GÄ°RÄ°Åž
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.690.992 haberi bulunmuÅŸtur.

Hürriyet Haberleri

Diyarbakır akrabalar arasında ‘çay içme’ kavgası

Diyarbakır akrabalar arasında ‘çay içme’ kavgası

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, çay ocağı işletmecisi ile yakını arasında başka çay ocağına gittiği için çıkan ve ailelerin de katılmasıyla büyüyen bıçaklı, tabureli kavgada 2 kişi yaralandı.

13.05.2024Gündem
Endişelendiren paylaşıma Hafsanur Sancaktutandan açıklama

Endişelendiren paylaşıma Hafsanur Sancaktutan'dan açıklama

Son olarak final yapan 'Ya Çok Seversen' dizisinde Kerem Bürsin ile birlikte rol alan Hafsanur Sancaktutan, sosyal medya hesabından yaptığı hastane paylaşımıyla sevenlerini endiÅŸelendirmiÅŸti.Â

13.05.2024Televizyon
Rakibinden kaçan boğa hakemin üzerinden geçti: O anlar görüntülendi

Rakibinden kaçan boğa hakemin üzerinden geçti: O anlar görüntülendi

Artvin'in Yusufeli ilçesinde düzenlenen Boğa Güreşi Festivali'nde arenada güreşirken rakibinden kaçan boğan, hakeme çarpıp, üzerinden geçti. Hakem yaralanırken, o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

13.05.2024Gündem
PUBG Erangel Classic haritası ne zaman yayınlanacak, yeni güncelleme hangi gün Merakla beklenen haritanın yayın tarihi belli oldu

PUBG Erangel Classic haritası ne zaman yayınlanacak, yeni güncelleme hangi gün? Merakla beklenen haritanın yayın tarihi belli oldu!

PUBG Erangel Classic haritası, bir süreliğine geri dönüyor. Popüler battle royale oyunu oyunlarından PUBG'nin ilk haritası PC ve konsol için yayın tarihi belli oldu. Yenilenen haritayla oyunseverler nostaljik anlara da geri dönüş yapacak. Peki PUBG Erangel Classic haritası ne zaman yayınlanacak, yeni güncelleme hangi gün? İşte ayrıntılar...

13.05.2024Bilgi
Elektronik kelepçesini kırıp eski sevgilisini öldürmüştü... Mahkeme kararını verdi

Elektronik kelepçesini kırıp eski sevgilisini öldürmüştü... Mahkeme kararını verdi

Adana'da hakkındaki uzaklaştırma kararına rağmen elektronik kelepçeyi kırıp, kendisi ile barışmak istemeyen eski sevgilisi Bahar Torun’u (40) oğlunun yanında öldüren tutuklu sanık Burak Acar (41) hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması istemiyle dava açıldı.

13.05.2024Gündem
Alman turizmine 1 ay futbol molası

Alman turizmine 1 ay futbol molası

Bu yıl rekor düzeyde turist beklenen Almanya’da, 14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasındaki Avrupa Futbol Şampiyonası nedeniyle Almanların bir bölümü tatilini şampiyona sonrasına erteliyor. Şampiyona döneminde gelemeyecek Almanların temmuz ortasından itibaren Türkiye ve Antalya’ya akını bekleniyor.

13.05.2024Avrupa
Bayrampaşa’da bodrum katta uygunsuz halde yakaladığı çiftin saldırısına uğradı

Bayrampaşa’da bodrum katta uygunsuz halde yakaladığı çiftin saldırısına uğradı

İstanbul Bayrampaşa’da, iddiaya göre bodruma girerek uygunsuz davranışlarda bulunan çifti uyaran kadın saldırıya uğradı. Kadının evi de taşlanırken o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

13.05.2024Haber
Adanasporda başkan Bayram Akgül istifa ettiğini açıkladı

Adanaspor'da başkan Bayram Akgül istifa ettiğini açıkladı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da, Kulüp Başkanı Bayram Akgül istifa ettiğini açıkladı.

13.05.2024Futbol
Venedik Bianeli’nde tek Türk sanatçı

Venedik Bianeli’nde tek Türk sanatçı

Asmer Sultanova, eserleriyle 60. Venedik Bienali’ne katıldı. Bianeldeki tek Türk sanatçı olan Sultanova’nın Giardini Della Marinaressa Garden’da sergilenen Bunny and Eggy eserleri ilgi gördü.

13.05.2024Stil
SURVİVOR ALL STAR 2024 ELENENLER VE YENİ TAKIMLAR || Survivor 2024de kim elendi, hangi yarışmacılar kaldı

SURVİVOR ALL STAR 2024 ELENENLER VE YENİ TAKIMLAR || Survivor 2024'de kim elendi, hangi yarışmacılar kaldı?

Survivor All Star 2024 elenenler listesi güncellendi. Geçtiğimiz haftalarda Survivor 2024 kadrosu yenilenmişti. Yayınlanan son bölümde elenen yarışmacı Sercan oldu. Büyük finale kısa süre kala kural değişikliğine giden Survivor'da kaptanlık mücadelesi sonucu kaptan olan isimler yeni takımları kurdu. Peki, Suvivor All Star YARIŞMACILARI 2024 kimler? Survivor All Star 2024 kim elendi? İşte, Survivor All Star 2024 elenenler ile yeni mavi takım ve kırmızı takım tamamı...

13.05.2024Televizyon
YKS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak YKS sınav giriş belgesi için açıklama geldi mi

YKS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak? YKS sınav giriş belgesi için açıklama geldi mi?

YKS sınav yerleri ÖSYM.gov.tr adresi ile erişime açılacak. Üniversite sınavları için geri sayım başladı. YKS sınav belgesi 2024 için ÖSYM’den gelecek duyuru bekleniyor. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) bu yıl 8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. Hayalindeki bölümü kazanmak isteyen öğrenciler üniversite sınavları için sıkı çalışma programına girdi. Adaylar YKS sınav giriş belgesi ile sınava hangi okulda gireceklerini öğrenebilecek. Yükseköğretim Kurumları Sınavı; Temel Yeterlilik Testi, Alan Yeterlilik Testi ve Yabancı Dil Testi olmak üzere 3 oturumdan oluşuyor. Peki, YKS sınav yerleri 2024 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte, ÖSYM YKS sınav belgesi öğrenme ekranı bilgisi ve konu hakkında detaylar.

13.05.2024Bilgi
Ziraat Türkiye Kupası finali 2024 hangi statta, ne zaman oynanacak Türkiye Futbol Federasyonu açıkladı

Ziraat Türkiye Kupası finali 2024 hangi statta, ne zaman oynanacak? Türkiye Futbol Federasyonu açıkladı!

Ziraat Türkiye Kupası final tarihi 2024 belli oldu! Türkiye Kupası’nda finalde Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Ziraat Türkiye Kupası finali nerede oynanacak? sorusu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş - Trabzonspor finalinin ne zaman oynanacağını açıkladı. Peki, Türkiye Kupası (ZTK) finali ne zaman, hangi statta oynanacak?

13.05.2024Spor Arena
Müzik İlkokuluna başvurular başladı

Müzik İlkokuluna başvurular başladı

Türkiye'nin ilk Güzel Sanatlar Müzik İlkokulu ve Ortaokuluna müzik yeteneğine göre öğrenci kabulü kılavuzu yayımlandı. 8 Mayıs'ta başlayan başvurular 26 Mayıs'a kadar devam edecek.

13.05.2024EÄŸitim
TFF resmen açıkladı Türkiye Kupası finalinin stadı ve tarihi belli oldu

TFF resmen açıkladı! Türkiye Kupası finalinin stadı ve tarihi belli oldu

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final müsabakası, 23 Mayıs'ta Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak.

13.05.2024Futbol
AÖL kayıt yenileme 2024 | Elinizi çabuk tutun Açık Öğretim Listesi 3. dönem kayıt yenileme son gün ne zaman, kayıt yenileme ücreti ne kadar

AÖL kayıt yenileme 2024 | Elinizi çabuk tutun! Açık Öğretim Listesi 3. dönem kayıt yenileme son gün ne zaman, kayıt yenileme ücreti ne kadar?

AÖL kayıt yenileme işlemleri için son günler yaklaşırken, öğrenciler 2024 yılı için güncel kayıt yenileme ücretini öğrenmek istiyor. AÖL kayıt yenileme ücreti 2024 ne kadar? sorusu da bu sebeple araştırılıyor. Açık Lise, her yıl üç kez düzenlenen sınavlar sonucunda mezunlarına mesleki alanda fırsatlar sunuyor. MEB tarafından yayınlanan Açık Öğretim Lisesi'nin 3. dönem sınav takvimi öğrenciler tarafından sorgulanmaya başlandı. Peki, AÖL kayıt yenileme 2024 son gün ne zaman?

13.05.2024Bilgi
Bakan Uraloğlu açıkladı: Engelli vatandaşların tüm ulaşım ihtiyaçlarını karşılayacağız

Bakan Uraloğlu açıkladı: Engelli vatandaşların tüm ulaşım ihtiyaçlarını karşılayacağız

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Herkes İçin Hareketlilik' adıyla bir mobil uygulamayı tamamlamak üzere olduklarını belirterek, "Bu yıl hayata geçirilmesi planlanan bu uygulamamızla; refakatçi modülünden engelli taşıma hizmetleri modülüne, ulaşım sisteminin erişilebilirliğini iyileştirmeye yönelik geri bildirim modülünden işaret dili çağrı merkezi desteğine kadar engelli vatandaşlarımızın ulaşım sürecine ilişkin tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz" dedi.

13.05.2024Ekonomi
Tarihte bir ilk Yeni sezonda 1. Ligde İzmir takımı olmayacak...

Tarihte bir ilk! Yeni sezonda 1. Lig'de İzmir takımı olmayacak...

Türkiye’de İstanbul’dan sonra profesyonel futbol liglerinde en çok temsilcisi bulunan kent olan İzmir, yeni sezonda ilk kez 1’inci Lig’de temsil edilmeyecek.

13.05.2024Futbol
Başakşehirde gölette boğulan iki kardeşin acı hikayesi

Başakşehir'de gölette boğulan iki kardeşin acı hikayesi

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde, İBB parkında çukura düşerek boğulan 5 yaşındaki Eda Nur’un hayatını kaybetmesinin ardından Başakşehir'de de acı bir olay yaşandı. Başakşehir'de 3 çocuk iddiaya göre güvenlik önlemi bulunmayan gölete girdi. 3 çocuktan, 11 ve 7 yaşlarındaki Mısır uyruklu 2 kardeş boğuldu. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri 2 çocuğun cansız bedenine ulaştı. Kardeşlerin babasının 9 yıl önce Mısır'daki bir trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi. Annenin çocuklarını suda çırpındıkları sırada kurtarmak için suya atladığı ancak başarılı olamadığı öğrenildi.

13.05.2024Haber
Şişli’de binanın yıkımı sırasında Tufan Gökpınar’ın evinin duvarı yıkıldı

Şişli’de binanın yıkımı sırasında Tufan Gökpınar’ın evinin duvarı yıkıldı

İstanbul'un Şişli ilçesinde bir sokakta bitişik binayı yıkan kepçe operatörü, diğer binadaki oyuncu Tufan Gökpınar’ın yaşadığı dairenin duvarını da yıktı.

13.05.2024Gündem
Aylarca yüzünü sakladığı kızını sonunda gösterdi... Sekiz çocuklu dedesinin kopyası

Aylarca yüzünü sakladığı kızını sonunda gösterdi... Sekiz çocuklu dedesinin kopyası

Gösteri dünyasının bazı ünlüleri çocuklarını daha dünyaya geldikleri ilk günlerden itibaren kamuoyuyla tanıştırır. Üstelik hiçbir gizlisi saklısı olmadan... Hafızanızı şöyle bir zorlarsanız, bazı ünlülerin kucaklarında yeni doğmuş bebekleriyle doğumhanede çekilen ve sosyal medyada paylaşılan pozlarını bile hatırlarsınız.

13.05.2024Magazin
KOCMT BİST İŞLEM TARİHİ | Koç Metalurji borsada ne zaman işlem görecek Koç Metalurji halka arz sonuçları açıklandı Kaç lot verdi

KOCMT BİST İŞLEM TARİHİ | Koç Metalurji borsada ne zaman işlem görecek? Koç Metalurji halka arz sonuçları açıklandı! Kaç lot verdi?

Koç Metalurji'nin halka arz sonuçları yayınlandı! Geçen hafta yapılan halka arz işlemlerinde Koç Metalurji de yer aldı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan bu halka arz, 9-10 Mayıs tarihlerinde iki gün süresince talep toplama işlemi gerçekleştirdi. Halka arz sırasında, hisseler 20,5 TL fiyatla piyasaya sürüldü ve sunulan 125 milyon TL nominal değerindeki tüm paylar satıldı. Böylece Koç Metalurji'nin toplam halka arz büyüklüğü 2.562.500.000 TL'ye ulaştı. Halka arz edilen 125 milyon TL nominal değerli paylar için beklenen satış miktarının yaklaşık 2,46 katı kadar talep toplandı. Şimdi, Koç Metalurji'nin halka arzda kaç lot dağıttığı ve borsada ne zaman işlem görmeye başlayacağı merak konusu. Peki, Koç Metalurji halka arz kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?

13.05.2024Bilgi
Altınay Savunma borsada ne zaman işlem görecek Altınay Savunma Teknolojileri halka arz sonuçları belli oldu Kaç lot verdi

Altınay Savunma borsada ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz sonuçları belli oldu! Kaç lot verdi?

Geçtiğimiz hafta talep toplama sürecini tamamlayan Altınay Savunma'nın halka arz sonuçları duyuruldu! Yatırımcılar şimdi de "Altınay Savunma borsada ne zaman işlem görmeye başlayacak?" sorusunu yoğun bir şekilde araştırıyorlar. Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre, şirketin 200 milyon TL olan sermayesi, 35 milyon 294 bin 118 TL'lik bir bedelli sermaye artırımı ile 235 milyon 294 bin 118 TL'ye çıkarılacak. Bu artış doğrultusunda, 35 milyon 294 bin 118 TL nominal değerde yeni hisseler ihraç edilecek. Halka arz, sermaye artışı ve hisse satışını içeren bir yapıda gerçekleştirildi. Talep toplama sürecinin bitmesiyle birlikte, yatırımcıların gözü kulağı halka arz sonuçlarındaydı. Peki, Altınay Savunma Teknolojileri halka arz sonuçları ne oldu, kaç lot dağıtıldı?

13.05.2024Bilgi
Son 28 yılın en yüksek rakamı Milletvekillerine 635.50 Euro zam

Son 28 yılın en yüksek rakamı! Milletvekillerine 635.50 Euro zam!

Almanya’da milletvekili aylıklarına Federal İstatistik Dairesi’nin enflasyon verileri ışığında 1 Temmuz itibariyle geçerli olmak üzere 635.50 Euro zam yapıldı. Böylece 734 milletvekilinin 10 bin 591 Euro 70 Cent olan aylıklarının 11 bin 227 Euro 20 Cent olacağı açıklandı.

13.05.2024Avrupa
Ertuğrul Sağlam: Kariyerimde ilk kez bunu yaptım

Ertuğrul Sağlam: Kariyerimde ilk kez bunu yaptım

Sezonun ortasında takımdan gönderilen, Sakaryaspor yenilgisinin ardından tekrar Kocaelispor'un başına getirilen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, kariyerinde bir ilke imza attı.

13.05.2024Futbol
Romanyada Edgar Ie skandalı İkiz kardeşini oynattı, takım küme düşürülebilir

Romanya'da Edgar Ie skandalı! İkiz kardeşini oynattı, takım küme düşürülebilir

Süper Lig'de Trabzonspor ve Başakşehir'de oynadıktan sonra Dinamo Bükreş'e transfer olan Edgar Ie için Romanya'da skandal bir iddia ortaya atıldı.

13.05.2024Futbol
Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak Resmi duyuru yapıldı

Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Resmi duyuru yapıldı

Orman Genel Müdürlüğü geçici işçi alımı başvuru sonuçları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. OGM belirlenen alanlarda gerçekleştirilmek üzere geçici işçi alımı ilanını geçtiğimiz haftalarda erişime açmıştı. İŞKUR üzerinden alınan başvurular belirlenen takvim doğrultusunda ilerleyecek. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecek. Peki Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, o detaylar

13.05.2024Bilgi
Başakşehirde ikinci Edanur vakası Gölette hiçbir önlem alınmadığı ortaya çıktı... İki kardeşin yürek burkan hikayesi

Başakşehir'de ikinci Edanur vakası! Gölette hiçbir önlem alınmadığı ortaya çıktı... İki kardeşin yürek burkan hikayesi

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde, İBB parkında çukura düşerek boğulan 5 yaşındaki Eda Nur’un hayatını kaybetmesinin ardından Başakşehir'de de acı bir olay yaşandı. Başakşehir'de 3 çocuk iddiaya göre güvenlik önlemi bulunmayan gölete girdi. 3 çocuktan, 11 ve 7 yaşlarındaki Mısır uyruklu 2 kardeş boğuldu. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri 2 çocuğun cansız bedenine ulaştı. Kardeşlerin babasının 9 yıl önce Mısır'daki bir trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi. Annenin çocuklarını suda çırpındıkları sırada kurtarmak için suya atladığı ancak başarılı olamadığı öğrenildi.

13.05.2024Gündem
Hafif ticari araç köprü ayağına çarptı: 3 ölü, 2 yaralı

Hafif ticari araç köprü ayağına çarptı: 3 ölü, 2 yaralı

Ankara'nın Polatlı ilçesinde hafif ticari aracın takla atarak köprü ayağına çarpması sonucu meydana gelen kazada, aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

13.05.2024Haber
Görüntüler geldi: 9 köy ele geçirildi, Rus askerleri Harkova yürüyor...

Görüntüler geldi: 9 köy ele geçirildi, Rus askerleri Harkov'a yürüyor...

Geciken Batı yardımları nedeni ile mühimmat sıkıntısı çeken Kiev'i köşeye sıkıştıran Rus birlikleri Ukrayna'nın en büyük ikinci kenti Harkov'a ilerleyişlerini sürdürüyor. Rus birlikleri bugün günün erken saatlerinde Harkov'un Vovchansk kasabasına üç yönden saldırdı. Moskova en az 9 köyün ele geçirildiğini ve yeni bir kuzeydoğu cephesi açıldığını duyururken, Ukrayna düşman güçlerin 'savunma hattı' olmadığı için içeri girmeyi başardığını açıkladı.

13.05.2024Dünya
Eşini öldürüp, oğlunu yaraladı Elinde tüfekle sokak boyunca damadını aradı

Eşini öldürüp, oğlunu yaraladı! Elinde tüfekle sokak boyunca damadını aradı

Gaziantep'te aile içi tartışmada eşini öldürdükten sonra oğlunu yaralayan şahsın, elinde tüfekle sokak boyunca damadını aradığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde bir aracın arkasına saklanan damadını bulmaya çalışan şahsın olay yerine gelen polisleri görünce tüfeğini yere bırakıp teslim olması ve sonrasında da yaralı oğlunun ambulansa taşınma anları da saniye saniye yer aldı.

13.05.2024Haber
HDB Berlin yeni yönetimini belirledi: Ahmet İyidirli yeniden başkan

HDB Berlin yeni yönetimini belirledi: Ahmet İyidirli yeniden başkan!

Ahmet İyidirli yeniden başkan seçilirken, HDB’nin Almanya’da eşit haklar için mücadeleyi sürdüreceğinin altı çizildi.

13.05.2024Avrupa
Nihal Candanın eski sevgilisi her şeyi tek tek anlattı 14 sayfalık dilekçe: Örgütün yapısı, işleyişini ve eylemleri

Nihal Candan'ın eski sevgilisi her şeyi tek tek anlattı! 14 sayfalık dilekçe: Örgütün yapısı, işleyişini ve eylemleri

Cezaevinde 37 kiloya kadar düşünce tahliye edilen, sosyal medya fenomeni Nihan Candan'ın tutuklu eski polis memuru sevgilisi Onur Apaydın'ın avukatları müvekkilinin 14 sayfalık ifadesini içeren dilekçeyi mahkemeye vermek üzere adliyeye geldi. Adliye önünde açıklama yapan Avukat Ayşenur Çolak, “Onur Bey, çetenin lideri değildir. İfade de belirtildiği gibi bahsedilen örgüt, bilinen bir örgüt Sarallar örgütüdür. Onur Bey kendi ifadesinde Sarallar örgütünün yapısından ve işleyişinden, eylemlere nasıl karıştığından bahsetmektedir. Gerçek suçlular kendilerini perdelemek için Candan kardeşleri ve müvekkilimi bu dosyada piyon olarak sunmuşlardır" dedi.

13.05.2024Gündem
Fenerbahçede seçim yaklaşıyor, Aziz Yıldırım cephesinden adaylık hamlesi

Fenerbahçe'de seçim yaklaşıyor, Aziz Yıldırım cephesinden adaylık hamlesi

Fenerbahçe'de seçimli genel kurul yaklaşırken eski başkan Aziz Yıldırım'ın aday olması için imza toplanmaya başlandı.

13.05.2024Futbol
Belediyeler kamu kurumu olarak mı tanımlanıyor Kanunu dayanağa göre belediyeler kamu kurumu mu

Belediyeler kamu kurumu olarak mı tanımlanıyor? Kanunu dayanağa göre belediyeler kamu kurumu mu?

Belediyeler kamu kurumu mu sorusu, kamu adına alınan kararların belediyeler özelindeki bağlayıcılığını merak eden pek çok vatandaş tarafından araştırılıyor. Belediyeler bütçe bakımından merkeze bağlı kaynaklara tabi olsa da yerel kaynaklardan da beslenen kurumlardır. Bu kurumların bölgesel anlamda bazı kamu statülerinden bağımsız hareket etme ayrıcalıkları da bulunmaktadır. Peki, kanuni dayanaklara göre belediyeler kamu kurumu olarak mı tanımlanıyor? İşte, belediyeler kamu kurumu mu sorusuna yönelik detaylı bilgiler

13.05.2024Bilgi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu: İnsanlarımıza sağlıklı suyun ulaşmasıyla ilgili adımlarımız çok değerli

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu: İnsanlarımıza sağlıklı suyun ulaşmasıyla ilgili adımlarımız çok değerli

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ Anadolu Yakası İçme Suyu Yatırımları Temel Atma Töreni'ne katıldı. İmamoğlu, "Su, enerji ve aynı zamanda israfı engellemek. Bu şehirde ve bu ülkede her gün elektrikten tasarruf edebildiğiniz yenilikçi adımları atabilmek, yeni enerji üretim alanlarıyla ekstra enerji üretebilmek. Aynı zamanda suyu da verimli kullanabilmek. Yani bir damla suyun bile önemli olduğunu hepimiz biliyoruz." dedi.

13.05.2024Gündem
Tunceli Belediye Başkanı Cevdet Konak ifadeye çağrıldı

Tunceli Belediye Başkanı Cevdet Konak ifadeye çağrıldı

DEM Partili Tunceli Belediye Başkanı Cevdet Konak hakkında 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi yaptığı bazı konuşmalarda ‘Terör örgütü propagandası’ yaptığı iddiasıyla Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatılarak ifadeye çağrıldı.

13.05.2024Gündem
ABD’li profesör İstanbul Havalimanı’nda yakalandı

ABD’li profesör İstanbul Havalimanı’nda yakalandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri Türkiye'de yaşayan endemik türdeki hayvanların kaçak yollarla yurtdışına kaçırılmasına yönelik çalışma yürüttü. İstanbul Havalimanı'nda düzenlenen operasyonda Amerika'nın New York kentinde müze müdürü olan Profesör Lorenzo Prendini İstanbul Havalimanı'nda suçüstü yakalandı. Prendini'nin valizinde yaklaşık bin 500 adet akrep, tarantula ve örümcekle, içerisinde hayvanlardan elde edilen zehirlerin bulunduğu değerlendirilen 88 adet plastik şişe ele geçirildi.

13.05.2024Haber
Süper Ligde küme düşme hattı yanıyor Şampiyonluğu dahi etkileyecek... | İşte fikstür ve tüm hesaplar...

Süper Lig'de küme düşme hattı yanıyor! Şampiyonluğu dahi etkileyecek... | İşte fikstür ve tüm hesaplar...

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk mücadelesi verdiği Trendyol Süper Lig'de sezonun bitimine iki hafta kala küme düşme hattında sıkı bir mücadele yaşanıyor. İstanbulspor'un haftalar önce düşmesi kesinleşirken, Pendikspor, Hatayspor, Fatih Karagümrük, Gaziantep FK, Ankaragücü, Konyaspor ve Kayserispor aralarında oynayacakları maçlar direkt olarak etki edecek. İşte ligde kalma mücadelesinde ihtimaller...

13.05.2024Futbol
Anneler Gününde hayatını kaybetmişti... Acı detay ortaya çıktı

Anneler Günü'nde hayatını kaybetmişti... Acı detay ortaya çıktı

Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde Hüseyin Özdemir, ve eşi Sevgi Özdemir'in(39) ölümüyle neticelenen trafik kazasında yeni detaylar ortaya çıktı. Anneler günün ilk saatlerinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden Sevgi Özdemir'in 8 aylık hamile olduğu öğrenildi.

13.05.2024Gündem
Yatay seyir devam ediyor

Yatay seyir devam ediyor

Yatay seyir devam ediyor

13.05.2024Ekonomi
3. Lig’den Süper Lig’e transfer

3. Lig’den Süper Lig’e transfer!

TFF 3. Lig’e düşen Denizlispor ile sözleşmesini fesih eden Bekir Turaç Böke, Süper Lig ekibi Sivasspor ile prensipte anlaşmaya vardı.

13.05.2024Futbol
İstanbul baraj doluluk oranları 13 Mayıs | Yaz ayları öncesi tablo yüz güldürdü İSKİ baraj tablosu

İstanbul baraj doluluk oranları 13 Mayıs | Yaz ayları öncesi tablo yüz güldürdü! İSKİ baraj tablosu

İstanbul baraj doluluk oranı 13 Mayıs Pazartesi yani bugün özellikle İstanbul il genelinde etkili olan yağışlı hava nedeniyle en çok merak edilip araştırılanlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Geçtiğimiz yıl yaşanan kuraklığın yansıra barajlardaki genel doluluk oranı yüz güldürdü. Peki, İstanbul baraj doluluk oranı yüzde kaç? İşte merak edilen İSKİ 13 Mayıs baraj doluluk oranı tablosu...

13.05.2024Bilgi
Halka Arz takvimi 2024 (SPK bülteni) || 13-17 Mayıs yeni halka arz var mı, bu hafta hangi şirketler borsada işlem görecek

Halka Arz takvimi 2024 (SPK bülteni) || 13-17 Mayıs yeni halka arz var mı, bu hafta hangi şirketler borsada işlem görecek?

Halka arz olacak şirketler, SPK bülteni ile oldu. 13-17 Mayıs halka arz takvimi, yeni haftayla beraber yatırımcıların gündemine geldi. Geçtiğimiz hafta, Altınay Savunma Teknolojileri, Koç Metalurji, Lila Kağıt ve Koton Mağazacılık halka arz oldu ve talep toplama işlemleri tamamlandı. Diğer taraftan şirketlerin Borsa İstanbul'da (BIST) işlem göreceği tarih de merak konusu oldu. Peki 13-17 Mayıs yeni halka arz var mı, bu hafta hangi şirketler borsada işlem görecek? İşte ayrıntılar...

13.05.2024Bilgi
AİLE DESTEK PROGRAMI MAYIS ÖDEMELERİ||  Aile Destek paraları yattı mı, ne zaman ödenecek Program hangi ay sona erecek

AİLE DESTEK PROGRAMI MAYIS ÖDEMELERİ||  Aile Destek paraları yattı mı, ne zaman ödenecek? Program hangi ay sona erecek

Aile Destek Programı Mayıs 2024 ödemeleri hak sahipleri tarafından merak edilip araştırılıyor. Bilindiği üzere program bu yıl sona erecek. Ramazan Bayramı nedeniyle geçtiğimiz ay ödemeler planlanan tarihten daha erken yapılmıştı. Bu nedenle ödemlerin tarihi en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Peki, Aile Destek Programı Mayıs ayında zaman yatacak? Program en zaman sona erecek? Merak edenler için detayları haberimizde derledik. İşte ayrıntılar...

13.05.2024Bilgi
ALTIN FİYATLARI 13 MAYIS CANLI ALIŞ SATIŞ TABLOSU || Çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL İşte güncel altın fiyatları

ALTIN FİYATLARI 13 MAYIS CANLI ALIŞ SATIŞ TABLOSU || Çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte güncel altın fiyatları

Altın fiyatları 13 Mayıs alış - satış tablosu haftanın ilk iş gününde ekonomi gündemini takip edip araştıranlar tarafından merak ediliyor. Orta Doğu'da yaşanan gerilim, ABD'deki ekonomik gelişmeler altın üzerinde etkili olmaya devam ediyor. Peki, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 13 Mayıs altın fiyatları alış - satış tablosu...

13.05.2024Bilgi
Kim Jong-Un’dan deneme atışı: Hedefi 12’den vurdu

Kim Jong-Un’dan deneme atışı: Hedefi 12’den vurdu

Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un, silah fabrikalarını denetlediği sırada keskin nişancı tüfeği ile yaptığı deneme atışında hedefi 12’den vurdu.

13.05.2024Dünya
SON DEPREMLER 13 MAYIS LİSTESİ GÜNCEL VERİLER || AFAD ve Kandilli son dakika depremler tablosu: Erzincan, Antalya ve Denizli depremle sallandı Az önce deprem mi oldu

SON DEPREMLER 13 MAYIS LİSTESİ GÜNCEL VERİLER || AFAD ve Kandilli son dakika depremler tablosu: Erzincan, Antalya ve Denizli depremle sallandı! Az önce deprem mi oldu?

Son depremler 13 Mayıs Pazartesi listesi deprem kuşağında yer alan ülkemizde hissedilen sarsıntılar sonrasında günün en çok merak edilip araştırılanları arasında ilk sıralarda yer alıyor. Özellikle "Deprem mi oldu?" ve "Son deprem nerede ne zaman oldu?" sorularının cevabı en çok araştırılanlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Hemen belirtelim ki AFAD ve Kandilli rasathaneleri tarafından meydana gelen depremler anbean kaydediliyor. Son olarak Erzincan Tercan'da saat 01.02'de 3.9 büyüklüğünde, Antalya Döşemealtı'nda 02.41'de 2.5 ve Denizli Saray'da saat 06.06'da 2.6 büyüklüğünde depremler kaydedildi. Peki, son deprem nerede ne zaman oldu? İşte 13 Mayıs son dakika deprem haberleri...

13.05.2024Bilgi
Yaz aylarında bu meyveleri mutfağınızdan eksik etmeyin

Yaz aylarında bu meyveleri mutfağınızdan eksik etmeyin

Yaz mevsimi yalnızca deniz, kum ve güneşten ibaret değil. Yaz aylarına özel meyveleri de sofralarımızdan eksik etmememiz gerekiyor. İşte yazın tüketmeniz gereken 6 meyve ve muhteşem faydaları...

Arda Güler, Carlo Ancelottinin planlarını değiştirdi Şüpheleri ortadan kaldırdı, yerini sağlamlaştırdı

Arda Güler, Carlo Ancelotti'nin planlarını değiştirdi! Şüpheleri ortadan kaldırdı, yerini sağlamlaştırdı

Real Madrid'in La Liga'da oynadığı son üç maçta ilk 11'de başlayan Arda Güler, İspanyol deviyle üçüncü golünü kaydederken İtalyan Teknik Direktör Carlo Ancelotti'nin fikirlerini değiştirmeye başladı.

13.05.2024Futbol
Ünü dünyaya yayılan Yaren leylekten üzen haber

Ünü dünyaya yayılan Yaren leylekten üzen haber

Bursa’da yaşayan balıkçı Adem Yılmaz (68) ile dostluğu filme konu olan ve 'Eskikarağaç Leylek Köyü'ne bu yıl 13'üncü kez gelen Yaren leylek ile eşi Nazlı, 4 yavrusundan 2’sini kaybetti. Doğa fotoğrafçısı Alper Tüydeş, Yaren ile Nazlı’nın, 28 Nisan'da yumurtadan çıkan yavrularından 2’sinin öldüğünü sosyal medya hesabından duyurdu.

13.05.2024Gündem