Hafız'a boykot

Güncelleme Tarihi:

Hafıza boykot
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 1999 00:00

Haberin Devamı

Kaprisleri ile herkesi çileden çıkaran Hafız Süleymanoğlu, kendisine tanınan son şansı da kullanamayınca, kapılar yüzüne kapandı. Hafız, bu gelişmeler üzerine halteri bıraktığını ve Azerbaycan'a döneceğini açıkladı.

BU kez sıfır çekmedi ama başarısız kaldırışlarla Halter Milli Takımımız'ın sıralamasını olumsuz yönde etkiledi. Atina'daki Dünya Halter Şampiyonası onun için son şanstı. Kullanamayınca, suratına tüm kapılar kapandı. Federasyon Başkanı Savaş Ağaoğlu'nun, ‘‘Artık milli takıma giremez’’ açıklaması üzerine Süleymanoğlu, halteri bıraktığını ve Azerbayacan'a geri döneceğini belirtti.

Azerbaycan'a dönüyor

Koparmada 3. hakkında 135 kiloyu kaldırarak tüm takımın moralini etkileyen Hafız'a, herkes yüz çevirdi. Takım arkadaşları otelde kendisi ile konuşmazken, hocaları da onu yalnız bıraktı. Federasyon Başkanı Ağaoğlu ise, sadece kendi kaprisleri yüzünden herkesi etkileyen Hafız'a tanınan olanakların bundan böyle genç oyunculara verileceğini ifade etti. Bunun üzerine Hafız, Türkiye'de artık kalamayacağını açıkladı.

Naim’e Yunanlı desteği

Dünya'nın ilk bayan haltercisi Yunanlı Maria Christoforidou, Atina'ya rakiplerini görmek için gelen Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu'nun spora tekrar dönmesine çok sevindi. Naim'in bir efsane olduğunu ve onun halterden uzak kalmasının herkesi çok üzdüğünü ifade eden Yunan milli takımının bayan hocası, Sydney'de Naim'in yine zirveye çıkacağına inandığını belirtti. (Atılay KAYAOĞLU)

Yılmaz ve Çiçek bugün podyumda

ATİNA'daki 70. Dünya Büyük Erkekler Halter Şampiyonası'nda bugün iki sporcumuz podyuma çıkıyor. 77 kiloda A kategorisinde mücadele edecek olan Mehmet Yılmaz saat 20.00'de madalya için yarışacak. Yılmaz'ın en önemli rakipleri Ermeni, Bulgar ve Çinli halterciler. Aynı kilonun C kategorisinde saat 11.00'de podyuma çıkacak olan Ayhan Çiçek ise puan için mücadele edecek.

Mutlu, Fedail'i icradan kurtardı

GENÇLİK ve Spor Genel Müdürlüğü, geçen yıl Halter Milli Takımı'nda sakatlanan Fedail Güler'in, tedavi masraflarını son anda ödeyerek, icradan kurtardı. Antrenman sırasında sakatlanan Güler, Sistem Sağlık Merkezi'nde çektirdiği MR masraflarını ödeyemedi. Masrafların 462 milyon liraya ulaşması karşısında, Sistem Sağlık Merkezi yetkilileri Güler'i icraya verdi. Olaya el koyan Gençlik ve Spor Genel Müdür Vekili Kemal Mutlu, dün milli halterci için gerekli ödemeyi yaptı .



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!