Avcı için karar günü

Güncelleme Tarihi:

Avcı için karar günü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2008 07:00

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray'ın yeni teknik direktörlüğüne getiriliyor.

Haberin Devamı

Önce "Sezon sonuna kadar takımın başında ol" denilen Abdullah Avcı’ya daha sonra 2.5 yıllık sözleşme önerildi. Avcı teklife sıcak bakarken, son kararını bugün saat 13.00’te İstanbul BŞB Başkanı Göksel Gümüşdağ ile yapacağı toplantıda verecek.

GALATASARAYda yolların ayrıldığı Kalli’nin yerine teknik direktörlük için Abdullah Avcı ismi ağırlık kazandı. Ligin devre arasında da gündeme gelen İstanbul BŞB’yi çalıştıran Türk teknik adam ile son 2 gündür temaslarını yeniden artıran G.Saray ile Avcı arasındaki pazarlık bugün sonuçlanacak. G.Saray’ın başta "Sezon sonuna kadar takımın başında ol, sonra yeni yabancı teknik adamın altında çalış" önerisini kabul etmeyen Avcı, daha sonra yeni bir teklif götürüldü.

Teknik direktör olarak 2.5 yıllık sözleşme önerilen Avcı, bu son teklife sıcak bakarken son kararını bugün İstanbul BŞB Başkanı Göksel Gümüşadağ ile yapacağı görüşme sonrası verecek. İstanbul BŞB Başkanı Gümüşdağ dün konuyla ilgili şöyle dedi:

Deschamps da listede

"Abdullah hoca ile sezon sonuna kadar sözleşmemiz sürüyor. Ancak G.Saray konusu oyuncularımıza da yansıyor. Bence Ankaraspor maçını da bu yüzden kaybettik. Bu iş yarın (bugün) saat 13.00’te yapacağımız toplantıda bitmeli. Ben puan toplamak istiyorum, bu karışıklık takımı kötü etkiliyor.
Benimle de görüşmeler oldu. Ancak benim net bir açıklama yapmak için Abdullah Avcı ile görüşmem lazım. Avcı bizim için önemli ve değerli bir isim. Eğer o devam etmek isterse edeceğiz. Giderse de kendisine yardımcı olacağız." Abdullah Avcı yanında Michael Laudrup, Luis Van Gaal, Tardelli, Gouidolin gibi isimleri de listesinde bulunduran Galatasaray, halen boşta olan 39 yaşındaki Fransız Didier Deschamps’ı da adaylar arasına aldı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!