Barışmaya gitti katliam yaptı

Güncelleme Tarihi:

Barışmaya gitti katliam yaptı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2008 12:05

MARDİN’in Nusaybin İlçesi'nde resmi nikahlı eşinden 7 çocuğu bulunan Mehmet Özel, ayrı ev tutup birlikte yaşadığı Beyhan Yavuz'un kendisini terkedip Midyat İlçesi'ndeki kardeşinin yanına gitmesiyle çılgına dönüp katliam yaptı. Nusaybin Belediyesi'nde işçi olan Mehmet Özel, barışma teklifini geri çeviren Beyhan Yavuz ile evine sığındığı kardeşi Aydın Yavuz ve onun 4 aylık hamile eşi Asya Yavuz'u tabancayla öldürdü.

Haberin Devamı

Bir yıl önce eşinden boşanan Midyatlı 37 yaşındaki Beyhan Yavuz, Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde oturan evli ve 7 çocuk babası 42 yaşındaki Mehmet Özel ile nikahsız yaşamaya başladı. Ancak bu birliktelik fazla sürmedi ve aralarında tartışmalar başlayınca Beyhan Yavuz, Mehmet Özel'i terketti ve Midyat'ta oturan kardeşi 34 yaşındaki Aydın Yavuz’un yanına gitti.

BARIŞMAYA GİTTİ KATLİAM YAPTI

Mehmet Özel dün Midyat’a geldi ve Aydın Yavuz'un işyerine giderek ona ablası Beyhan'la barışıp yeniden birlikte yaşamak istediğini söyledi. Aydın Yavuz ile birlikte akşam Ulucami Mahallesi 1245'inci Sokak'taki evlerine giden Mehmet Özel, burada Beyhan Yavuz ile konuştu ve yeniden birlikte olmayı teklif etti.

Beyhan Yavuz'un barışma teklifini kabul etmemesi üzerine çıkan tartışmada Mehmet Özel, üzerindeki tabancayla önce genç kadına kurşun yağdırdı. Tabancasını kaçmaya çalışan Aydın Yavuz ile onun 4 aylık hamile eşi 27 yaşındaki Asya Yavuz'a doğrultan Mehmet Özel, peşpeşe tetiği çekti.

Haberin Devamı

ÇOCUKLARIN GÖZLERİ ÖNÜNDE

Evde bulunan Aydın Yavuz'un çocukları 8 yaşındaki B.Y., 6 yaşındaki Ö.Y. ve 2 yaşındaki M.E.Y.'nin gözleri önünde Asya ve Aydın Yavuz çifti ile Beyhan Yavuz'u öldüren Mehmet Özel kaçtı.

Beyhan, Aydın ve Asya Yavuz'un cesetleri otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, ilçenin giriş çıkışlarını tutan güvenlik güçleri Mehmet Özel'i, 47 DF 079 plakalı otomobiliyle kaçarken yakaladı. Sorgusundan sonra saldırı ihtimaline karşı çelik yelek giydirilerek adliyeye sevkedilen Mehmet Özel, tutuklandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!