HSBC ile Pegasus arasında kredi anlaşması

Güncelleme Tarihi:

HSBC ile Pegasus arasında kredi anlaşması
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2008 14:36

HSBC Bank ile Pegasus Havayolları yaptıkları anlaşmayla, Advantage’in tüm özelliklerine sahip “Pegasus kredi kartı” kullanıma sunuldu.

Pegasus kredi kartının tanımına ilişkin düzenlenen basın toplantısında konuşan HSBC Bank CEO’su Piraye Antika, Pegasus ile anlaşma sürecinin uzun görüşmeler sonucunda tamamlandığını söyledi. Antika, Pegasus kredi kartının HSBC Advantage kredi kartının tüm özelliklerine sahip olacağını belirterek, bugün 3 milyona yakın Advantage kredi kartı kullanıcısının bulunduğunu, Pegasus Kart ile 5 yıl içinde 500 milyon yeni müşteri hedeflediklerini kaydetti. Ayağından ameliyat olan ve toplantıya koltuk değnekleriyle gelen Antika, “Her iki kurumda önemli alt yapı çalışmaları yapıldı. Pazarlıklar zorlu geçti” dedi.

Şimdiye kadar Pegasus ile yolculuk yapmadığını, bundan sonra uçacağını söyleyen Antika, Pegasus karta başvuranlara ilk etapta 20 YTL’lik uçuş puanı hediye ettiklerini söyledi. Kartın hem alışveriş hem de uçuşta kullanıldığında puan kazandırdığını vurgulayan Antika, Pegasus kartın oldukça avantajlı olduğunu ifade etti.

Ali Sabancı da Pegasus kart için ilk yıl hedefinin 100 milyon müşteri olduğunu ifade ederek, “Pegasus kartta kontejan limiti olmayacak. Kartımız sadece yüzde 1.5 puan veren bir kart değil, müşterilerimizi tanımamızı sağlayacak” dedi.

HSBC Bank Genel Müdür Yardımcısı Demet Cimilli ise Pegasus kartın tüm işyerlerinde nakit puan ve uçuş puanı kazandıracağını söyledi. Pegasus karttan yapılan uçuşla yine puan kazanıldığını belirten Cimilli, kartın mil kart gibi olmadığını, yüzde 1.5 alışveriş puanı kazandırdığını kaydetti.

Pegasus kart, yurt içi ve dışındaki MasterCard logolu mağazalarda da geçerli olacak. Pegasus kart, Advantage üye kuruluşlardan hem tek ödemeli hem de taksitli alışveriş imkanı veren yurtiçi seyahat, ev yardım hizmetleri ve yurtdışında sağladığı asistanlık hizmetleri gibi özelliklere de sahip olacak. Uçuş puanlar ile kontejan sınırı olmaksızın istenilen yere uçak bileti alınabilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!