Advantage, 10.yaşını Kylie Minogue ile kutlayacak

Güncelleme Tarihi:

Advantage, 10.yaşını Kylie Minogue ile kutlayacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2008 12:29

Advantage Kart, kuruluşunun 10. yıldönümünde pop müzik şarkıcısı Kylie Minogue'u İstanbul'da ağırlayacak.

Advantage, Purple Concerts ve EPD organizasyon işbirliği ile gerçekleştirilecek konsere ilişkin basın toplantısı düzenlendi.

Burada konuşan HSBC Bank Kart Yönetimi Grup Başkanı Mehmet Sindel, Advantage'ın 10. yılını, müşteri, iş ortakları ve çalışanlarıyla beraber kutlamak için böyle bir konsere imza atmak istediklerini söyledi.

Sindel, Türkiye'de 38 milyon kart bulunduğunu ve Türkiye'nin bu konuda dünyaya kazandırdığı pek çok yenilik olduğunu aktararak, "Advantage hem Türkiye hem de dünya için bir ilkti ve 10 yıl önce doğdu. 10 yıldır serüveninin büyüyerek devam ettirdi Advantage Kart, dolayısıyla olgun bir marka" dedi.

Geçen sene kredi kartı pazarında en hızlı büyüyen kredi kartının Advantage olduğunu ifade eden Sindel, seneye 2 milyon kartla başlayıp, 4 milyon kartla bitirdiklerini söyledi.

Sindel, müşterilerin Advantage Kart sahibi olma avantajlarını bu konserde de yaşayacaklarını; öncelikli, ayrıcalıklı, taksitli ve indirimli fırsatlarla Kylie Minogue konserine katılma fırsatı bulacaklarını belirtti.

Konser biletlerinin kart müşterilerine 1 hafta boyunca öncelikli yüzde 25 indirim ve 5 taksit imkanıyla satılacağını bildiren Sindel, "Advantage Kartıyla alanın avantajı var. Advantage Kart dışında da almak mümkün. O zaman daha pahalıya ve daha az taksitle alabiliyorlar" dedi.

Purple Concert'i temsilen toplantıda bulunan Cengizhan Yeldan da "Kylie Minogue konserinin Türkiye'de gelmiş geçmiş en büyük prodüksiyon olacağını" ifade ederek, konserde ön grup çıkması gibi bir düşünceleri olmadığını kaydetti.

Yeldan, bugün saat 11.00 itibariyle satışa sunulan biletlerin 1 hafta boyunca Advantage kart sahiplerine 75 YTL, daha sonra ise 85 YTL'den satışa sunulacağını bildirdi.

Toplantıda verilen bilgiye göre, 20 Mayıs 2008 tarihinde Kuruçeşme Arena'da gerçekleştirilecek Kylie Minogue konserinin biletleri bugünden itibaren www.biletix.com adresinden satın alınabiliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!