New York’ta bir butik açılsa bizim müşterimiz bilmek ister

Güncelleme Tarihi:

New York’ta bir butik açılsa bizim müşterimiz bilmek ister
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2007 00:00

Kredi kartlarında yaşanan yoğun rekabet, artık hayal gücünün de sınırlarını zorlar hale geldi. Hamile eşinizin gece yarısı canı birden çilek istedi.

Veya Antalya’da teknedesiniz, buzunuz bitti, hemen bankanızı arıyorsunuz size buz servisi yapılıyor. Ya da Türkiye’de bulamadığınız bir ayakkabıyı almak için yine bankanıza bir "alo" demeniz yeterli oluyor. Bankalar da özellikle üst gelir grubundaki müşterilerinden gelebilecek farklı taleplere karşı özel ürünler geliştiriyor. Garanti&club prive üyelerinin "enteresan" talepleri "müşteri memnuniyeti" adına yerine getirmeye çalıştıklarını söyleyen Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge, "Ülkemizde lükse meraklı inanılmaz bir kitle var. New York’ta yeni açılan bir butikten hemen haberdar olmak istiyorlar" diye konuştu.

MADONNA İLE AYNI KULÜBE ÜYELİK: Yıllık üyelik bedeli 300 Euro olan Garanti&club prive sahipleri normalde üyeliği 1000 Euro olan Quintessentially Concierge Kulübü’nün de doğal üyesi olduğunu belirten Elvan Bilge, dünyaca ünlü bu concierge şirketi ile yurtdışında da üyelerine ayrıcalıklı tüm rezervasyon ve danışmanlık hizmetlerini üyelerine sunduklarını söyledi. Quintessentially, Londra, New York, Miami, Los Angeles, Dubai, Hong Kong ve Cape Town dahil dünyada 17 ofisi bulunan danışmanlık ve rezervasyon hizmeti veren bir kulüp. İngiltere’de Prens Charles’in eşi Camilla Parker Bowles’in kuzeni Ben Elliot tarafından kurulan Quintessentially’in dünya çapında 15 binin üzerinde üyesi bulunuyor. Üyeleri arasında Madonna, Kate Moss, Mick Jagger gibi ünlü isimler de var.

TÜRKLER LÜKSE MERAKLI: Yıllık üyelik bedeli 300 Euro olan Garanti&club prive sahipleri normalde üyeliği bin Euro olan Quintessentially Concierge Kulübü’nün de doğal üyesi oluyor. Quintessentially’nin hizmetleri arasında ise dünyanın en iyi restoran, otel, butik ve spa’larında indirim, rezervasyon önceliği, en yeni müzikal, gösteri ve uluslararası etkinliklere bilet, keşfedilmemiş yerlere seyahat organizazyonları da var. Garanti&club prive üyelerinin Türkiye’deki ve dünyadaki trendleri yakından takip ettiklerini belirten Elvan Bilge, Türk insanı olarak lükse meraklı olduğumuzu da vugruladı. 16 bin Garanti&club prive müşterisi olduğunu belirten Bilge, "Ülkemizde lükse meraklı inanılmaz bir kitle var. ABD’de en iyi lokanta veya New York’da yeni açılan bir butikten hemen anında haberdar olmak istiyorlar" dedi.

Her ay düzenli bağış imkánı

GARANTİ&club prive üyeleri kendi belirleyecekleri 30 ile 300 YTL arasındaki tutarda bir bağışın her ay düzenli olarak hesabından çekilmesini de kabul etmiş oluyor. Türkiye’nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarının çocuk eğitim ve gelişim projelerine de destek olduklarını açıklayan Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge, toplanan bağışların AÇEV, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı ve Tohum Otizm Vakfı’nın çocuk gelişimi ve eğitimi projelerine fon yaratmak için bir havuzda toplandığını dile getirdi.

Otistik çocuklara ’sepetlerle’ destek

GARANTİ&Club prive üyerinin desteklediği en son proje, Tohum Otizm Vakfı’nın düzenlediği etkinlikler oldu. İstanbul’da Esma Sultan Yalısı’nda "Hediye Bir gün" ve "Hediye Bir Gece" adlı iki ayrı etkinlik düzenlendi. Gündüz yapılan etkinliğin ardından başlayan gecede "Bir Hayal Bir Sepet" projesi kapsamında hazırlanan sepetler, satışa sunuldu. Aralarında Caroline Koç, Ali Koç, Suzan Sabancı Dinçer, Mine Narin ve Ümit Boyner in de bulunduğu 14 kişinin hazırladığı sepetlerden elde edilen gelirle otistik çocuklara fon yaratıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!