Spor'dan kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Spordan kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2001 00:00


Haberin Devamı

Hakemlerimiz Avrupa'da

UEFA Hakem Komitesi, 2 Türk hakemine uluslararası maçlarda görev verdi. FIFA kokartlı hakemlerden Erol Ersoy, 27 Mart günü Bulgaristan ile K.İrlanda Ümit Milli Takımları, Ali Aydın da 16 Mayıs'taki İsrail-Belçika 18 Yaş Avrupa Şampiyonası maçında görev alacak.

Türkiye: 2 Romanya: 0

TÜRKİYE Genç Milli Futbol Takımı, 23-27 Nisan tarihleri arasında İngiltere'de yapılacak U-16 Yaş Grubu Avrupa Şampiyonası öncesinde Romanya ile oynadığı hazırlık maçını 2-0 kazandı. Maçın gollerini Mesut ve Gökhan kaydetti.

Azerbaycan'a emektar kaleci

Azerbaycan Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Igor Ponomaryov, bu ay içinde Dünya Kupası Eleme Grubu'nda yapılacak maçlar için emektar kaleci Nadir Şükürov'u, 20 kişilik kadroya çağırdı.

ETA'dan santaj

İspanya'nın kuzeyindeki Bask bölgesinin bağımsızlığı için mücadele eden ayrılıkçı ETA örgütü, B.Münih'te forma giyen Lizerazu Fransız futbolcuya şantaj yapıldığıdı doğruladı. ETA, yayın organı Zutabe aracılığıyla yayınladığı haberde, ETA'nın bazı sporculara mektup göndererek, kendilerinden ‘‘devrim vergisi’’ talep ettiğini itiraf etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!