Arı sütü iyileştiriyor

Güncelleme Tarihi:

Arı sütü iyileştiriyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 1997 00:00

Haberin Devamı

Arı sütü ve çok sayıda vitamin, minellarden özel olarak hazırlanmış ünlü Irena ile ilgili yeni bir kitap yayınlandı. İnsanın bağışıklık sistemini kuvvetlendiren yani hastalıklara karşı direncini artıran bu formülün hangi rahatsızlıklarda kullanıldığı bu kitapta anlatılıyor. Sivilceden hipertansiyona, alerjiden sırt ağrısına kadar çok sayıda hastalık bu formülle iyileştirilebiliyor. Bu kitaptan kısa bir özet okumak isterseniz, aşağıdaki rehbere göz atabilirsiniz.

AKNE

Özellikle gençleri sinirlendiren akneler, yetişkinlikte de devam edebiliyor. Şekerli ve yağlı yiyeceklerden kaçınmak gerekiyor. Irena'da bulunan sülfür, fosfor, biyotin, C vitamini ve B vitamini, arı sütü ile birleşince, hormonlarda düzelmeyi sağlıyor ve sivilcelerden kurtulmak kolaylaşıyor. Ayrıca E vitamini ile zenginleştirilmiş bir kremi de bulunuyor. Tamamen doğadan yararlanarak iyileşmek isteyenler için ideal.

ALERJİLER

Çok çeşitli etkenlere bağlı olarak ortaya çıkan alerjiler baş ağrısına, sindirim sorunlarına, astıma, deride tahrişlere neden olabiliyor. İlk olarak alerjinin sorumlusunun tespit edilmesi gerekiyor. Lokantada yediğiniz herhangi bir yemek veya evdeki toz rahatsızlanmanıza yol açabiliyor. Irena'nın kendi formülünün yanısıra içerdiği aminoasitlerden glutamik asit alerjik insanları rahatlatıyor.

SPORCUNUN AYAKLARI

Sizin hiç aklınıza gelmeyebilir ama sporcular özellikle uzun süren antrenmanlardan sonra ayaklarında bazı rahatsızlıklar hissedebilirler. Özellikle tenlerinde acı, tahriş veya deri hastalıklarına kadar varabilirler. Irena'nın içinde bulunan echinacea ve hydroxydecanoic asitin bu tür sorunlara çok iyi geldiği araştırmalar ışığında tespit edilmiş.

SIRT AĞRISI

Siyatik, lumbago ve disk rahatsızlıkları nedeniyle, dünyada, yılda 20 milyon gün iş kaybı ile karşılaşılıyor. Irena'yı sırt rahatsızlığı olmasa bile insanların stresden kurtulabilmek için kullanması faydalı. Çünkü kasları gevşetiyor, yorgunluğu azaltıyor ve kişinin kendini daha zinde hissetmesini sağlıyor.

DUDAK UÇUKLARI

Özellikle kış aylarında sevimsiz bir şekilde dudaklarda ortaya çıkan ve kolay kolay iyileşmeyen uçukların en önemli sebebi, bağışıklığın düşük olması. Dudak uçuklarının yaygın inanışın aksine soğukla ilgisi bulunmuyor. Kadınlarda periyod döneminden sonra, güneşte su sporları yaparken güneş ışınlarına maruz kalmak uçuklara sebep oluyor. Arı sütü ve kremi uçukları tedavide de kullanılıyor.

SİSTİT

Yaygın olarak kadınlarda karşılaşılan idrar yolları hastalıklarından sistit, özellikle bu bölgede bakterilerin daha kolay barınabilmesi nedeniyle ortaya çıkıyor. Ve son derece rahatsız edici bir hastalık. Sokağa çıkmak, çalışmak hayli zor. Ayrıca tekrarlıyor. Eğer ilaçlardan uzak bir tedavi arıyorsanız, arı sütünü deneyebilirsiniz.

DEPRESYON

İnsanlığın önemli sorunları arasında yerini alan depresyon tedavisinde kullanılan anti-depresanlardan çok fazla ürken insanlar, arı sütünün, B1, B2, B6 vitaminiyle kombine edilmiş türünü tercih edebilirler. Bu formül, kişiyi rahatlatıyor, enerjisinde artışı sağlıyor. Ayrıca kişinin endişe hali ortadan kalkıyor.

DİYABET

Eğer çok fazla susuyorsanız, çok sık tuvalete gidiyorsanız ve kendinizi devamlı yorgun hissediyorsanız, diyabet hastalığından mustarip olabilirsiniz. Diyabetin anlamı, vücut, yeterince insülin adı verilen hormonu üretemiyor. Arı sütünün, B3, niasin ve biyotin içermesi, kandaki şeker seviyesinin kontrolüne yardımcı oluyor.

Daha fazla bilgi almak isteyenler, 0212 265 18 78-79 numaralı telefonu arayabilir veya İnternet'ten http://www.interreach.com/irena.htm adresinden yenilikleri takip edebilirler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!