Halkbank 'Ortak Nokta'da

Güncelleme Tarihi:

Halkbank Ortak Noktada
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2008 11:40

Halkbank, ATM kullanımında “Ortak Nokta” üyesi bankalar arasına katıldı.

Halkbanktan yapılan açıklamada, Bankanın, “Ortak Nokta” ile yaptığı işbirliği sonucunda, hem müşterilerine “Ortak Nokta”ya üye 17 bankanın 5 binden fazla ATM'sinden bankacılık işlemlerini gerçekleştirme fırsatı sunduğu hem de Türkiye'nin dört bir yanında bulunan bine yakın Halkbank ATM'sini diğer üye bankaların müşterilerinin hizmetine açtığı belirtildi.
Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, yaptığı değerlendirmede, artık müşterilerinin kendilerine en yakın “Ortak Nokta” ATM'sinden bakiye sorma ve para çekme işlemlerini “zahmetsizce” ve vakit kaybetmeden gerçekleştirebildiğini ifade ederek, “Artık sadece Halkbank müşterilerinin değil, 17 üye bankanın tüm ATM kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılıyoruz” dedi.
Halkbank müşterilerinin, bakiye sorma ve para çekme işlemleri için “Ortak Nokta”nın yanı sıra, Ziraat Bankası ATM'lerini de kullanmaya devam ettiği bildirildi.
Verilen bilgiye göre, üye bankalar arasında ATM'lerin ortak kullanımı amacıyla oluşturulan bir paylaşım ağı olan “Ortak Nokta” uygulamasına Alternatif Bank, Albaraka Türk, Anadolu Bank, Bank Asya, Citi Bank, Denizbank, Eurobank Tekfen, Finansbank, HSBC, ING Bank, Kuveyt Türk, Milennium Bank, Şekerbank, T-Bank, TEB, Tekstilbank ve Türkiye Finans dahil.
Halkbank Bank24 kartlarıyla “Ortak Nokta” üyesi banka ATM'lerinden yapılan bakiye görüntüleme işlemi için 20 YKr, para çekme işlemi için ise çekilen tutarın yüzde 1'i ve 1 YTL sabit servis ücreti yansıtılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!