Minik Serçe'nin büyük aşkı

Güncelleme Tarihi:

Minik Serçenin büyük aşkı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 1998 00:00

Haberin Devamı

Minik Serçe Sezen Aksu, lakabına inat hep büyük aşklar yaşıyor. Sanatçının son sevgilisi ise Kuzguncuk'ta gecekondu tarzı bir evde oturan ve çevresinde ‘‘Cem Baba’’ olarak tanınan bir genç. Yaklaşık iki haftadır Cem Baba'yla çıkan Sezen Aksu konu hakkında, ‘‘Özel hayatımla ilgili bir açıklama yapmak istemiyorum. Ömrüm boyunca ilişkilerim hep göz önündeydi. Artık özel olanı, tek başıma yaşamak istiyorum’’ açıklamasını yaparken, bir komşusunda tanıştığı Aksu'yla olan ilişkisi hakkında Cem Baba, ‘‘Biz iyi dostuz. Bu konuda konuşmak ve açıklama yapmak istemiyorum. Rahatsız edilmek ve medyatik biri olmak da istemiyorum. Kaçabildiğim kadar kaçacağım. Bizi bu kadar çabuk bulmanıza çok şaşırdım ama bu konuda kesinlikle konuşmam’’ dedi.

Mahallesinde dürüstlüğü ve yardımseverliğiyle tanınan Cem Baba, 35 yaşlarında olup, hukuk fakültesini bitirdiği halde marangozluk yapıyor. Evinde ve yaşadığı ortamda huzur bulduğunu söyleyen Cem, özgür yaşadığını belirterek, ‘‘Ben bu yaşantıdan çok mutluyum, kim ne derse desin mutlu olmak istiyorum. Yaşantım insanlara garip gelebilir. Gecekonduda yaşamak benim hoşuma gidiyor’’ yorumunu yaptı.

Bir süre önce telefon alım satımı yapıp, Maslak'taki Hangar Bar'ın işletmeciliğini üstlendiği söylenen Cem Baba'nın, annesi ayrı bir evde yaşıyor, bir de doktor ağabeyi var. Sezen Aksu ise haftada iki üç kez sevgilisini evinde ziyaret ediyor ve mahalleli gençler, ‘‘O bizim Sezen yengemiz’’ diyor. Çift, daha önce Etiler'deki Neşe Taverna'dan çıkarken ve Sezen Aksu'nun İzmir konseri dünüşü Atatürk Havaalanı'nda objektiflere yakalanmıştı.

Bu arada Cem'in Sezen Aksu'yla tanıştıktan sonra görünüşünde yaptığı değişiklikleri eleştiren komşuları da var. Cem, sanatçıyla tanıştıktan sonra saçlarını kazıtıp, küpe takmış. Ayrıca giyim tarzında da değişiklikler olmuş.

Aksu'nun aşkları

Pop müziğin kraliçesi Sezen Aksu'nun aşk hayatı her zaman müzikseverlerin ve sanat dünyasının ilgisini çekti. Aksu, yaşamı boyunca hayatına giren erkeklerle fırtınalı ilişkiler yaşadı. Liseyi bitirir bitirmez 16 yaşında nikah masasına oturarak Hasan Yüksektepe'yle yaşamını birleştiren Aksu, daha sonra da soyadını kullandığı Ali Engin Aksu'yla evlendi. Müzik yaşamında elde ettiği başarıyı evliliklerinde yakalayamayan Sezen Aksu, oğlu Mithatcan'ın babası Sinan Özer'de de mutluluğu bulamadı. Minik Serçe'nin son eşi gazeteci Ahmet Utlu'yla olan evliliği ise ancak 4,5 yıl sürdü.

Ünlü müzisyen Onno Tunç'la iki kez ayrılıp barışan Aksu, eski sevgilisinden dost olarak ayrıldı. Ahmet Utlu'yla evliliği sırasında büyük aşkını toprağa gömen Aksu, çok sevdiği Uzay Heparı'yı da bir motorsiklet kazasında yitirdi. Aksu, 4 Ekim 1997'de dördüncü eşi Ahmet Utlu'dan da ayrıldı. Ocak ayında gazeteci Ali Bayramoğlu ile birlikte olmaya başlayan ünlü sanatçı, Bayramoğlu'yla olan ilişkisini de fazla sürdüremedi.

Haberin Devamı

Hukuk fakültesi mezunu olmasına rağmen ağaç oymacılığı ve marangozluk yapan Cem Baba, Kuzguncuk mahallesi Eski Hamam Yolu Sokak No:8 Üsküdar'da bir gecekonduda yaşıyor. Çevresinde iyilik meleği olarak gösterilen Baba, bohem hayat tarzı ve paraya önem vermemesiyle tanınıyor.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!