Nouma: Şampiyon Beşiktaş olacak

Güncelleme Tarihi:

Nouma: Şampiyon Beşiktaş olacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2008 18:05

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma, Beşiktaş'ın şampiyon olacağını iddia etti.

Haberin Devamı

Efes Pilsen'in davetlisi olarak İstanbul'a gelen ve taraftarlarla birlikte Beşiktaş'taki Beerport'da Sivasspor-Beşiktaş maçını izleyen Nouma, İstanbul'da bulunduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, “İnşallah Beşiktaş da şampiyon olacak çünkü daha 5 maç var” dedi.

Nouma, Fenerbahçe-Kayserispor maçında hakem hatalarının olmasının normal olduğunu kaydederek, “İşte futbol böyle bir şey, onun için güzel. Başka bir gün de Beşiktaş hakem kararlarından yararlanabilir, futbol bu” diye konuştu.

“BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLUĞU İÇİN BEN GELMELİYİM”

Nouma, Beşiktaş'ın kendisinin gidişinin ardından şampiyon olamadığının hatırlatılması üzerine, “Beşiktaş'ın şampiyon olması için demek ki ben gelmeliyim” diye espri yaptı.

Futbolu bıraktığını ve artık dönmesinin zor olduğunu anlatan Pascal Nouma, kendisinin yaptığı bir hareket nedeniyle gönderilmesi konusunda da, “Belki benim yabancı oluşum ve sivri bir karakterim olduğu için böyle oldu. Daha önce de benzeri davranışlarım olmuştu ama kimse bir şey söylememişti” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta olduğu süre içinde antrenmanını yapıp, daha sonra da maça çıkıp golünü attığını dile getiren Fransız Futbolcu, “Türkiye şunu biliyor; Bu adam takımını kazandırıyor. Buradaki bir çok yabancı oyuncunun yaptığı gibi antrenmanımını yapıyor çıkıyor ve golümü atıyordum” dedi.

Türk futbolunu yakından takip edemediğini de kaydeden Nouma, “Ben futbolu oynarsam seviyorum. Fransa'daki bir Türk arkadaşım her hafta sonunda beni arıyor sonuçları veriyor. Onun sayesinde bilgileri alıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

TARAFTARLARLA BULUŞTU

Beşiktaş-Sivasspor maçını taraftarlarla birlikte izleyen Pascal Nouma, siyah-beyazlı ekibin attığı gollerle neşelendi. Taraftarlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Nouma, siyah-beyazlı taraftarlara imza dağıttı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!