Derdiniz ve Çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve Çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2000 00:00

İlkay MANIŞ
Haberin Devamı

Sokak ortasında

ŞİrİnyalI Mahallesi 1498 Sokak'ta yolun tam ortasında bir elektirik direği duruyor. Bu direk hem sürücüleri kaza yapmaya zorluyor hem de yayaları zor durumda bırakıyor. Antalya'nın turistik diye bilinen bir semtinde sokak ortasında paslı bir direğin bulunmasına anlam veremiyoruz.

Göreve davet ediyoruz

Zaman zaman şikayetimizi ilgili birimlere aktardık. Ancak, şimdiye dek bir çözüm getirilmedi. Bizler vatandaşlar olarak elektirik direğinin her hangi bir kazalara yolaçmadan kaldırılmasını istiyor, yetkilileri göreve davet ediyoruz. Didem Mutlu

Yetkili diyor ki

TEDAŞ yetkilileri, ‘‘1498 Sokak'ta bulunan elektrik direğinin konumu hakkında inceleme yapılıp gereken yapılacaktır’’ diye konuştu.

Son durak

Metİn Kasaboğlu Caddesi'nde iki adet kapalı durak bulunuyor. Osmanlı Bankası'nın yakınındaki durak caddedeki son durak. Bu noktadan sonra Barınaklar bölgesine kadar ne durak var ne durak tabelası.

Durak ve tabela yok

Vatandaşlara, durakta inip binmeleri konusunda sık sık uyarı yapılıyor. Durak veya tabela olmayan bir caddede bunu nasıl yapalım? Birçok vatandaşın yaşadığı bu soruna çözüm getirilmesini istiyoruz.

Nail Yavru

Yetkili diyor ki

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ‘‘Durak oluşumuyla ilgili komisyonların çalışmaları sürüyor. Vatandaşlarımızın şikayetleri değerlendirilecek’’ diye konuştu.

Toz çilesi bitmiyor

Denİz Mahallesi 166 Sokak toz üretim merkezi gibi. Aylardır asfalt yüzü görmeyen sokağımız, çok üzücü ki, köy yolundan farksız. Hava sıcaklığının artmasıyla toz çilemiz de çekilmez hale geldi. Bunalıcı sıcaklarda kapı-pencere açamaz olduk.

Düzensiz

Kent merkezindeki bir semtte böylesi asfaltsız ve düzensiz sokaklar bulunmasına anlam veremiyoruz. Yetkililerden gereken çalışmanın yapılmasını istiyoruz.

Süleyman Yıldırım

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediyesi yetkilileri, ‘‘Fen İşleri Müdürlüğü adı geçen sokakta gereken incelemeyi yapacak. Asfaltlama programı dahilinde vatandaşımızın şikayeti değerlendirilecek’’ şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!