Kredi kartı vurgununa iki tutuklama

Güncelleme Tarihi:

Kredi kartı vurgununa iki tutuklama
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2008 21:06

Muğla'nın Milas İlçesi'nde, çalıntı ve sahte kimliklerle bankalardan aldıkları kredi kartlarıyla para çekip, alışveriş yaparak dolandırıcılık yaptıkları ileri sürülen 3 kişi, polis tarafından suçüstü yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan ikisi tutuklandı.

Garanti Bankası Milas Şubesi'ne dün sabah saatlerinde gelen Recep Karaca, Mevlüt Oflal ve Mustafa Çelik, kredi kartı başvurusunda bulundu. Banka görevlileri, zanlıların kredi kartı başvurusu için verdiği nüfus cüzdanının sahte olduğunu tespit etti, durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, üç zanlıyı bankada gözaltına aldı. Zanlıların evlerinde yapılan aramada ise çeşitli kişiler adına düzenlenmiş çok sayıda nüfus cüzdanı, kredi kartı, nüfus cüzdan fotokopisi, sürücü belgesi fotokopisi ve alışveriş slipleri ele geçirildi.

Polisteki işlemlerinin ardından ‘Resmi evrakta sahtecilik’ ve ‘Nitelikli dolandırıcılık’ suçlamasıyla adliyeye sevk edilen zanlılardan Recep Karaca, ve Mevlüt Oflal tutuklandı, Mustafa Çelik ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!