'Galatasaray'a en anlamlı cezayı vereceğiz'

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraya en anlamlı cezayı vereceğiz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2008 16:57

Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, "En büyük kim herkes görecek. Anadolu futbolunun lideri olarak Galatasaray'a Süper Kupa'yı alarak onlara en anlamlı cezayı vereceğiz" dedi.

Haberin Devamı

Yücel Şahin, geçen yıldan beri Galatasaray'la diyaloglarının koptuğunu, etik olmayan yollarla gdlcü futbolcuları Gökhan Ünal'ı kendilerinden almak istediklerini vurgularken şöyle konuştu:

"Geçen yıl Kulüp Başkanımız Recep Mamur, Galatasaray'ın o zamanki başkanı Özhan Canaydın'a bir mektup yazdı. Daha sonra kalenin duvarlarına, Kayseri ve İstanbul'daki bilbordlara Gökhan Ünal'ı satmayacağımızı yazdırdık. Ancak, Galatasaray bir türlü oyuncumuzun peşini bırakmadı. Aralarında gizli anlaşma yaptıkları duyumları geldi. İstanbul'da havalanından birkaç kez şimdiki başkan Adnan Polat'ın Gökhan Ünal'ı özel otomobiliyle aldırıp ofisine ve kendisine ait otele götürdüğü duyumları bizi iyice öfkelendirdi. Gökhan Ünal, Galatasaray'la olan bu ilişkilerden sonra nazlanmaya ve sık sık sakatlanmaya başladı. O nedenle kendisinden verim alamadık. Kulübümüzün en az 15 puanına mal olduğu için yönetim kurulumuz ve başkanımız Gökhan Ünal'ı bu gerekçelerle kesinlikle Galatasaray'a vermeme kararı aldı. Şimdi, Süper Kupa'da Galatasaray'la karşı karşıya geleceğiz. Bu maçın havası farklı olur. Futbolcularımız olanların bitenlerin farkında. Kayserispor'a sıkıntılar veren, oyuncumuzun kafasını karıştıran Galatasaray'dan kupayı alıp, en anlamlı cezayı vereceğiz."

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!