Oksijen kaynağı ile ATM'yi soydular

Güncelleme Tarihi:

Oksijen kaynağı ile ATMyi soydular
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2007 11:14

ANTALYA'da bir bankaya ait ATM'nin kapı ve kasa kilidini oksijen kaynağı ile kesen hırsızlar, içerisindeki paraları çaldı. ATM'nin kapısını açık gören vatandaşların ihbar etmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, yarısı yanmış bir 20 YTL'lik banknot ve boş para kutularıyla karşılaştı.

Fener Mahallesi'ndeki Fener Kavşağı'nda bulunan bir iş merkezinin ön kısmındaki iki ATM cihazından biri, dün gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişilerce soyuldu. Oksijen kaynağı yardımıyla kapı ve kasa kilitleri kesilen ATM cihazı kullanılamaz hale geldi. Çok hızlı hareket ettikleri tahmin edilen hırsızlar, kasa içerisindeki banknot kutularını boşaltarak kaçtı. Saat 04.30 sıralarında yoldan geçen vatandaşların kapısını açık görerek haber vermesi üzerine gelen polis ekipleri ATM cihazını inceledi. Olay yeri ekibinin parmak izi ve delil araştırmasının ardından yarısı yanmış 20 YTL'lik banknot delil olarak alındı.;

ATM cihazının alarmanın bulunmasına rağmen çalmayışı polisin dikkatini çekti. Banka yetkililerinin gelmemesi nedeniyle çalınan para miktarını belirleyemeyen polis, gece boyunca şüpheli kişi ve araçlar üzerinde çalışma yaptı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!