Hesabı banka ödedi

Güncelleme Tarihi:

Hesabı banka ödedi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2008 13:19

Banka kartları kopyalanan ve hesaplarındaki paraları çekilen Ankara'nın Beypazarı ilçesindeki Devlet Hastanesinde görevli 2 hemşirenin zararları, banka tarafından karşılandı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, 3 hafta önce hesaplarındaki para ve maaşları farklı şehirlerden çekilen A.G. ve Z.A'nın zararları, banka tarafından ödendi. Banka, hemşirelere, paralarının hesaplarına yatırıldığını bildirdi.

Maaşlarına 21 gün gecikmeyle kavuşan 2 hemşire, banka yetkililerine teşekkür ederek, böyle üzücü bir olayı tekrar yaşamak istemediklerini ifade ettiler.

Üç hafta önce, hemşireler Z.A. ile A.G, maaşlarının yatırıldığı özel bankadan para çekmek istediklerinde, hesaplarında para olmadığını görerek banka yetkililerine haber vermişlerdi. Z.A'nın maaşının tümünün, maaş günü olan 15 Ocak'ta Tekirdağ'ın Malkara ilçesindeki banka şubesinin otomatik para çekme makinesinden (ATM) çekildiği tespit edilmişti. Aynı hesaptan, 14 Ocak'ta da Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki ATM'den 80 YTL çekildiği belirlenmişti. A.G'nin hesabının ise Antalya merkezdeki bir ATM'den boşaltıldığı anlaşılmıştı. Yetkililer, hemşirelere zararlarının karşılanacağı sözünü vermişlerdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!