Oto şebekesini ararken cinayet ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Oto şebekesini ararken cinayet ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2001 02:06

Terk edilmiş bir otomobil için 3 gün pusu kuran polis, change şebekesi yakalamayı planlarken, esrarengiz cinayete ulaştı.

Pendik'te terk edilmiş Opel Vectra marka otomobilden şüphelenen Oto Hırsızlık Bürosu ekipleri sokağa pusu kurdu. 3 gün sonunda polisler, otomobilin yanına gelen kaportacı Ali Aslan Emanet'i yakaladı. Emanet ‘‘Otomobil arkadaşım Mustafa Şenel'e ait’’ deyince aynı sokakta oturan Şenel de gözaltına alındı. Polisler, ‘‘Büyük bir change şebekesini yakalıyoruz’’ diye düşünürken gözaltına alınan Mustafa Şenel paniğe kapılarak, ‘‘Cinayeti namus için işledim. Ünal Mızrak, sevgilim Gülhan Bingöl'le sevişirken görüntülerini videoya kaydetmiş. Ben de öldürdüm’’ dedi.

Polisler de şaşırdı

Hemen Isparta polisiyle irtibata geçen dedektifler, bir hafta önce, Ünal Mızrak adlı eski bir hastane saymanının domuz bağıyla bağlanarak Eğridir Gölü kenarında öldürülmüş halde bulunduğunu öğrendi. Cinayete karışan Gülhan Bingöl'ün üvey kız kardeşi Kezban Dağlı Isparta'da yakalandı. Cinayete yardımcı olan Şenel'in sevgilisi Gülhan Bingöl ve arkadaşı Erdem Duran da İstanbul'da gözaltına alındı. İkinci kez sorgulanan Şenel, Bingöl ve Duran sonunda suçlarını kabul ederek cinayeti şantaj için işlediklerini söylediler.

Tuzak kurmuşlar

Ünal Mızrak'a tuzak kurduklarını itiraf eden Mustafa Şenel ifadesinde şöyle dedi: ‘‘Sevgilim Gülhan Bingöl ve üvey kardeşi Kezban Dağlı, Ünal Mızrak'ta çok para olduğunu söylediler. Biz de ona tuzak kurduk. Gülhan ve Kezban, eve getirdikleri Mızrak'la ilişkiye girdiler. Tam o sırada arkadaşım Erdem'le içeriye girerek, sevişme fotoğraflarını çektiğimizi, para vermezse kendisini öldüreceğimizi söyledik. Ünal Mızrak üstümüze yürüyerek 'Bende size para verecek göz yok' dedi. Ben de elindeki bıçakla onu öldürdüm. Cesedi omuz bağıyla bağlayıp Eğidir Gölü'nün kenarına attık. Hep beraber Mızrak'a ait Opel Vectra otomobile binip İstanbul'a kaçtık.’’

Seks tuzağı kurup öldürmüşler

Pendik'te terk edilmiş Opel Vectra otomobil şüphe üzerine 3 gün boyunca göz hapsine alındı. Bir change şebekesine ulaşmayı hedefleyen Asayiş Şube Oto Hırsızlık Bürosu ekipleri, yakaladığı tanıkları sorgulama sırasında müthiş bir itirafla karşılaştı. Mustafa Şenel adlı sanık paniğe kapılarak, Isparta'da, seks tuzağı kurdukları Ünal Mızrak'ı öldürdüklerini açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!