Samsun'da Türel devri

Güncelleme Tarihi:

Samsunda Türel devri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 1998 00:00

Haberin Devamı

Kırmızı beyazlı kulüpte M.Ali Çınar'dan boşalan teknik direktörlüğe Metin Türel getirildi. Tecrübeli hoca bugün 1 yıllık sözleşmeye imza atacak.

G.BİRLİĞİ mağlubiyetinin ardından M.Ali Çınar'ın işine son veren Samsunspor'da teknik direktörlük görevine Metin Türel getirildi. Dün takımla birlikte idmana çıkan Türel, bu sabah sözleşmeye imza atacak.

Dün sabah Samsun'a gelen tecrübeli teknik direktör, Başkan İsmail Uyanık ile yaklaşık 2 saat süren bir görüşme yaptı. Ardından kulübe gelerek tesisleri gezen Metin Türel, Samsunspor'da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi ve bu sabah kendisini 1 yıllığına Samsunsporlu yapacak olan imzayı atacağını açıkladı. Ardından idmana katılan Türel, futbolcularla kısa bir görüşme yaparak, yaşadıkları kötü günleri birlikte aşacaklarını belirtti.

Türel ‘‘Bunda da en büyük destekçim sizler olacaksınız. Böylesine güçlü bir kadronun bu güne kadar çizdiği tablo inanılır gibi değil. Artık yükselişe geçmek zorundayız. İlk adımı da Adanaspor maçında atmalıyız’’ diye konuştu.

Öte yandan Futbol Şubesi Sorumlusu Suat Çakır, istifa ettiğini açıklarken, bu göreve yönetici Tarık Darende'nin getirildiği bildirildi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!