Hakan Şükür: Moggi'ye ahım tuttu

Güncelleme Tarihi:

Hakan Şükür: Moggiye ahım tuttu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2010 12:07

Galatasaray'ın efsane yıldızı Hakan Şükür, "Adnan Polat, 'Arda'nın kariyer planlamasını ben yapacağım' diyormuş. Aman böyle bir şey olmasın. Bazen iyi niyetle yaptığı şeyler, kötü sonuçlanabiliyor" diye konuştu.

Haberin Devamı

LİG TV'de Gökhan Abdik'in sunduğu 'İz bırakanlar' adlı programa katılan Hakan Şükür gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Torino'ya transferinin sadece Adnan Polat'ın inisiyatifiyle gerçekleştiğini dile getiren Şükür, "Çok farklı şeylerin döndüğünü düşünüyorum. Bir anda kendimi Torino'da buldum. Son görüşmemizde ben kesinlikle anlaşmadığımı söyleyerek buluşmadan ayrıldım. İtalya Futbol Federasyonu'nun 12. maddeleri gereğince orada yapılan bir protokol nedeniyle oraya gitmek zorunda kaldım. Gazetelerde okuyorum, Adnan Polat, 'Arda ile ilgili kararı vereceğim, kariyer planlamasını ben yapacağım' diyor. 'Aman sakın ha!' diyorum. Bunu o yapmasın. İyi niyetle yaptığı şeyler bazen kötü de olabiliyor. Arda kendi kararını kendisini versin' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

KESİNLİKLE TESADÜF DEĞİL

Hakan Şükür, UEFA şampiyonluğu için de 'Zor bir ortamda, hem madden hem manen çok üzerimize gelinen bir ortamda böyle bir başarıyı yakalamak bizim bu işi ne kadar istediğimize bağlı. O kadronun yakalamış olduğu başarı tesadüfleri, farklı şeyleri kaldıramayacak kadar önemli bir başarı. O ortamı yaşamayan bilemez' değerlendirmesinde bulundu.

JUVENTUS SPORTİF DİREKTÖRÜ LUCIANO MOGGI'YE AHIM TUTTU

Şükür, Juventus'a transferinin gerçekleşmemesinin sebebini, dönemin Juventus Sportif Direktörü Luciano Moggi'ye bağladı. Kontrat için fiyat düşüren Moggi'ye ahının tuttuğu ve Juventus'un şike olayından dolayı küme düştüğünü söyleyen efsane golcü, Luciano Moggi'nin de futbol yasağı aldığına değindi.

Hakan Şükür sözlerini şöyle sürdürdü: "Juventus'a transferim konusunda ilişkilerim hoş olmadı. Burada anlaşmıştık ama orada fiyatı çok düşürüp, 'imzayı atmazsan Esnaider'i alırız' demeleri etik değildi. Moggi parayı düşürmek için Juventus'un ismini kullandı,onda büyük ahım vardı, sonra düştüğü durum ortada. Samimi değillerdi. İyi bir duruş sergiledim. O masadan ceketimi alıp kalkmam, bana göre çok onurlu bir duruştu. Kimsenin cesaret edemeyeceği bir şeydi. Onlara ileriki günlerde görüşürüz dedim ve Inter'e gittim."

Haberin Devamı

MILAN TRANSFERİNİ ÜLKEMİZDEN BİRİ BOZDU

Şükür, Milan'a transferinin nasıl bozulduğuna da değinerek şunları söyledi: "Milan transferini ülkemizden biri, farklı söylemlerle bozdu gibi bir şey oldu. İsim bende kalsın. O yüzden transfer olamdı. Hatta Inter'e transfer olduğum dönemde Milan'ın sportif direktörü de bana bazı şeyler söyledi. Çok ilgimi çekti. hakikaten doğru olduğuna kanaat getirdim."

DİĞER HABERLER

  

  

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!