Resimli İnternet geyikleri

Güncelleme Tarihi:

Resimli İnternet geyikleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2001 00:00



Haberin Devamı

İnternette dolaşırken ya da elektronik posta kutularımıza her geçen gün daha fazla bizi gülümseten hatta kahkahalar attıran espirilere rastlar olduk. Sıkıntılı bir günün, cansıkıcı gündemin, tatsız tartışmaların arasına giriveren bu şakalar ilaç gibi geliyor. Çok mu beğendik, bir tıklamayla hoop bizde arkadaşlarımıza yolluyoruz. İnternet kullanıcıları yerli ve yabancı sitelerden toplaya toplaya zenginleştirdiler bu trafiği. Türkiye'de bu tür sitelerin başında www.komikaze.com geliyor. Ayrıca www. helltoheaven.com, www.lagaluga.com, www.wardom.org, www.geocities.com/sosyal ayrıntı/ ve www.zuxxi.com gibi siteleri de ziyaret edip neşenizi bulabilirsiniz. İşte bazı örnekler.

Kız arkadaşınıza gönderdiğinizde ‘‘Ay canııım, yazık’’ dedirtecek bu fotoğrafla kalbini kırdığınız sevgilinizin gönlünü alabilirsiniz. Ama dikkat ters de tepebilir, ‘‘Manyak şey! Sadist misin nesin’’ azarına da hazırlıklı olmak lazım tabi.

Bir mail geliyor bakıma muhtaç dört çocuk var diye. Fotoğrafı açtığınızda bu arkadaşlar çıkıyor karşınıza. Anaç duyguları kabarmayacak kadın var mı bu durumda?

Bir balık için yaşamla ölüm arasında 10 bin lira var!

‘Tehlikeli ve yasaktır’’ı biliyorduk ta ‘‘günah ve yasaktır’’ı bu tabelada ilk kez görüyoruz. Mum yakıp bez bağlarsanız Allah değil, elektrik çarpabilir.

Bu viranenin bir yerlerinde kokoreç yapılıyor, bu belli. Uyanık işletme sahibi, başına ‘‘www.com.tr’’ ibaresi koyarak kokoreçi Avrupa Birliği'ne sokmaya çalışıyor. ‘‘Başka bir ülkede dandik televizyon antenleri, uydu anteni şeklinde üretiliyor mudur?’’ da iyi bir araştırma konusu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!