Deprem sonrası seminerler

Güncelleme Tarihi:

Deprem sonrası seminerler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 1999 00:00

Haberin Devamı

Beyaz Yayınları tarafından yayımlanan ‘‘İçerik Sizi Düşünmek’’ adlı kitabın yazarı ve NLP (Kişisel Değişim Modeli) eğitmeni Cengiz Eren, ‘‘Depremle, Hayatla ve Kendimizle Barış’’ başlığı altında bugünden itibaren bir dizi ücretsiz seminer verecek.

17 Ağustos'ta meydana gelen deprem felaketinin yarattığı psikolojik sorunlarla başa çıkabilmenin yollarını göstermek, insanların ruh sağlıklarının daha iyiye gitmesine yardım etmek amacıyla yazar ve eğitmen Cengiz Eren tarafından verilecek seminerler İstanbul, Adapazarı, İzmit, Yalova ve Gölcük'te düzenlenecek. İstanbul'da 2 saat boyunca en fazla 24 kişilik gruplara verilecek olan seminerlerde ‘‘beynimizdeki korkuları yönetmek’’ konusunda bilgiler aktarılacak. İlki bugün 14.00-16.00 saatleri arasında yapılacak olan seminer dizisi, 31 Ağustos, 1, 2, 3 ve 4 Eylül günlerinde de aynı saatler arasında NLP Braingineering firmasının Bayar Cad. Gülbahar Sok. Demirkaya Apt. No: 10 Daire 1, Kozyatağı'ndaki merkezinde gerçekleştirilecek.

İstanbul içi seminerlere kayıt için Tel: (0 216) 464 17 27 - Faks: (0 216) 410 35 63

Daha sonra Adapazarı, İzmit, Yalova ve Gölcük'te açık alanlarda büyük gruplara yönelik olarak yapılacak seminerlerde, ‘‘Doğa karşısındaki yetersizliğimiz’’, ‘‘Depremden önceki değerlerimiz’’, ‘‘Deprem sırasındaki davranışlarımız’’, ‘‘Deprem sonrası algılar’’, ‘‘Duyusal ve duygusal hassasiyetimizdeki değişiklikler’’, ‘‘Kaynaklarımız ve kaynaklarımıza ulaşabilme’’, ’’Hayatımızı dış önermelere bağlı olmadan yönetebilme’’ ve ‘‘Değişim ve stratejilerle hayatı yönetme’’ konuları ele alınacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!