Kur'an kursunda küçük kızlara taciz iddiası

Güncelleme Tarihi:

Kuran kursunda küçük kızlara taciz iddiası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2008 11:35

Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni ve yerel bir gazetede köşe de yazan evli, iki çocuk babası Z.İ. (52), bir vakıfta Kur'an öğrenen 16 yaşındaki Ö.Y'ye cinsel istismardan ve 15 yaşındaki E.G’yi de taciz ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Z.İ’nin tecavüzüne uğradığını ileri süren 16 yaşındaki Ö.Y’nin üç buçuk aylık hamile olduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı, Mehmetçik Lisesi’nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak görev yapan ve yerel bir gazetede yazılar yazan evli ve iki çocuk babası Z. İ., vakıfta Kur'an öğrenen Ö.Y ve E.G’yi taciz ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Ö.Y’nin 3,5 hamile olduğu iddia edildi.

Mehmetçik Lisesi’nde de din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak görev yapan ve yerel bir gazetede yazan, Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı Z. İ., Ö.Y. adlı kız öğrencinin şikâyeti üzerine önceki gün Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Bürosu ekiplerince gözaltına alındı.

E.G. adlı bir ikinci kız öğrencinin de İşler’in kendisine cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduğu belirtildi. E.G. ve Ö.Y’nin babalarının imam olduğu ve Çorum’da görev yaptığı ifade edildi.

 

Haberin Devamı

Emniyet’teki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Z.İ., tutuklanarak Çorum L Tipi Cezaevi’ne konuldu.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!