İşte Bakanı çıldırtan fotoğraf

Güncelleme Tarihi:

İşte Bakanı çıldırtan fotoğraf
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2007 09:41

Haberin Devamı

İŞTE ASKERLERİN TESLİM EDİLİRKEN FOTOĞRAFLARI

Askerlerimizin teröristler tarafından Irak İçişleri Bakanı ve istihbarat şefine teslim edilişiyle ilgili görüntüler Türkiye'yi ayağa kaldırdı.

Özellikle, DTP'li milletvekillerin bebek katili Apo posterinin önünde durması ve askerlerimizin o posterin karşısına dizilmesi öfkeye neden oldu.

Bütün bunlara Irak istihbarat şefinin sözde tören mangası gibi dizilen teröristlerin elini sıkması eklenince tepkiler daha da büyüdü.

Terör örgütü PKK propaganda için orada çekilen fotoğrafları bütün dünyaya yayıyor.

Bu fotoğraflar ortaya çıkınca önce Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, ardından Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin sert tepki gösterdiler.

Ankara'dan gelen bilgilere göre, Bakan Şahin'e "Bu şekilde kurtulduklarına sevinemedim. Türk Silahlı Kuvvetleri Mensuplarının bu duruma düşmesi kabul edilemez." dedirten şeyin bu fotoğraf olduğu belirtiliyor.

Haberin Devamı

"Bakanı çıldırtan" fotoğrafta askerlerimizin karşısına özellikle terörist kızlar dizilmiş ve bu vedalaşma görüntüsü bir tuzak olarak hazırlanmış.  

Aslında bu fotoğrafları yayınlamak istemiyorduk. Ancak, artık bu çağda internet ortamında bütün dünyaya yayılan bu fotoğraflara kayıtsız kalmak mümkün değil.

İçimiz kan ağlayarak bakanı çıldırtan bu fotoğrafı yayınlıyoruz.

Askerlerimiz orada çok değişik psikolojiler ve baskılar altında olabilir. Ancak tuzak belli.

Hedef açık: 

Türk askerini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve Türk milletini küçük düşürmek ve aciz göstermek.

Tarih Türk milletine yapılmış bu tür tuzaklar, oyunlar ve ihanetlerle doludur.

AMA HİÇ BİR ZAMAN UNUTULMASIN Kİ ŞANLI BAYRAĞIMIZ BU MİLLETİN KAHRAMAN EVLATLARININ VATAN İÇİN VERDİĞİ SON NEFESLERLE DALGALANMAKTADIR.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!