İnfoshop artık Doğan On-Line bünyesinde

Güncelleme Tarihi:

İnfoshop artık Doğan On-Line bünyesinde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

TÜRKİYE'nin elektronik ticaretinin yüzde 35'ini gerçekleştiren İnfoshop, Doğan On-Line bünyesine katıldı. Yüzde yüz güvenli bir ortamda binlerce ürün arasından seçme imkanı veren İnfoshop, sanal ortamda alışveriş yapmanın tüm kolaylıklarını sunuyor.

DOĞAN Yayın Holding, Türkiye'nin en büyük sanal alışveriş sitesi olan İnfoshop'u bünyesine kattı. Doğan Yayın Holding, 2000'li yıllarda elektronik medya ve elektronik ticaret alanında genişleme kararı aldı. Doğan On-Line, bu karar doğrultusunda ilk adımı, İnfoshop'u satın alarak attı.

1998 yılından beri faaliyette bulunan İnfoshop, özellikle bilgisayar, ofis malzemeleri, DVD ve kitap alanında uzmanlaştı. Site, tek başına Türkiye'deki sanal ticaretin yüzde 35'ini elinde tutuyor.

1999 yılı rakamlarına göre, Avrupa'da internet üzerinden bilgisayar, yazılım, ofis malzemeleri satışı 1.5 milyar dolara ulaştı. Bu pazar, Türkiye'de de hızla gelişiyor.

İnfoshop'tan alışveriş yapan müşteriler, yüzde 100 güvenli bir ortamda, çok geniş bir ürün sepetinden seçim yapabiliyor. Aldıkları ürünler en geç iki gün içersinde, hatta bazı ürünler aynı gün müşteri adresine teslim edilebiliyor.

HEDEF LİDER OLMAK

Doğan On-Line Genel Müdürü Hanzade Doğan, yaptığı açıklamada internet üzerinden bilgisayar, ofis malzemeleri, DVD gibi ürünlerin satışının önümüzdeki yıllarda çok büyük artış göstereceğini ve hedeflerinin bu piyasada pazar lideri olmak olduğunu söyledi. Hanzade Doğan, şöyle devam etti:

‘‘İnfoshop'un başarılı ve tecrübeli yönetim kadrosuyla, Doğan Yayın Holding'in elinde bulundurduğu imkanları birleştirerek müşterilerimize daha geniş kapsamlı ve kaliteli servisler vermeyi hedefliyoruz.’’

İnfoshop Genel Müdürü Oğuz İşiten de yaptığı açıklamada, Doğan Yayın Holding bünyesinde bulunan bilgi birikimi ve sinerjileri değerlendirerek pazardaki lider konumlarını daha da güçlendireceklerine inandıklarını belirtti.

15 BİN ÜRÜN

İş felsefelerinin müşterilerine sanal ortamda alışverişin tüm kolaylıklarından yararlandırmak olduğunu belirten Oğuz İşiten, şöyle konuştu:

‘‘İnfoshop'ta sadece ürün satmıyoruz, aynı zamanda ürünler hakkında müşterilerimizi de bilgilendiriyoruz. Bugün itibarıyla bilgisayar sistemimizde 15 bin ürün hakkında detaylı bilgi bulunmaktadır. Bu işbirliğinden sonra hedefimiz, hızla ürün çeşidimizi artırmaktır.’’

İnternet kullanıcıları, Doğan On-Line bünyesine katılan İnfoshop sitesine, ‘‘www.infoshop.com.tr’’ adresinden ulaşabiliyorlar.

İnfoshop'ta neler var?

ADAPTÖRLER, aksesuarlar, ana kartlar, barkod ürünleri, bilgisayarlar, yazıcı ve çiziciler, disk ve disket sürücüleri, ev elektroniği, faks ve modem cihazları, görüntü kartları, hafıza ürünleri, internet erişim paketleri, bilgisayar işlemcileri, kasa ve güç kaynakları, kesintisiz güç kaynakları, klavye ve mouselar, kontrol kartları, monitörler, multimedya ürünleri, bilgisayar ağı ürünleri, sarf malzemeleri, tarayıcılar, kitaplar, DVD ve video CD'ler, maketler, oyuncaklar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!