmeme tehlikesi bulunuyor.

9.05.2024Futbol
Taş Kağıt Makasa Fecir’in Harun Yakar’ı kovması ve Rüya’nın gerçekleri öğrenmesi damga vurdu

Taş Kağıt Makas'a Fecir’in Harun Yakar’ı kovması ve Rüya’nın gerçekleri öğrenmesi damga vurdu

Kanal D’nin, sevilen dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” temposu yüksek bir bölüm ile ekrana geldi. Ters köşe hikayesi ile izleyicileri şaşırtmaya devam eden diziye bu hafta; Fecir’in Harun Yakar’ı kovması ve Rüya’nın gerçekleri öğrenmesi damga vurdu.

9.05.2024Magazin
THY 7 milyon yolcu taşıdı

THY 7 milyon yolcu taşıdı

Türk Hava Yolları tarafından yayınlanan 2024 yılı Nisan ayına ilişkin trafik sonuçlarına göre, havayolu şirketi söz konusu ayda 7 milyon yolcuya hizmet ederken, filodaki uçak sayısı 455’e yükseldi.

9.05.2024Ekonomi
Arka Sokaklara Şevket Çoruh ve Oya Okardan sonra bir sürpriz isim daha Tevfik Moralı karakterini canlandıracak...

Arka Sokaklar'a Şevket Çoruh ve Oya Okar'dan sonra bir sürpriz isim daha! Tevfik Moralı karakterini canlandıracak...

Kanal D’nin cuma akşamları yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan dizisi Arka Sokaklar; Şevket Çoruh ve Oya Okar’ın yeniden kadroya katılması ile büyük ses getirdi. Yaşanan bu gelişmenin ardından Arka Sokaklar cephesinden bir müjde daha geldi. Gündemden düşmeyen diziye şimdi de ünlü oyuncu Ferit Aktuğ dahil oldu. Peki, Arka Sokaklar Ferit Aktuğ hangi rolde? Ferit Aktuğ kimdir, hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler...

9.05.2024Hayat
Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu yine nefes kesti

'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' yine nefes kesti

Kanal D’nin, sevilen dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” temposu yüksek bir bölüm ile ekrana geldi. Ters köşe hikayesi ile izleyicileri şaşırtmaya devam eden diziye bu hafta; Fecir’in Harun Yakar’ı kovması ve Rüya’nın gerçekleri öğrenmesi damga vurdu.

9.05.2024Televizyon
Hadi Gidelim

Hadi Gidelim

Bu hafta çocuklar için tiyatro oyunlarından müzikallere kadar çok çeşitli etkinlikler var. Küçükler eğlenerek öğrenecek.