Bu oyun çocuklar için

Güncelleme Tarihi:

Bu oyun çocuklar için
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2002 14:01

Çocukları yangın, deprem, trafik, ev, okul kazaları ve ilkyardım uygulamaları hakkında bilgilendirmek amacıyla Aygaz'ın başlattığı Dikkatli Çocuk Projesi kapsamında, Tiyatro Çisenti'nin sahnelediği Yaşamak Güzel Şey Arkadaşım" 13 Temmuz'da Fatih TEGV Parkı'nda seyirciyle buluşuyor.

Haberin Devamı

"Yaşamak Güzel Şey Arkadaşım"  adlı oun saat 20.00'den itibaren perde açacak. Pedagogların desteğiyle hazırlanan  müzikli oyun, okullarda öğrencilere aktarılan ilkyardım, deprem, yangın, trafik ve ev kazaları konularını öğrencileri de oyuna katarak pekiştirmeyi hedefliyor.

LPG sektörünün önde gelen firmalarından Aygaz'ın hazırladığı Dikkatli Çocuk Projesi 3 Nisan-16 Mayıs tarihleri arasında toplam 56 okula ve 29.000 çocuğa ulaştı.

İki etaptan oluşan projede, içinde pedagog ve pratisyen hekimlerin yer aldığı yedi kişilik rehber takım görev aldı. Proje bitiminde toplam 16 ilde, 54 bin öğrenciye ulaşacak "rehber takımlar" 05 Ekim-04 Aralık 2002 tarihleri arasında yürütülecek ikinci etap kapsamında ise 72 okulu ziyaret ederek eğitimler verecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!