GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.691.312 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

Galatasaray Fenerbahçe maçı biletleri satışa çıktı mı, ne zaman çıkacak GS FB derbisi bilet fiyatları ne kadar

Galatasaray Fenerbahçe maçı biletleri satışa çıktı mı, ne zaman çıkacak? GS FB derbisi bilet fiyatları ne kadar?

Galatasaray Fenerbahçe derbisi biletleri satışa çıkış tarihi futbolsever tarafından merak ediliyor. Süper Lig 27. hafta GS FB derbisine sahne olacak. Kritik mücadeleyi tribünden takip etmek isteyenler, Galatasaray Fenerbahçe maç biletlerini araştırıyor. Derbi heyecanını stadyumda yaşamak isteyenler biletlerin satışa çıkacağı tarihe odaklandı. Peki Galatasaray Fenerbahçe maçı biletleri satışa çıktı mı, ne zaman çıkacak? GS FB derbisi bilet fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

14.05.2024Spor Arena
Ben annemin kocasıyla sevgiliydim dedi, ortalığı birbirine kattı... Şimdi doğum günü kutlamasıyla gönül alacak

'Ben annemin kocasıyla sevgiliydim' dedi, ortalığı birbirine kattı... Şimdi doğum günü kutlamasıyla gönül alacak

Gösteri dünyasının en ünlü ailelerinden biri son aylarda herkesi şaşkına çeviren söylentilerle gündemde. Önce kendileri ünlenen sonra da çocuklarını şöhrete kavuşturan eski çift peş peşe yeniden evlenmişti.

14.05.2024Magazin
Altınay Savunma borsa işlem açıklandı Altınay Savunma Teknolojileri kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek

Altınay Savunma borsa işlem açıklandı! Altınay Savunma Teknolojileri kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?

Altınay Savunma borsa işlem açıklandı! Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre, şirketin 200 milyon TL olan sermayesi, 35 milyon 294 bin 118 TL'lik bir bedelli sermaye artırımı ile 235 milyon 294 bin 118 TL'ye çıkarılacak. Bu artış doğrultusunda, 35 milyon 294 bin 118 TL nominal değerde yeni hisseler ihraç edilecek. Halka arz, sermaye artışı ve hisse satışını içeren bir yapıda gerçekleştirildi. Talep toplama sürecinin bitmesiyle birlikte, yatırımcıların gözü kulağı halka arz sonuçlarındaydı. Peki, Altınay Savunma Teknolojileri halka arz sonuçları ne oldu, kaç lot dağıtıldı?

14.05.2024Bilgi
Koç Metalurji borsa işlem tarihi belli oldu Koç Metalurji halka arz kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek

Koç Metalurji borsa işlem tarihi belli oldu! Koç Metalurji halka arz kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?

Koç Metalurji borsa işlem tarihi belli oldu! Geçen hafta yapılan halka arz işlemlerinde Koç Metalurji de yer aldı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan bu halka arz, 9-10 Mayıs tarihlerinde iki gün süresince talep toplama işlemi gerçekleştirdi. Halka arz sırasında, hisseler 20,5 TL fiyatla piyasaya sürüldü ve sunulan 125 milyon TL nominal değerindeki tüm paylar satıldı. Böylece Koç Metalurji'nin toplam halka arz büyüklüğü 2.562.500.000 TL'ye ulaştı. Halka arz edilen 125 milyon TL nominal değerli paylar için beklenen satış miktarının yaklaşık 2,46 katı kadar talep toplandı. Şimdi, Koç Metalurji'nin halka arzda kaç lot dağıttığı ve borsada ne zaman işlem görmeye başlayacağı merak konusu. Peki, Koç Metalurji halka arz kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?

14.05.2024Bilgi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fırsatçılara göz açtırmayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fırsatçılara göz açtırmayacağız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle düzenlenen Türkiye Ziraat Odaları Birliği Danışma Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Gıda fiyatlarındaki fahiş artışlara dikkat çeken Erdoğan, "Suni fiyat artışlarını inceledik, sebeplerini araştırdık. Fahiş artışların piyasa şartları ile izah edilemeyeceği herkesin malumudur. Piyasa koşullarından ziyade fırsatçılık var. Milletin aşına, ekmeğine göz dikenlerden bunun hesabını mutlaka soracağız. Fırsatçılara göz açtırmayacağız." dedi.

14.05.2024Haber
PTT 2024 yılı personel alımı olacak mı, 10 bin personel alımı doğru mu PTT personel alımı şartları neler olacak

PTT 2024 yılı personel alımı olacak mı, 10 bin personel alımı doğru mu? PTT personel alımı şartları neler olacak?

PTT personel alımı 2024 tarihleri ve şartları uzun bir süredir merakla bekleniyor. Posta Telgraf Teşkilatı (PTT), Türkiye'nin köklü kurumlarından biri olarak büyük bir öneme sahiptir. Bu nedenle, 2024 yılında PTT personel alımı gerçekleştirilip gerçekleştirilmeyeceği, birçok kişi tarafından yakından izlenmektedir. "PTT bu yıl yalım yapacak mı?" sorusu, birçok insan tarafından sorulmakta ve resmi duyuruları beklemektedir. 2024 yılında farklı kurumlar ve meslek grupları için alımlar yapılmıştır. Peki, PTT 2024 personel alımı olacak mı? PTT 10 bin personel alımı doğru mu? İşte önceki yıllarda yapılan personel alımlarında aranan kriterler...

14.05.2024Bilgi
ABD enflasyon verisi ne zaman, saat kaçta açıklanacak ABD TÜFE rakamları yarın mı belli olacak Küresel piyasalar kritik verilere odaklandı

ABD enflasyon verisi ne zaman, saat kaçta açıklanacak? ABD TÜFE rakamları yarın mı belli olacak? Küresel piyasalar kritik verilere odaklandı!

ABD enflasyon verileri küresel piyasalar tarafından yakından takip ediliyor. Küresel piyasaların odaklandığı Nisan ayı TÜFE rakamları FED'in faiz kararı öncesinde büyük önem taşıyor. Belirlenen takvim doğrultusunda kamuoyuna duyurulacak veriler öncesinde ABD hisse senedi endekslerinin çok az değişmesinin ardından küresel hisseler Salı günü yatay seyretti. Diğer taraftan Mart ayında (TÜFE) Mart ayında Şubat ayına göre 0,3 puan artışla yüzde 3,5 seviyesinde gerçekleşti. Dalgalı gıda ve enerji fiyatlarını hariç tutan, geniş çapta izlenen enflasyon göstergesi yıllık yüzde 3,8 oranında artmıştı. Peki ABD enflasyon verisi ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 2024 Nisan ABD TÜFE rakamları yüzde kaç? İşte ayrıntılar...

14.05.2024Bilgi
Konserde facia Solist kalabalığın üstüne atladı: Üstüne düştüğü hayranı felç kaldı

Konserde facia! Solist kalabalığın üstüne atladı: Üstüne düştüğü hayranı felç kaldı

Avustralyalı müzik grubu Trophy Eyes'ın 30 Nisan'da New York'ta gerçekleştirdiği konser, korkunç bir kazaya sahne oldu.

14.05.2024Sıra Dışı
Rus ordusunun başına ekonomist bakan: Andrey Belousov kimdir

Rus ordusunun başına ekonomist bakan: Andrey Belousov kimdir?

Vladimir Putin'in yeni hükümetinin atanmasının Rusya'nın güvenlik bürokrasisinde bir miktar değişiklik yaratacağı yönünde bir beklenti vardı, ancak Rus lider beklentilerin çok üzerine çıkarak ordunun başına ekonomist bir bakan atadı. SİHA'lara olan ilgisi ile bilinen Andrey Belousov'un Savunma Bakanı olarak atanması Ukrayna'daki savaşın gidişatı ile ilgili bazı ipuçları da sunuyor.

14.05.2024Dünya
Sanayi Bakanı Kacır’dan Devriamber’e ziyaret

Sanayi Bakanı Kacır’dan Devriamber’e ziyaret

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat’ın ‘Devriamber’ sergisini ziyaret etti.

14.05.2024Ekonomi
2024-25 sezonu transfer ve tescil dönemleri açıklandı

2024-25 sezonu transfer ve tescil dönemleri açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, 2024-2025 futbol sezonuna ilişkin transfer ve tescil dönemlerini belirledi.

14.05.2024Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fırsatçılara göz açtırmayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fırsatçılara göz açtırmayacağız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle düzenlenen Türkiye Ziraat Odaları Birliği Danışma Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Gıda fiyatlarındaki fahiş artışlara dikkat çeken Erdoğan, "Suni fiyat artışlarını inceledik, sebeplerini araştırdık. Fahiş artışların piyasa şartları ile izah edilemeyeceği herkesin malumudur. Piyasa koşullarından ziyade fırsatçılık var. Milletin aşına, ekmeğine göz dikenlerden bunun hesabını mutlaka soracağız. Fırsatçılara göz açtırmayacağız." dedi.

14.05.2024Gündem
ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI 14 MAYIS 2024 (Nihai isim listesi PDF sorgula) || İŞKUR ÇAYKUR 1072 işçi alımı kura çekimi sonuçları yayınlandı mı, asil ve yedek isim listesi nasıl ve nereden öğrenilir

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI 14 MAYIS 2024 (Nihai isim listesi PDF sorgula) || İŞKUR ÇAYKUR 1072 işçi alımı kura çekimi sonuçları yayınlandı mı, asil ve yedek isim listesi nasıl ve nereden öğrenilir?

ÇAYKUR İŞKUR 1072 işçi alımı kura sonuçları ve nihai isim listesi görüntüleme ekranı adaylar tarafından sorgulanıyor. ÇAYKUR 1072 mevsimlik işçi alımı kapsamında Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun'da bulunan fabrikalarına personel alımı gerçekleştirecek. Farklı alanlardan yapılacak personel alımı için başvurular 30 Nisan'da İŞKUR resmi internet sayfası (www.iskur.gov.tr) ve e-Devlet ekranı üzerinden tamamlandı. 14 Mayıs Salı Noter huzurunda yapılan kura çekimi ile de ÇAYKUR mevsimlik işçi alımı kura sonuçları, asil ve yedek isim listesi belli olacak. Söz konusu alımlarda beden işçisi, çay eksperi, engelli geçici işçi ve eski hükümlü geçici işçi olmak üzere toplam bin 72 işçi alımı başvuru şartları arasında aynı yerde 5 yıl görev yapma zorunluluğu koşulu da aranacak. Ayrıca başvuru şartlarını taşımayan, gerekli belgeleri teslim etmeyen ve işe başlamayanların yerine yedek isim listesinden sıralamaya göre atama yapılacak. İşe girmeye hak kazananlar, talep ettikleri işyerine 2024 yılı yaş çay kampanyası için göreve başlatılacak. Peki ÇAYKUR 1072 işçi alımı 2024 kura çekimi sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? ÇAYKUR işçi alımı asil ve yedek PDF isim listesi nasıl ve nereden öğrenilir? İşte kura çekimi sonuçları ve isim listesi görüntüleme bilgisi...

14.05.2024Bilgi
Hürriyet Avrupa’da MIKTA buluşması

Hürriyet Avrupa’da MIKTA buluşması

İçinde Türkiye’nin de yer aldığı MIKTA Grubu üyesi beş ülkenin Frankfurt’taki diplomatik temsilcileri, Hürriyet’in Frankfurt’taki tesislerinde bir araya geldiler.

14.05.2024Avrupa
Kükreyen kedicik geri döndü hisseler sert yükseldi

'Kükreyen kedicik' geri döndü hisseler sert yükseldi

'Roaring Kity' (kükreyen kedicik) hesabının yaptığı paylaşım ile oyun perakende firması GameStop ve sinema salonları zinciri AMC hisseleri yükselişe geçti.

14.05.2024Ekonomi
Sultangazide dilencilerden tekerlekli sandalyeyle duygu sömürüsü

Sultangazi'de dilencilerden tekerlekli sandalyeyle duygu sömürüsü

Sultangazi'de, tekerlekli sandalyede kanser hastası çocuk taşıdıklarını iddia ederek duygu sömürüsü yapan 3 kişi zabıta ekiplerince yakalandı. Dilencilerin üzerlerinde bulunan paralara zabıta ekiplerince el konuldu. Dilencilerin tekerlekli sandalyedeki çocuğun kanser hastası olduğunu iddia ettiği ve boş tekerlekli sandalyeyle dilendikleri anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

14.05.2024Haber
Ogeday sakatlandı mı Survivor Ogedaya ne oldu, diskalifiye mi olacak İşte Survivor All Star 2024 fragmanı son dakika..

Ogeday sakatlandı mı? Survivor Ogeday'a ne oldu, diskalifiye mi olacak? İşte Survivor All Star 2024 fragmanı son dakika..

Survivor All star 2024 nefes kesen mücadeleleri ile devam ediyor. Zaman zaman yaşanan sakatlıklara bir yenisi daha eklendi. Favori gösterilen yarışmacılardan Ogeday oyun sırasında yere yığılarak bağırmaya başladı. Fragmanı izleyen hayranları Survivor Ogeday'a ne oldu araştırmalarına hız kazandırdı. Peki, Survivor All Star Ogeday sakatlandı mı? Ogeday diskalifiye mi olacak? İşte merak edilenler...

14.05.2024Televizyon
Hindistanda reklam panosu devrildi: Can kaybı artıyor

Hindistan'da reklam panosu devrildi: Can kaybı artıyor

Hindistan'ın Mumbai kentinde fırtına sırasında 30 metre yüksekliğindeki reklam panosunun devrilmesi sonucu can kaybı 14'e yükseldi.

14.05.2024Haber
Banka şifrelerinizi böyle saklıyorsanız dikkat Kaybedince 100 bin lirası çalındı

Banka şifrelerinizi böyle saklıyorsanız dikkat! Kaybedince 100 bin lirası çalındı

Isparta'da E.K.'nin kaybettiği cep telefonu üzerinden banka hesabındaki 100 bin lirası çalındı. Olayla ilgili yapılan çalışmada 1 şüpheli tutuklandı.

14.05.2024Gündem
KPSS ÖABT nedir, ne işe yarıyor ÖABT sınavına kimler girebilir

KPSS ÖABT nedir, ne işe yarıyor? ÖABT sınavına kimler girebilir?

KPSS ÖABT başvuruları başladı. KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) Lisans oturumuna katılacak olanlar ÖABT ile ilgili bilgileri de araştırıyor. Peki KPSS ÖABT nedir? ÖABT sınavına kimler girecek? İşte 2024 KPSS ÖABT sınav tarihi...

14.05.2024Bilgi
PUBG mobile 3.2 güncellemesi ne zaman gelecek Duyuru geldi

PUBG mobile 3.2 güncellemesi ne zaman gelecek? Duyuru geldi!

PUBG mobile 3.2 güncellemesi için geri sayım başladı. Mobil oyun tutkunlarının merakla beklediği PUBG mobile 3.2 güncellemesi, 14 Mayıs tarihinde erişime açılıyor. Bu güncelleme ile birlikte pek çok yeni özellik de vatandaşların erişimine açılacak. Peki, PUBG mobile 3.2 güncellemesi ne zaman gelecek? İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler

14.05.2024Bilgi
Zonguldakta özel maden ocağında göçük: 1 işçiden acı haber

Zonguldak'ta özel maden ocağında göçük: 1 işçiden acı haber

Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde özel olarak işletilen bir maden ocağında meydana gelen göçükte kalan Şenol Zurnalı (42) hayatını kaybetti, Savaş Onur (31) yaralandı.

14.05.2024Gündem
Şimdi de Elazığda okulda şiddet Kopya çekerken yakalayan öğretmenini bıçakladı

Şimdi de Elazığ'da okulda şiddet! Kopya çekerken yakalayan öğretmenini bıçakladı

Türkiye genelinde, 74 yaşındaki okul müdürü İbrahim Oktugan’ın eski öğrencisi Y.K. tarafından öldürülmesinin yankıları devam ederken bir saldırı haberi de Elazığ'dan geldi. 8’inci sınıf öğrencisi A.B. sınavda kendisini kopya çekerken yakalayan öğretmeni A.K.’yi koridorda bacağından bıçakla yaraladı. A.K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, A.B. gözaltına alındı.

14.05.2024Gündem
Dünyanın konuştuğu doktor: Beyin kanserini kendi çalışmasıyla yendi

Dünyanın konuştuğu doktor: Beyin kanserini kendi çalışmasıyla yendi!

Beyin kanserine yakalanan Avusturyalı doktor, teşhisi koyulduktan tam bir yıl sonra iş arkadaşıyla birlikte üstünde çalıştığı tedaviyle kendini tedavi ederek kanseri yendi.

14.05.2024Dünya
Bakan Fidan: İsrail işgalci bir güçtür

Bakan Fidan: İsrail işgalci bir güçtür

Avusturyalı mevkidaşı ile ortak basın toplantısı düzenleyen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İsrail'in işgalci bir güç olduğunun altını çizdi. Fidan 'Buradaki savaş durup duruken çıkmadı' dedi. Hamas'ın terör örgütü olmadığının altını çizen Fidan, 'Hamas direniş hareketidir terör örgütü değildir' dedi.

14.05.2024Haber
Üçlü Pürüz konusu ve oyuncuları: Üçlü Pürüz filmi hikayesi nedir, oyuncu kadrosunda kimler var İlk kez TV ekranlarında

Üçlü Pürüz konusu ve oyuncuları: Üçlü Pürüz filmi hikayesi nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? İlk kez TV ekranlarında!

Üçlü Pürüz filmi, televizyonda ilk defa izleyici karşısına çıkıyor. 2023 yılında vizyona giren film, evliliklerini ailelerine haber vermedikleri için sahte bir nikah kıymaya çalışan çiftin başına gelenleri anlatıyor. Komedi türündeki film ekran başındakilere keyifli anlar yaşatacak. Peki Üçlü Pürüz filmi hikayesi nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? İşte ayrıntılar...

14.05.2024Televizyon
YKS’ye hazırlığın son haftalarında nelere dikkat etmeli

YKS’ye hazırlığın son haftalarında nelere dikkat etmeli?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için adaylar artık gün saymaya başladı.

14.05.2024Eğitim
Şehit güvenlik korucusu  Çetin Şeylan son yolculuğuna uğurlandı

Şehit güvenlik korucusu Çetin Şeylan son yolculuğuna uğurlandı

Van'ın Çatak ilçesindeki Belbuka Üs Bölgesi yolu Hırsız Tepe güvenlik noktasına yıldırım düşmesi sonucu şehit olan güvenlik korucusu Çetin Şeylan (37), düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

14.05.2024Gündem
Polonyada madende göçük

Polonya'da madende göçük

Polonya'da bir madende meydana gelen göçük nedeni ile 2 işçi hayatını kaybetti,. Yetkililer 10 kişinin yaralandığını, madende mahsur kalan bir madenciyi arama çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

14.05.2024Dünya
Can kaybı 277ye yükseldi Kenya felaketi yaşıyor...

Can kaybı 277'ye yükseldi! Kenya felaketi yaşıyor...

Kenya'da şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 277'ye yükseldi. Selden etkilenen bölgelerde yardım ve arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.

14.05.2024Dünya
Kanadada alarm Orman yangını 10 bin hektarlık alana yayıldı

Kanada'da alarm! Orman yangını 10 bin hektarlık alana yayıldı

Kanada'nın Batı Kanada bölgesinde etkili olan yangın 10 hektarlık alana yayıldı. Ülkedeki 5 eyaletin yanı sıra ABD'nin bazı bölgelerinde de dumanların görülmesine neden olan yangın nedeni ile tahliye işlemleri devam ediyor.

14.05.2024Dünya
Sahte diploma ile dolandırıcılık Belediye personeline dava açıldı

Sahte diploma ile dolandırıcılık! Belediye personeline dava açıldı

Antalya'nın Konyaaltı Belediyesi’ne bağlı şirkette çalışanların maaş ödeme işlemlerini yapan büro personeli Çiğdem B. hakkında, sahte üniversite diploması ile hem yüksek maaş, hem de her ay kendisine birden fazla maaş ödemesi yaparak 567 bin TL'yi üzerine geçirdiği gerekçesiyle 'Dolandırıcılık' ve 'Güveni kötüye kullanma' suçlarından dava açıldı.

14.05.2024Gündem
Karşıyaka’da Adem Büyük, sözleşmesini tek taraflı feshetti

Karşıyaka’da Adem Büyük, sözleşmesini tek taraflı feshetti

TFF 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta 2’nci Lig’e yükselme hedefine bu sezon da ulaşamayan Karşıyaka’da devre arasında kadro dışı bırakılan santrfor Adem Büyük, sözleşmesini tek taraflı feshetti.

14.05.2024Futbol
Rusyada rüşvet krizi

Rusya'da rüşvet krizi!

Rusya Savunma Bakanlığı Personel Dairesi Başkanı Yury Kuznetsov, yüksek miktarda rüşvet aldığı şüphesiyle gözaltına alındı. Kuznetsov'un kamet ettiği yerlerde yapılan aramalarda 100 milyon ruble değerinde nakit ve döviz cinsinden para ele geçirildi.

14.05.2024Dünya
Zydrunas Karcemarskas: Okan Buruk dünyaca ünlü teknik direktörler gibi bir efsane haline gelecek

Zydrunas Karcemarskas: "Okan Buruk dünyaca ünlü teknik direktörler gibi bir efsane haline gelecek"

Bir dönem Gaziantepspor ve Osmanlıspor formalarıyla adından söz ettiren, Süper Lig’deki en iyi yabancı kalecilerden birisi olarak gösterilen eski file bekçisi Zydrunas Karcemarskas, Süper Lig kariyeriyle ilgili Spor Arena’ya özel açıklamalarda bulundu. Bir dönem beraber çalıştığı teknik direktörler Okan Buruk ve Sergen Yalçın’a da değinen Litvanyalı eski yıldız, Süper Lig’de favori olarak gördüğü kalecilerden de bahsetti.

14.05.2024Futbol
Eurovision’dan açıklama geldi: Sahne arkasında ne yaşandı

Eurovision’dan açıklama geldi: Sahne arkasında ne yaşandı?

Avrupa Yayın Birliği (EBU), Eurovision'da yarışmacıların sahne arkasındaki negatif ortamdan şikayet etmeleri üzerine açıklama yaptı.

14.05.2024Dünya
Olimpiyat madalyalı sporcular tarihi başarılarının hikayelerini anlattı

Olimpiyat madalyalı sporcular tarihi başarılarının hikayelerini anlattı

Olimpiyat Madalyalı Sporcular wellness hafta sonu etkinliğinde bir araya gelerek tarihi başarılarının hikayelerini anlattı.

14.05.2024Diğer
Ünlü yıldız aile trajedisi hakkında ilk kez konuştu... Babam onu çok beklemişti... Tek erkek kardeşim küçücük yaşta öldü...  Kendimi öyle suçlu hissediyorum ki

Ünlü yıldız aile trajedisi hakkında ilk kez konuştu... Babam onu çok beklemişti... Tek erkek kardeşim küçücük yaşta öldü...  Kendimi öyle suçlu hissediyorum ki!

Aslında tamamen insana özgü, insani bir duygu... Ailece karşılaşılan bir felaket sırasında herkes hayata tutunmaya çalışır. Kimi zaman bazıları başarır, bazıları başaramaz. Hayatta kalanlar önce bu yüzden derin bir rahatlama ve mutluluk hisseder. Yine de zaman ilerledikçe insanın içini bununla tamamen tezat başka bir duygu kaplar: Suçluluk duygusu!

14.05.2024Magazin
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ukraynalı mevkidaşı ile bir araya geldi

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ukraynalı mevkidaşı ile bir araya geldi

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi davetlisi olarak Ankara'ya gelen Ukrayna Savunma Bakanı Rüstem Umerov ile bir araya geldi.

14.05.2024Gündem
Korhan Berzeg olayı SON DAKİKA: Korhan Berzeg neden ve nasıl öldü Sır perdesi aralanıyor... Sırtlan detayı dikkat çekti

Korhan Berzeg olayı SON DAKİKA: Korhan Berzeg neden ve nasıl öldü? Sır perdesi aralanıyor... Sırtlan detayı dikkat çekti!

Balıkesir'de, kaybolduktan 316 gün sonra öldüğü ortaya çıkan ekonomist Korhan Berzeg'in (83), başlatılan arama çalışmalarında 9 kez taranan 325 kilometrekarelik alanın sınırında, dere çevresinde bulunan kafatası ve kemiklerinin adli tıp incelemesi tamamlandı. İki parça halinde bulunan kafatası ile 12 kemiğin Berzeg'e ait olduğu kesinleşti. Korhan Berzeg'in 12 kemik ve kafatası ölüm nedeninin belirlenmesinin ardından toprağa verilecek. Peki, Korhan Berzeg nasıl öldü, kimdir? Sır perdesi aralanıyor... İşte, Korhan Berzeg olayı son dakika haberleri...

14.05.2024Bilgi
Bakan Bayraktar açıkladı: Nahçıvan doğal gazı Türkiye üzerinden teslim edilecek

Bakan Bayraktar açıkladı: Nahçıvan doğal gazı Türkiye üzerinden teslim edilecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar "Türkmenistan doğal gazının Azerbaycan ve Gürcistan üzerinden Türkiye'ye ulaştırılması için bu anlaşmayla mutabakata varmış oluyoruz" dedi.

14.05.2024Ekonomi
ECZACILAR GÜNÜ MESAJLARI VE SÖZLERİ 2024💊 || Eczacılar Günü 14 Mayıs mı 25 Eylül mü, ne zaman

ECZACILAR GÜNÜ MESAJLARI VE SÖZLERİ 2024💊 || Eczacılar Günü 14 Mayıs mı 25 Eylül mü, ne zaman?

Ecazılar Günü mesajları 14 Mayıs tarihinde gündeme geldi. Eczacılar Günü, eczacılık mesleğinin önemine dikkat çekmek ve bu alanda çalışan profesyonelleri onurlandırmak için dünya genelinde farklı tarihlerde kutlanır. Eczacılar Günü mesajı 2024 yılında bu anlamlı günü kutlamak isteyen kişilerce paylaşıyor. Eczacılar Günü 14 Mayıs mı 25 Eylül mü? sorusu da kafa karışıklığı yaşayan kişiler tarafından merak ediliyor. Bu özel gün, eczacıların hasta bakımındaki rollerini, ilaçların güvenli ve etkili kullanımında oynadıkları hayati rolü ve sağlık danışmanı olarak topluma verdikleri değeri öne çıkarır. İşte Eczacılar Günü mesajları ve sözleri 2024!

14.05.2024Bilgi
Geçen yıl da yakılmıştı... Yine aynı tarlayı ateşe verdiler

Geçen yıl da yakılmıştı... Yine aynı tarlayı ateşe verdiler

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde Cavit ve Metin Ateş kardeşlere ait buğday tarlasına gelen kimliği belirsiz kişiler, bekçiyi dövüp bağlayarak, 2 traktör ile 2 elektrik trafosu ve tarım malzemelerini ateşe verdi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Jandarma kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatırken, geçen yıl da Ateş kardeşlere ait tarlada 50 dönüm alanın zarar gördüğü yangında 4 mercek düzeneği tespit edilmişti.

14.05.2024Gündem
Assassin’s Creed Shadows ne zaman çıkacak Assassin’s Creed Shadows fragmanı için Ubisoft tarih verdi

Assassin’s Creed Shadows ne zaman çıkacak? Assassin’s Creed Shadows fragmanı için Ubisoft tarih verdi!

Yeni Assassin’s Creed oyunu Assassin’s Creed Shadows için heyecanlı bekleyiş başladı. Ubisoft tarafından uzun bir süredir geliştirilen ve ne zaman çıkacağı merak edilen Assassin’s Creed Shadows fragmanı 15 Mayıs’ta oyunseverlerle buluşturulacak. Japonya’da geçeceği ifade edilen bu oyunun çıkış tarihinin de yayınlanan fragman ile duyurulacağı düşünülüyor. Peki, Assassin’s Creed Shadows ne zaman çıkacak? İşte oyun ile ilgili merak edilen detaylar...

14.05.2024Bilgi
TBMM Başkanı Kurtulmuştan Rusya-Ukrayna savaşı açıklaması: DÜnya barışını tehdit ediyor

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Rusya-Ukrayna savaşı açıklaması: DÜnya barışını tehdit ediyor

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Ukrayna Meclis Başkanı Ruslan Stefanchuk ile görüşmesinde, Rusya ve Ukrayna'nın Karadeniz'de Türkiye'ye komşu iki önemli ülke olduğunu belirterek, "Bu savaşın devam etmesinin çok ağır bir insani bedeli olduğunu görüyoruz. Bu savaş maalesef yalnızca Rusya'nın Ukrayna'ya savaşı değil ve eğer devam ederse bütün batı dünyası ile Rusya arasında bir savaş olma potansiyeli taşıyor. Bu savaş üzerinden dünyayı rahatsız edecek bir büyük 3'üncü savaşın fitilini ateşleyecek çok önemli bir çatışma potansiyelinin mevcudiyeti dünya barışını tehdit ediyor" dedi.

14.05.2024Gündem
Prof. Dr. Naci Görür: Bingöl’de yer altından gelen ses, kayaların kırılmasına işaret etmiyor

Prof. Dr. Naci Görür: Bingöl’de yer altından gelen ses, kayaların kırılmasına işaret etmiyor

Bingöl’ün Solhan ilçesinde Yenidal köyünde yer altından ses geldiği ve büyük deprem olacağına işaret ettiğine yönelik sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından Prof. Dr. Naci Görür, kendisini etiketleyen bir kullanıcıya, "Tahmin ettiğim kadarıyla, bu ses yerin derinliklerinde kayaların kırılmasına veya sürtünmesine işaret etmiyor. Sanki geniş bir yüzeyden gaz çıkışını andırıyor. Özellikle deprem bölgelerinde topraktan çeşitli gazlar ve özellikle radon gazı çıkar" yanıtını verdi.

14.05.2024Haber
SURVİVOR ALL STAR 2024 ELENENLER VE YENİ TAKIMLAR (MAVİ- KIRMIZI) || Survivor 2024de kim elendi, yeni kaptanlar kimler oldu

SURVİVOR ALL STAR 2024 ELENENLER VE YENİ TAKIMLAR (MAVİ- KIRMIZI) || Survivor 2024'de kim elendi, yeni kaptanlar kimler oldu?

Survivor yeni kaptanlar gerçekleşen nefes kesen mücadelelerle belli oldu. Survivor All Star 2024 elenenler listesi merak ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda Survivor 2024 kadrosu yenilenmişti. Yayınlanan son bölümde elenen yarışmacı Sercan oldu. Büyük finale kısa süre kala kural değişikliğine giden Survivor'da kaptanlık mücadelesi sonucu kaptan olan isimler yeni takımları kurdu. Peki, Suvivor All Star YARIŞMACILARI 2024 kimler? Survivor All Star 2024 kim elendi, kaptanlar kimler oldu? İşte, Survivor All Star 2024 elenenler ile yeni mavi takım ve kırmızı takım tamamı...

14.05.2024Televizyon
Son dakika... Bakan Fidan: İsrail işgalci bir güçtür

Son dakika... Bakan Fidan: İsrail işgalci bir güçtür

Avusturyalı mevkidaşı ile ortak basın toplantısı düzenleyen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İsrail'in işgalci bir güç olduğunun altını çizdi. Fidan 'Buradaki savaş durup duruken çıkmadı' dedi. Hamas'ın terör örgütü olmadığının altını çizen Fidan, 'Hamas direniş hareketidir terör örgütü değildir' dedi.

14.05.2024Dünya
Tire FK, Hüma Yüksel önderliğinde profesyonel ligde Ege futbolunda tek...

Tire FK, Hüma Yüksel önderliğinde profesyonel ligde! Ege futbolunda tek...

Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grup’ta şampiyonluğa ulaşarak Tire’nin 5 yıllık profesyonel futbol ligi hasretine son veren İzmir temsilcisi Tire 2021 Futbol Kulübü’nün başkanlığını kurulduğundan bu yana Hüma Yüksel üstleniyor.

14.05.2024Futbol

Yazar Sonuçları

Günde 5 saat ayakta durmamız gerekiyor Metabolizmayı hızlandırıp kilo yönetimini sağlıyor

Günde 5 saat ayakta durmamız gerekiyor! Metabolizmayı hızlandırıp kilo yönetimini sağlıyor

Günde kaç saatinizi oturarak, kaç saatiniz ayakta geçiyor? Ortalama kaç saat uyuyorsunuz? Eğer siz de masa başı çalışanlardan biriyseniz muhtemelen gününüzün büyük bir kısmını oturarak geçiriyorsunuz. Çoğumuz günde yaklaşık 10-12 saatimizi iş yerinde bilgisayar başında ve TV karşısında geçiyoruz. Uykuda geçen süreyi de üstüne ekleyince günde ortalama 19-20 saat hareketsiz kalıyoruz. Bu hareketsiz yaşam da pek çok sağlık sorununa davetiye çıkarıyor.

14.05.2024