Çocuk fahişeler bonbon fiyatına seks yapıyor

Güncelleme Tarihi:

Çocuk fahişeler bonbon fiyatına seks yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 1999 00:00

Haberin Devamı

1 sterline oral seks

İNGİLTERE'de çocuk fahişe sayısının giderek artması ciddi bir sosyal yara haline gelmeye başladı. The Sunday Times Gazetesi'nin haberine göre Londra batakhanelerinde vücutlarını satan çocuk denecek yaştaki kızlar en fazla 10 sterlin karşılığında seks yapıyor. Bazı çocuk fahişeler de 1 sterline (860 bin lira) oral seks hizmeti veriyor. Küçük kızlar için açılan Barnardo's adlı sığınma evinin sözcüsü Sara Swan, ‘‘Bazı kızların inanılmayacak kadar düşük paralar karşılığında seks yaptığını biliyoruz. İyice küçük olanlar ne kadar para talep edeceğini bilemiyor. Bu şok edici bir durum’’ dedi.

İngiltere'deki çocuk fahişelerin her biri, Jodie Foster'ın Taksi Şoförü filminde canlandırdığı çocuk fahişe tipinin gerçek hayattaki temsilcisi. Yaşları 14 ile 16 arasında değişen kızları pazarlayanlar bir gecede 250 sterlin getirmelerini istiyor. Birkaç sterlin eksik getiren dayak yiyor. Bir gecede 250 sterlini toplamaları için de çocukların en az 20 erkekle birlikte olmaları gerekiyor.

Hükümetin bu yıl yaptığı bir araştırmaya göre Londra, Birmingham ve Manchester'da 16 yaşın altında toplam 30 küçük kız fahişe olarak çalışıyor. 16-18 yaş arasındaki fahişelerin sayısı da 205'i buluyor. Ancak uzmanlar bu rakamların korkunç gerçeğin boyutunu yansıtmaktan kesinlikle uzak olduğu görüşündeler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!