Ayrılmalarına Güzide neden oldu

Güncelleme Tarihi:

Ayrılmalarına Güzide neden oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2007 00:00

<1>Foto <1>galeri Güzide Duran'a "Devede de boy var, ama eşek çekiyor" diyerek hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan Yeşim Salkım'la davası devam ediyor.

Haberin Devamı

Güzide Duran fotoğrafları için tıklayın 

Yeşim Salkım fotoğrafları için tıklayın

Manken Güzide Duran'a "Devede de boy var, ama eşek çekiyor" diyerek hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan Yeşim Salkım'ın asistanı Ebru Gülünay tanık olarak dinlendi. Ebru Gülünay, Güzide Duran'ın için “Yeşim Hanım ile İlker Bey nereye giderlerse gitsin arkalarından gelmekteydi" dedi.
İstanbul 3. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya sanık Yeşim Salkım ve şikâyetçi Güzide Duran katılmadı. Duruşmada tanık olarak Yeşim Salkım'ın koruması ve şoförü Bekir Yıldız ile asistanı Ebru Gülünay dinlendi. Bekir Yıldız, "Kendisiyle arabada seyahate çıktığımız zaman devamlı Güzide Duran hakkında olumlu şeyler söyler, kendisinin küçük olduğunu zaman zaman hata yapabileceğini ve bunları büyüklerin affedeceğini söylerdi" dedi. Bekir

Haberin Devamı

Ayrılmalarına Güzide neden oldu

Yıldız, Yeşim Salkım'ın 'Devede de boy var ama eşek çekiyor' sözü için de, "Bu sözü atasözü olarak söylemiştir. Güzide hanımı kastetmemiştir. Belki boyu uzun olduğu için üzerine alınmış olabilir. Ancak kendisi hedef alınarak söylememiştir" diye konuştu.
Olay tarihinde Yeşim Salkım'ın asistanlığını yaptığını söyleyen Ebru Gülünay, "Sürekli Yeşim Salkım ile bulunurdum. Bu nedenle bütün olaylardan haberim olurdu. Kamuoyunda da bilindiği gibi Güzide Duran'ın uzun süre İlker İnanoğlu ile arkadaşlıkları oldu. Ancak ayrıldılar ve ayrılıktan kısa süre sonra Yeşim Salkım ile İlker İnanoğlu evlendi. Güzide Duran, evlilikleri boyunca İlker İnanoğlu'nun ailesine ve arkadaşlarına devamlı gidip gelmekte ve görüşmekteydi. Bu görüşmelerden Yeşim Hanım ve İlker Bey rahatsız olup onu aramış ve buna son vermelerini söylemişlerdi" dedi.
Art arda gelen bu hareketler sonucu basının da değişik sorular sorduğunu ifade eden Ebru Gülünay, "Yeşim Hanım sorulara, Güzide Hanım'ın hareketlerine, baskı da eklenerek cevap vermekteydi. Bunun içinde 'Devede de boy var' sözünü söyledi" dedi. Ebru Gülünay, Güzide Duran'ın bu tutum ve davranışlarından Salkım ve İnanoğlu'nun da rahatsız olduğunu ve eve geldiklerinde de tartışıp kavga ettiklerini belirterek şöyle konuştu: "Ayrılmaları da bunun sonucunda çıkan kavgalarda olmuştur. Bu dönemde de devamlı psikiyatriste giderek tedavi olmuşlardır. Bu sözler tamamen Güzide Hanım'ın hareketlerinin kışkırtmasından olmuştur. Bana göre Yeşim Salkım'ın, Güzide Hanım için söylediği sözler kendilerini takip etmesi, rahatsız etmesi, her gittikleri yerde karşılaşmaları ve basının da kışkırtması sonucu söylenmiş sözler olabilir."  Duruşma karar için ertelendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!