GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.690.735 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

Kadıköyde Ali Koç protestosu ve Aziz Yıldırım sesleri Milli futbolcu yuhalandı

Kadıköy'de Ali Koç protestosu ve Aziz Yıldırım sesleri! Milli futbolcu yuhalandı

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Kayserispor'u ağırlayan Fenerbahçe'de maçın son anlarından protesto sesleri yükseldi.

12.05.2024Futbol
Hem Bülent Uygun hem Çağdaş Atan kırmızı kart gördü

Hem Bülent Uygun hem Çağdaş Atan kırmızı kart gördü

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ile RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, kırmızı kart görerek ihraç edildi.

12.05.2024Futbol
FENERBAHÇE NASIL ŞAMPİYON OLUR 2024 Şampiyonluk için ikili averaja mı bakılıyor, genel averaja mı Galatasaray ve Fenerbahçenin şampiyonluk hesabı bilgisi

FENERBAHÇE NASIL ŞAMPİYON OLUR 2024? Şampiyonluk için ikili averaja mı bakılıyor, genel averaja mı? Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk hesabı bilgisi!

Galatasaray ve Fenerbahçe nasıl şampiyon olur sorusu taraftarlar tarafından gündeme geldi. Süper Lig'in bitimine 3 hafta kala 6 puan farkla önde olan Galatasaray, Vavacars Fatih Karagümrük’e konuk olacak. Aynı dakikalar da Fenerbahçe ise Mondihome Kayserispor karşısında mücadele edecek. En yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde olan sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe'nin puan kaybı yaşaması halinde şampiyonluğunu ilan edebilir. Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki sarı-lacivertli ekip, haftaya 90 puanla 2. sırada giriyor. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk hesaplamaları başlarken, sporseverler Şampiyonluk için ikili averaja mı bakılıyor? sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Süper Lig'de genel averaja mı bakılıyor, ikili averaja mı 2024? İşte, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin puan durumları ve şampiyonluk hesabı ile ilgili olası senaryolar...

12.05.2024Futbol
SÜPER LİG PUAN DURUMU 2024 TABLOSU GÜNCEL | Galatasaray ve Fenerbahçenin kalan maçları hangileri Süper Lig 36. hafta puan durumu ve fikstürü

SÜPER LİG PUAN DURUMU 2024 TABLOSU GÜNCEL | Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kalan maçları hangileri? Süper Lig 36. hafta puan durumu ve fikstürü!

Süper Lig puan durumu 2024, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin karşılaşmaları ile gündeme geldi. Ligin bitmesine 3 hafta kala Süper Lig'in 36. haftasında Fatih Karagümrük, lider Galatasaray'ı konuk ederken, Fenerbahçe Kayserispor'u ağırlıyor. Şampiyonluk yarışı için önemli olan iki mücadele sporseverler tarafından heyecanla takip ediliyor. Güncel Süper Lig puan tablosunda, Galatasaray 96 puanla liderlik koltuğuna oturarak şampiyonluğa yaklaştı. Fenerbahçe'nin ise 90 puanı bulunuyor. Bu haftaki Süper Lig maç sonuçları, puan durumu tablosunu değiştirecek. Peki, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kalan maçları hangileri? Süper Lig 35. hafta puan durumu tablosu ve fikstürü.

12.05.2024Futbol
Fenerbahçede Michy Batshuayi durdurulamıyor Belçikalı yıldız ilke imza attı, Djiku golcülere taş çıkardı

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi durdurulamıyor! Belçikalı yıldız ilke imza attı, Djiku golcülere taş çıkardı

Fenerbahçe, Süper Lig’in 36’ncı haftasında Kayserispor’u ağırlarken sarı lacivertli takımın formda oyuncusu Michy Batshuayi bir kez daha sahne aldı. Belçikalı yıldız, ligde en çok gol attığı takım olan Kayserispor'a bir gol daha atarken kariyerinde bir ilke imza attı. Fenerbahçe'de karşılaşmaya İsmail Yüksek'in yokluğunda ön libero mevkinde başlayan Alexander Djiku, harika bir gol atarken golcülere taş çıkardı.

12.05.2024Futbol
Fenerbahçeli yıldız, Galatasaray maçında cezalı duruma düştü

Fenerbahçeli yıldız, Galatasaray maçında cezalı duruma düştü

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Kayserispor'u konuk eden Fenerbahçe'de sarı kart gören Rodrigo Becao, Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü.

12.05.2024Futbol
Fenerbahçede İsmail Kartaldan maç önü toplantısı

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan maç önü toplantısı!

Süper Lig'in 36. haftasında Fenerbahçe'nin Kayserispor'u konuk ettiği maçta saha içerisinde oyuncularıyla toplantı yaptı.

12.05.2024Futbol
YAZ TATİLİ NE ZAMAN, KAÇ GÜN KALDI 2024 Okullar erken mi kapanacak, karneler ne zaman verilecek MEB 2023 2024 ikinci dönem tatil takvimi

YAZ TATİLİ NE ZAMAN, KAÇ GÜN KALDI 2024? Okullar erken mi kapanacak, karneler ne zaman verilecek? MEB 2023 2024 ikinci dönem tatil takvimi!

Yaz tatiline kaç gün kaldı, sorusu mayıs ayının ortalarına gelinmesiyle beraber milyonlarca öğrenci ve velinin en önemli gündem konusu oldu. Şubat ayında Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci için başlayan ikinci dönemin tamamlanmasına haftalar kala, okullar ne zaman kapanacak? sorusunun yanıtına gözler çevrildi. Aylardır yazılı ve sözlü sınavlarda yorulan milyonlarca öğrenci yaz tatiline haziran ayında adım atacak. Diğer yandan sosyal medyada konuşulan okulların 1 hafta erken kapanacağı iddiası üzerine Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklama geldi. Peki, karneler ne zaman verilecek, okullar erken mi kapanacak? İşte, 2024 yaz tatili tarihi ve konu hakkında bilgiler.

12.05.2024Bilgi
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze imha kampına dönüştü

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze imha kampına dönüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya İslam Bilginleri İstişare Zirvesi'nde açıklamalarda bulundu. "Gazze'de tarihin en vahşi katliamlardan biri yaşanıyor" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2 milyon insan evinden ve yurdundan göçe zorlandı. Gazze 219 gündür örneğini Hitler Almanyası'nda gördüğümüz imha kampına dönüştü" şeklinde konuştu.

12.05.2024Gündem
Canlı | Süper Ligde aynı anda 10 maç Düşme hattı, Avrupa yarışı ve şampiyonluk...

Canlı | Süper Lig'de aynı anda 10 maç! Düşme hattı, Avrupa yarışı ve şampiyonluk...

Süper Lig'in 36. haftasının maçları aynı anda başladı. Ligde 10 karşılaşma oynanıyor ve çıkan sonuçlara göre düşme hattı, Avrupa ve şampiyonluk yarışları etkilenecek. Bu mücadeleyi haberimizden anbean takip edebilirsiniz.

12.05.2024Futbol
9. TORBA YASA MADDELERİ SON DURUM 11 MAYIS 2024 || Torba yasa ne zaman çıkacak 3600 ek gösterge, taşerona kadro, Bağkur prim gün sayısı, 9. Yargı Paketi torba yasada var mı, maddeleri neler Gözler TBMMde

9. TORBA YASA MADDELERİ SON DURUM 11 MAYIS 2024 || Torba yasa ne zaman çıkacak? 3600 ek gösterge, taşerona kadro, Bağkur prim gün sayısı, 9. Yargı Paketi torba yasada var mı, maddeleri neler? Gözler TBMM'de!

Torba yasa son durum bilgisi kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor. Seçim sürecinin sona ermesinin ardından Meclis'in çalışmalarına yeniden başlamasıyla beraber 2. torba yasa içeriği gündeme geldi. Özellikle Bağ-Kur prim gün sayısının düşürülmesi, taşerona kadro, 9. Yargı Paketi'ni bekleyenler, 'torba yasa ne zaman çıkacak?' sorusuna yanıt aramaya başladı. Diğer yandan kademeli emeklilik ile ilgili atılacak adımlar için de beklentiler torba yasaya çevrildi. TBMM'de yapılan görüşmeler ile oylamaya sunulan torba yasa maddeleri, kabul edildikten sonra yürürlüğe giriyor. Peki, torba yasa maddeleri neler ve torba yasa içeriği ne? Torba yasa Meclis'ten ne zaman geçecek, Torba yasa ne zaman çıkacak? İşte, o konular hakkında ayrıntılı bilgiler.

12.05.2024Bilgi
HEMŞİRELER GÜNÜ MESAJLARI VE SÖZLERİ RESİMLİ 2024 || Anneye, eşe, sevgiliye Hemşireler Günü mesajlarından seçenekler Hemşireler gününüz kutlu olsun  || Bugün Hemşireler Günü mü, ne zaman, 12 Mayıs mı

HEMŞİRELER GÜNÜ MESAJLARI VE SÖZLERİ RESİMLİ 2024 || Anneye, eşe, sevgiliye Hemşireler Günü mesajlarından seçenekler! Hemşireler gününüz kutlu olsun! || Bugün Hemşireler Günü mü, ne zaman, 12 Mayıs mı?

Resimli ve farklı Hemşireler Günü mesajları, paylaşımlarda yer alıyor. Hemşireler Günü mesajları anneye, sevgiliye, arkadaşa ya da eşe bu mesleği icra eden değerli hemşirelerimize güzel dilekleri ulaştırmak için araştırılıyor. Hemşireler Günü mesajları 2024 yılında 12 Mayıs tarihinde paylaşılıyor. Hemşirelerin yaşadığı zorlukları hatırlatmak ve onları onurlandırmak amacıyla kutlanan Hemşireler Günü mesajları ve sözleri de paylaşılıyor. Hemşireler Günü için sevdiklerinize gönderebileceğiniz, onların fedakar çalışmalarını ve özverisini kutlayacak mesajlar seçmek önemlidir. Bu mesajlarla hemşirelerin özel gününü kutlayabilir ve onlara olan takdirinizi gösterebilirsiniz. Hemşireler Günü Florence Nightingale'in doğum günü olan 12 Mayıs’ta kutlanmaktadır. Peki, Bugün Hemşireler Günü mü? İşte en güzel, anlamlı, Hemşireler Günü kutlama mesajları ve sözleri 2024!

12.05.2024Bilgi
ANNELER GÜNÜ TARİHİ | Anneler Günü ilk ne zaman ortaya çıktı Anneler Günü Türkiyede dünyada ilk ne zaman kutlanmaya başladı

ANNELER GÜNÜ TARİHİ | Anneler Günü ilk ne zaman ortaya çıktı? Anneler Günü Türkiye'de dünyada ilk ne zaman kutlanmaya başladı?

Anneler günü nasıl ortaya çıktı, sorusu günün öne çıkan başlıklarından oldu. Anneler Günü tarihçesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Anneler Günü vesilesiyle günün en çok merak edilip araştırılanları arasında ilk sıralarda yer alıyor. Bilindiği üzere Anneler Günü her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlandığı için farklı tarihlere denk geliyor. Peki, Anneler Günü nasıl ortaya çıktı? Anneler Günü Türkiye'de ve ülkemizde ilk ne zaman kutlandı? Merak edenler için Anneler Günü tarihçesini haberimizde derledik. İşte tüm merak edilip araştırılanlar...

12.05.2024Bilgi
MİT Başkanı Kalın, Hamas heyeti ile Dohada bir araya geldi

MİT Başkanı Kalın, Hamas heyeti ile Doha'da bir araya geldi

Millî İstihbarat Teşkilâtı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ve beraberindeki heyetle Doha'da bir görüşme gerçekleştirdi.

12.05.2024Gündem
EUROVİSİON 2024 BİRİNCİSİ KİM OLDU, KİM KAZANDI  Bu yıl 2024 Eurovision Şarkı Yarışması hangi ülke kazandı, hangi şarkı, hangi şarkıcı seçildi

EUROVİSİON 2024 BİRİNCİSİ KİM OLDU, KİM KAZANDI? Bu yıl 2024 Eurovision Şarkı Yarışması hangi ülke kazandı, hangi şarkı, hangi şarkıcı seçildi?

Eurovision kazananı kim oldu sorusu, 11 Mayıs'ta yapılan büyük finalin ardından yanıt buldu.. 2024 Eurovision birincisi sonunda belli oldu. İsveç'in Malmö kentinde 68'inci kez gerçekleştirilen Eurovision Şarkı Yarışması kazananı açıklandı. 2024 Eurovision şarkı yarışması 2. yarı final heyecanı muhteşem bir Sertab Erener performansıyla sona erdi. Avrupa Yayın Birliği (EBU) ve İsveç devlet televizyonu SVT'nin organizasyonu ile 2024 Eurovision Şarkı Yarışması, İsveç'in Malmö kentinde. 2024 Eurovision Şarkı Yarışması yarı final 7 Mayıs, diğer yarı final 9 Mayıs'ta gerçekleşti, final ise 11 Mayıs'ta Malmö Arena'da gerçekleştirilecek. 2003'te "Everyway That I Can" ile Türkiye'ye zafer kazandıran Sertab Erener, Eurovision’da yeniden sahne aldı. Eurovision 2024 kim kazandı, hangi ülke birinci oldu? 2024 Eurovision şarkı yarışması finalisti

12.05.2024Televizyon
Yaş çay alım fiyatı ne kadar kaç TL oldu 2024 yaş çay alım fiyatları belli oldu İşte yaş çay taban fiyatları

Yaş çay alım fiyatı ne kadar kaç TL oldu? 2024 yaş çay alım fiyatları belli oldu! İşte yaş çay taban fiyatları

Yaş çay alım fiyatları 2024 belli oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı, 2024 yılı yaş çay alım fiyatı açıklamasında bulundu. 2024 yılı yaş çay sezonunun başlamasıyla, yaş çay kilosu ne kadar sorusu gündemde yer alıyordu. Geçtiğimiz sene yaş çay alım fiyatı yüzde 64 artırılarak 11.30 liraya yükselmişti. Hasat dönemi devam ederken, 2024 yaş çay alım fiyatı belli oldu. Peki, yaş çay ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

12.05.2024Bilgi
Trabzonspor - İstanbulspor saat kaçta, maçı ne zaman ve hangi kanalda Süper Lig 36. hafta Trabzonspor İstanbulspor maçı canlı yayın kanal ve saat bilgisi

Trabzonspor - İstanbulspor saat kaçta, maçı ne zaman ve hangi kanalda? Süper Lig 36. hafta Trabzonspor İstanbulspor maçı canlı yayın kanal ve saat bilgisi!

Trabzonspor İstanbulspor maçı canlı yayınla bu akşam ekranlara geliyor. Süper Lig 36. haftasında Trabzonspor - İstanbulspor maçı bugün oynanacak. Osman Zeki Korkmaz yönetimindeki İstanbulspor sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. 3. sırada yer alan bordo-mavililer son haftalardaki çıkışını sürdürmeyi hedefliyor. Heyecan dolu karşılaşmaya kısa süre kala gözler Trabzonspor İstanbulspor maçı kanal ve saat bilgisine çevrildi. Peki, Trabzonspor - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Süper Lig 36. hafta Trabzonspor - İstanbulspor maçı canlı yayın bilgisi ve ayrıntılar.

12.05.2024Futbol
Canlı: Fenerbahçe - Kayserispor maçı

Canlı: Fenerbahçe - Kayserispor maçı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Kayserispor'u ağırlıyor. Müsabakanın önemli anlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

12.05.2024Futbol
Elazığ’da sağanak yağış etkili oldu

Elazığ’da sağanak yağış etkili oldu

Elazığ’da etkili olan sağanak yağış, hayatı adeta felç etti. Bir anda bastıran doluyla karışık sağanak sonrasında caddeler adeta dereye dönerken vatandaş ve sürücüler zor anlar yaşadı.

12.05.2024Haber
ANNELER GÜNÜ MESAJLARI VE SÖZLERİ RESİMLİ KISA 2024 (ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN)💐👩‍👧‍👦|| Sevgiliye, arkadaşa, kaynanaya Anneler Günü sözleri, KURUMSAL Anneler Günü mesajı

ANNELER GÜNÜ MESAJLARI VE SÖZLERİ RESİMLİ KISA 2024 (ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN)💐👩‍👧‍👦|| Sevgiliye, arkadaşa, kaynanaya Anneler Günü sözleri, KURUMSAL Anneler Günü mesajı

Resimli Anneler Günü mesajları, 'Anneler Gününüz Kutlu Olsun' sözlerine tercüman olarak paylaşımlarda yer alıyor. En güzel, duygusal, anlamlı Anneler Günü mesajları ve sözleri bu sene de görsel bir şölen oluşturuyor. Anneler Günü sözleri gün biterken henüz kutlamaya fırsat bulamayanlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Ülkemizde de Türk Kadınlar Birliği'nin girişimi ve önerisi üzerine 1955 yılından beri Mayıs ayının ikinci Pazar günü 'Anneler Günü' olarak kutlanmaktadır.' Her yıl Mayısın ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü mesajı 2024 yılında da sevgilerini iletmek isteyen milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Bugün çeşitli hediyelerin yanı sıra Sevgiliye Anneler Günü mesajı arkadaşa iletmek üzere paylaşılmaya başlandı. Birçok kişi ablasına, teyzesine ya da halasına, kaynanaya Anneler Günü mesajı yollayarak onların yüzünde bir tebessüm açtırmaya çalışıyor. Anneler Günü mesajları bu değerli günün önemini ifade etmek isteyen pek çok kişinin 12 Mayıs 2024 tarihinde gündeminde yer alıyor. Annelere göndermek için güzel mesajlar seçmek, bu özel günü daha da anlamlı hale getirebilir. Bugünlere gelmemizde büyük emekleri olan annelerimizi ihya etmek için kutlanan bu günde, uzun, kısa ve resimli Anneler Günü için güzel sözler evlatların odağı olacak. İşte, Sevgiliye Anneler Günü mesajı arkadaşa, KURUMSAL Anneler Günü mesajları 2024 'Anneler Günü kutlu olsun!'

12.05.2024Bilgi
SURVIVOR ELEME ADAYI KİM OLDU 11 MAYIS 2024 || Dün gece Survivor All Star 110. bölüm haftanın 3. ve 4. eleme adayı belli oldu Dokunulmazlığı kim kazandı

SURVIVOR ELEME ADAYI KİM OLDU 11 MAYIS 2024 || Dün gece Survivor All Star 110. bölüm haftanın 3. ve 4. eleme adayı belli oldu! Dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor'da bu haftanın 3. ve 4. eleme adayı Acun Ilıcalı tarafından açıklandı! Survivor All Star 2024 sezonu hızla ilerlemeye devam ediyor. 11 Mayıs'ta yayınlanan Survivor'ın üçüncü eleme adayının kim olduğu, yarışmanın sadık izleyicileri tarafından merak ediliyor. Dokunulmazlık oyunları, yarışmacıların ada macerasında kritik bir role sahip. 11 Mayıs Cumartesi gecesi yayınlanan yarışmanın 110. bölümünde, haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu gerçekleştirildi. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları arasında oynanan bu dokunulmazlık oyununda gerilim oldukça arttı. Peki, 11 Mayıs Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı ve eleme adayı kim oldu?

12.05.2024Televizyon
SON DAKİKA DEPREMLER LİSTESİ BUGÜN (12 MAYIS 2024) AFAD, KANDİLLİ son depremler... Deprem mi oldu Az önce deprem nerede oldu, kaç şiddetinde ,AFAD/Kandilli son dakika deprem açıklamaları

SON DAKİKA DEPREMLER LİSTESİ BUGÜN (12 MAYIS 2024) AFAD, KANDİLLİ son depremler... Deprem mi oldu? Az önce deprem nerede oldu, kaç şiddetinde? ,AFAD/Kandilli son dakika deprem açıklamaları

Az önce deprem mi oldu? sorusu son depremler listesi ile takip ediliyor. Son dakika deprem haberleri Kandilli Rasathanesi, AFAD son depremler 12 Mayıs 2024 Pazar günü sabah saatlerinden itibaren hissedilen sarsıntılarla araştırılıyor. Kandilli, AFAD son dakika deprem listesi anbean güncelleniyor. Afad son depremler verilerine göre Marmaris Muğla'da saat 12:55'te 2.7, Ankara Beypazarı ilçesinde ise 12:48'de 2.0 şiddetinde bir artçı deprem meydana geldi. Bitlis Mutki'de peş peşe 3.0 ve 2.3 şiddetinde sarsıntılar yaşandı. Deprem 11:41 ve 11:35'te meydana geldi. Hemen öncesinde ise Akçadağ Malatya'da 09:09'da 3.0 deprem büyüklüğü kaydedildi. Son dakika deprem Kandilli Rasathanesi listesinde; saat 09:09'da Malatya Hançerli-Akçadağ'da 2.9 şiddetinde deprem oldu. Hemen öncesinde ise Bodrum Muğla'da saat 09:04'te 2.6 büyüklüğünde deprem yaşandı. AFAD deprem verilerine göre ise; Manisa Akhisar'da saat 08:22'de 2.3 şiddetinde bir deprem oldu. Yurdun birçok noktasında meydana gelen son depremler, internet üzerinden araştırılmaya devam ediliyor. Konu ile ilgili son gelişme de Kahramanmaraş bölgesinden geldi. Peki, deprem mi oldu, nerede oldu? İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi son dakika deprem verileri yapılan açıklamalara göre son dakika deprem haberleri...

12.05.2024Bilgi
Bursada traktör, park halindeki kamyonete çarptı

Bursa'da traktör, park halindeki kamyonete çarptı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yokuş aşağı seyir halindeyken freni boşalan traktör, park halindeki kamyonete çarparak durdu. Traktörün sürücüsü Mehmet K. (53), yaralandı.

12.05.2024Gündem
12 Mayıs 2024 Pazar maç programı ve saatleri || Bugün hangi maçlar var, saat kaçta kimin maçı var Süper Lig maçları ne zaman, hangi gün oynanacak

12 Mayıs 2024 Pazar maç programı ve saatleri || Bugün hangi maçlar var, saat kaçta kimin maçı var? Süper Lig maçları ne zaman, hangi gün oynanacak?

12 Mayıs 2024 Pazar maç programı belli oldu. Hafta sonunun gelmesiyle gözler Süper Lig 36. hafta karşılaşmalarına çevrildi. 12 Mayıs maç programı da bu sebeple merak edilmeye başlandı. 12 Mayıs bugün lig maçı var mı? sorusu da 36. hafta karşılaşmaları öncesi futbol tutkunları tarafından araştırılıyor. Trendyol Süper Lig’de bu hafta oynanacak 36. haftanın karşılaşmaları ve saatleri belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ligde son haftaların gelmesiyle maç saatleriyle ilgili değişikliğe gitti. Peki, Bugün hangi maçlar var, saat kaçta kimin maçı var? Süper Lig maçları ne zaman, hangi gün oynanacak?

12.05.2024Spor Arena
Canlı anlatım: Fatih Karagümrük - Galatasaray maçı

Canlı anlatım: Fatih Karagümrük - Galatasaray maçı

Trendyol Süper Lig 36. hafta maçında Fatih Karagümrük, lider Galatasaray'ı konuk ediyor. Galatasaray kazanıp Fenerbahçe puan kaybederse veya Galatasaray berabere kalıp Fenerbahçe yenilirse Sarı-kırmızılı takım şampiyonluğunu ilan edecek. Bu mücadeleyi haberimizden anbean takip edebilirsiniz.

12.05.2024Futbol
Emekli Bayram ikramiyesi ne kadar, kaç TL 2024 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak İşte merak edilen ayrıntılar

Emekli Bayram ikramiyesi ne kadar, kaç TL? 2024 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte merak edilen ayrıntılar

Emekli bayram ikramiyesi Kurban Bayramı tarihinin yaklaşmasıyla birlikte en çok merak edilip araştırılanlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Bilindiği üzere yılda iki defa biri Ramazan Bayramı diğeri Kurban Bayramı olmak üzere iki bayram öncesinde de ikramiye veriliyor. Peki, Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman verilecek? 2024 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar, kaç TL? İşte tüm merak edilenler...

12.05.2024Bilgi
Yeni tasarruf paketi nedir Yarın açıklanıyor Tasarruf paketi neler içeriyor, maddeleri neler İşte detaylar

Yeni tasarruf paketi nedir? Yarın açıklanıyor! Tasarruf paketi neler içeriyor, maddeleri neler? İşte detaylar

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan kamuda tasarruf tedbirlerininde detayları belli olmaya başladı. Peki, Yeni tasarruf paketi nedir? Tasarruf paketi neler içeriyor, maddeleri neler? Merak içerisinde bu soruların cevabını haberimizde derledik. İşte merak edilen detaylar...

12.05.2024Bilgi
Evde Bakım maaşları ne zaman yatacak Pazartesi günü 13 Mayıs evde bakım maaşı ödemeleri başlayacak mı, ödeme listesi belli oldu mu İşte merak edilenler

Evde Bakım maaşları ne zaman yatacak? Pazartesi günü 13 Mayıs evde bakım maaşı ödemeleri başlayacak mı, ödeme listesi belli oldu mu? İşte merak edilenler

Evde bakım maaşı 13 Mayıs yatan iller listesi ödeme alan hak sahipleri tarafından merak edilip araştırılıyor. Bilindiği üzere ödemler başladıktan sonra birkaç gün illere göre sürüyor. Mayıs ayının ortasına gelişle birlikte "Evde bakım maaşı ne zaman yatacak?" sorusunun cevabı sorgulanıyor. Peki,  Mayıs ayı evde bakım maaşı ne zaman yatacak, evde bakım maaşı ne kadar kaç TL? İşte merak edilip araştırılan sorunun cevabı...

12.05.2024Bilgi
Bayram tatili ne zaman başlayacak 9 gün mü olacak 2024 Kurban Bayramı 1. günü ilk günü (Zilhicce Ayı 10. Günü) tarihi netleşti

Bayram tatili ne zaman başlayacak 9 gün mü olacak? 2024 Kurban Bayramı 1. günü ilk günü (Zilhicce Ayı 10. Günü) tarihi netleşti

Kurban Bayramı tarihi Zilkade ayının gelişiyle birlikte özellikle de tatil planı yapacaklar tarafından merak edilip araştırılıyor. En çok araştırılanlar arasında ise "2024 Kurban Bayramı 1. günü yani ilk günü ne zaman?" ve Kurban Bayramı tatili 9 gün mü, kaç gün olacak?" sorularının cevabı yer alıyor. Bilindiği üzere Kurban Bayramı Zilhicce ayının 10 - 11 - 12 ve 13. günlerinde kutlanıyor. Hicri Takvim ve Miladi Takvimi arasındaki zaman farkı nedeniyle Kurban Bayramı her yıl farklı tarihlerde kutlanıyor. Peki, bu yıl yani 2024 Kurban Bayramı 1. günü ne zaman? Bayram tatili kaç gün 9 gün mü olacak? İşte merak edilen ayrıntılar...

12.05.2024Bilgi
Babalar Günü ne zaman, hangi ay kutlanır Bu yıl 2024 Babalar Günü tarihi ve tarihçesi

Babalar Günü ne zaman, hangi ay kutlanır? Bu yıl 2024 Babalar Günü tarihi ve tarihçesi

Babalar Günü 2024 tarihi merak içerisinde merak edilip araştırılıyor. Özellikle bugün Anneler Günü'nün kutlanması nedeniyle gözler Babalar Günü tarihine çevrildi. Merak edilen Babalar Günü tarihi belli oldu. Peki, 2024 Babalar Günü ne zaman, hangi ay kutlanır? Merak edenler için 2024 Babalar Günü tarihini haberimizde derledik. İşte detaylar...

12.05.2024Bilgi
YKS’de engelli adaylara  ek süre

YKS’de engelli adaylara  ek süre

8-9 Haziran’da uygulanacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) okuyucu veya işaretleyici yardımı alan engelli adaylara 30 dakika ek süre verilecek.

12.05.2024Eğitim
Konyaspor - Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda Konyaspor - Samsunspor canlı yayın kanalı belli oldu

Konyaspor - Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Konyaspor - Samsunspor canlı yayın kanalı belli oldu

Trendyol Süper Lig 36. haftada Konyaspor bugün sahasında Samsunspor'u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde maçın muhtemel 11'leri, kanalı ve saati merak edilip araştırılıyor. Karşılaşma öncesinde maçın ayrıntıları belli oldu. Peki, Konyaspor - Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Merak edenler için detayları haberimizde derledik. İşte Konyaspor - Samsunspor canlı yayın kanalı ve saati...

12.05.2024Futbol
Arkadaşına kefil oldu; krediyi ödemeyince tüfekle öldürdü

Arkadaşına kefil oldu; krediyi ödemeyince tüfekle öldürdü

Denizli'nin Çardak ilçesinde, Cihat Arman (45) borç meselesi nedeniyle tartıştığı arkadaşı Osman Eren'i (55) tüfekle vurarak öldürdü. Gözaltına alınan Arman'ın arkadaşını, kefil olduğu krediyi ödemeyince evine haciz geldiği için çıkan tartışmada öldürdüğü öğrenildi.

12.05.2024Gündem
Anneler Günü hediyesi ne alınır 2024e özel kayınvalideye öğretmene anneler günü hediyesi el yapımı ve ucuz alternatifler

Anneler Günü hediyesi ne alınır? 2024'e özel kayınvalideye öğretmene anneler günü hediyesi el yapımı ve ucuz alternatifler

Anneler Günü, üzerimizdeki hakları asla ödenmeyecek ve tüm günlerin kutlamak için eksik kalacağı annelerimizi bir nebze de olsun mutlu etmek için en güzel günlerden biri... Bu önemli günde annesine ve kendilerini anne şefkatiyle kucaklayan öğretmenlerine ve sevdiklerinin annelerine hediye almak isteyenler merak içerisinde "Anneler Günü hediyesi ne alınır?" sorusunun cevabını araştırıyor. Merak edenler için alternatifleri haberimizde derledik. İşte Kayınvalideye öğretmene Anneler Günü el yapımı ve ucuz hediye tavsiyeleri...

12.05.2024Bilgi
5 aylık hamile kadın iple asılı halde ölü bulundu

5 aylık hamile kadın iple asılı halde ölü bulundu

Samsun'da 5 aylık hamile 3 çocuk annesi kadın iple asılı halde ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

12.05.2024Haber
Ukrayna Belgorod’u vurdu: 20 yaralı

Ukrayna Belgorod’u vurdu: 20 yaralı

Ukrayna’nın Rusya’nın Belgorod kentine gerçekleştirdiği hava saldırısının ardından 10 katlı bir binanın çökmesi sonucu 20 kişinin yaralandığı açıklandı.

12.05.2024Dünya
Mete Gazoz, Avrupa şampiyonu Kariyerinde ilk kez...

Mete Gazoz, Avrupa şampiyonu! Kariyerinde ilk kez...

Milli sporcu Mete Gazoz, Açık Hava Avrupa Okçuluk Şampiyonası Klasik Yay Erkekler dalında altın madalya kazandı. Daha önce olimpiyat ve Dünya şampiyonlukları bulunan Mete Gazoz, kariyerinde ilk kez Avrupa şampiyonu oldu.

12.05.2024Diğer
Anneler Gününde dehşet: Bir çocuk annesi toprağa gömülü halde bulundu

Anneler Günü'nde dehşet: Bir çocuk annesi toprağa gömülü halde bulundu

Elazığ'da 8 gündür kayıp olan bir çocuk annesi kadın, Anneler Günü'nde toprağa gömülü halde bulundu. Anneler Günü'nde kızının acı haberini alan ve yapanların en ağır cezayı almasını isteyen anne Zeycan Günana, kızından geriye kalan 7 yaşındaki torununa ömrünün sonuna kadar bakacağını söyledi.

12.05.2024Haber
KPSS 2024 LİSANS TARİHİ || Dikkat: Başvurular devam ediyor KPSS ne zaman, sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak İşte detaylar

KPSS 2024 LİSANS TARİHİ || Dikkat: Başvurular devam ediyor! KPSS ne zaman, sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak? İşte detaylar

KPSS B Grubu Lisans Sınavı 2024 başvuruları devam ediyor. Başvuru süreci devam ederken gözler bir yandan da sınav tarihine çevrilmiş durumda. Merak edilen sınav tarihleri ÖSYM tarafından ilan edildi. Peki, 2024 KPSS Lisans Sınavı ne zaman? KPSS sınav giriş belgeleri ne zaman açıklanacak? Merak edenler için detayları haberimizde derledik. İşte 2024 KPSS B Grubu Lisans sınavı tarihi...

12.05.2024Bilgi
BİM AKTÜEL 14- 17 MAYIS 2024 KATALOĞU YAYIMLANDI|| BİMe bu hafta gelecek ürünler neler Bimde bu hafta Kamp Malzemeleri, Taşınabilir Güç İstasyonu satışa çıkıyor...

BİM AKTÜEL 14- 17 MAYIS 2024 KATALOĞU YAYIMLANDI!|| BİM'e bu hafta gelecek ürünler neler? Bim'de bu hafta Kamp Malzemeleri, Taşınabilir Güç İstasyonu satışa çıkıyor...

BİM aktüel 14-17 Mayıs 2024 kataloğu yayımlandı. Bim'in ürünleri alışveriş severler tarafından yeni hafta ile birlikte merak ediliyor. Bim'e bu hafta gelecek ürünler arasında kamp malzemeleri; çadır, sandalye, termos, taşınabilir güç istasyonu dikkat çekiyor. Ayrıca bim aktüel 14 mayıs 2024 içerisinde indirimdi mutfak malzemeleri yer alıyor. Bim kataloğu salı ve cuma günü aynı zamanda bim online alışveriş sitesi olan bim.com.tr'den de temin edilebilecek. Peki, bim'de bu hafta neler var? İşte, Bim aktüel 17 Mayıs 2024 ve 14 Mayıs kataloğu tamamı...

12.05.2024Bilgi
Otobüste rahatsızlanan yolcuları şoför hastaneye yetiştirdi

Otobüste rahatsızlanan yolcuları şoför hastaneye yetiştirdi!

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde şehir içi Halk otobüsünde rahatsızlanan iki yolcu, otobüs şoförü ve yolcuların yardımı ile hastaneye yetiştirildi. O anlar, otobüsün güvenlik kameralarınca kaydedildi.

12.05.2024Haber
Bıçaklı saldırıda öldürülen motokurye Ata Emre, son yolculuğuna uğurlandı

Bıçaklı saldırıda öldürülen motokurye Ata Emre, son yolculuğuna uğurlandı

Balıkesir'de, E.Ö. (17) tarafından bıçaklanarak öldürülen üniversiteli kurye Ata Emre Akman (20), Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde toprağa verildi.

12.05.2024Gündem
16 kez ehliyetsiz yakalanmıştı... Mehmet Can Şen trafik kazasında hayatını kaybetti

16 kez ehliyetsiz yakalanmıştı... Mehmet Can Şen trafik kazasında hayatını kaybetti

Samsun'da daha önce ehliyetsiz araç kullanmak suçundan hakkında 16 kez işlem yapılan 23 yaşındaki Mehmet Can Şen, yol kenarındaki park halinde kamyona çarptığı kazada hayatını kaybetti.

12.05.2024Haber
Depremde 3 evladını kaybeden Taha Duymaz’ın annesinin buruk günü

Depremde 3 evladını kaybeden Taha Duymaz’ın annesinin buruk günü

Hatay’da asrın felaketinde 2 kardeşiyle birlikte hayatını kaybeden Taha Duymaz’ın annesi Meryem Duymaz, Anneler Günü’nü buruk geçiriyor. Acı dolu anne, “Taha çok iyi bir çocuktu ve bana çok düşkündü. Bana anneler gününde hediye getirirdi” dedi.

12.05.2024Televizyon
Endonezya’da sel 34 can aldı

Endonezya’da sel 34 can aldı

Endonezya’nın Batı Sumatra bölgesinde şiddetli yağışın neden olduğu selde en az 34 kişinin hayatını kaybettiği ve 16 kişinin de kayıp olduğu açıklandı.

12.05.2024Dünya
Tüm efsane oyuncuların akıl hocası olmuştu… Oscar’lı efsane yönetmen hayatını kaybetti

Tüm efsane oyuncuların akıl hocası olmuştu… Oscar’lı efsane yönetmen hayatını kaybetti

The Little Shop Of Horrors gibi birçok kültleşmiş filmin yönetmeni ve Oscar ödüllü sinemacı Roger Corman hayatını kaybetti.

12.05.2024Televizyon
2024 DGS başvuru tarihi ve ücreti || DGS başvuruası nasıl yapılır, son gün ne zaman DGS başvuru ücreti ne kadar

2024 DGS başvuru tarihi ve ücreti || DGS başvuruası nasıl yapılır, son gün ne zaman? DGS başvuru ücreti ne kadar?

DGS başvuru 2024 ÖSYM AİS ekranı üzerinden alınmaya başlandı. ÖSYM Dikey Geçiş sınavı takvimi geçtiğimiz yıl sonunda yayınlandı. DGS (Dikey Geçiş Sınavı), Meslek yüksekokulları ile açık öğretim ön lisans programlarından mezun olan başarılı öğrencilerin lisans programlarına dikey geçiş yapmaları ile ilgili sınav ve yerleştirme işlemleri ÖSYM tarafından yürütülmektedir. DGS başvuru tarihi 2024 belirlenen takvim doğrultusunda ÖSYM AİS üzerinden gerçekleştirilecek. Başvuruları kaçıran veya unutan adaylar için geç başvurular alınacak. DGS sınav takvimiyle beraber ÖSYM YKS, KPSS, ALES, MSÜ gibi merkezi sınav takvimini paylaştı. Peki DGS başvuruası nasıl yapılır, son gün ne zaman? DGS başvuru ücreti ne kadar? 2024 DGS başvuru tarihi ve ücreti

12.05.2024Bilgi
Mersinde ilginç hırsızlık: Taksi çalıp müşteri aldılar

Mersin'de ilginç hırsızlık: Taksi çalıp müşteri aldılar

Mersin'de çaldıkları taksiyle müşteri alan M.O. ve R.Ş. yakalandı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı. Şüphelilerin taksiye müşteri aldığı anlar, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

12.05.2024Gündem
Samsunda feci kaza 16 kez ehliyetsiz yakalanan Mehmet Can Şen kazada hayatını kaybetti

Samsun'da feci kaza! 16 kez ehliyetsiz yakalanan Mehmet Can Şen kazada hayatını kaybetti

Samsun'da daha önce ehliyetsiz araç kullanmak suçundan hakkında 16 kez işlem yapılan 23 yaşındaki Mehmet Can Şen, yol kenarındaki park halinde kamyona çarptığı kazada hayatını kaybetti.

12.05.2024Gündem
Afganistan’da sel: Can kaybı 300ü geçti

Afganistan’da sel: Can kaybı 300'ü geçti

Afganistan'ın farklı vilayetlerinde şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde can kaybı 344’e yükseldi.

12.05.2024Haber