Neden iç çamaşırı giymiyor

Güncelleme Tarihi:

Neden iç çamaşırı giymiyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2007 00:00

Britney Spears, bir değil, iki değil, tam dört kez iç çamaşırsız objektiflere yansıdı. Peki, ünlü şarkıcı neden iç çamaşırı giymiyor? Herkes Britney’in dikkat çekmek istediğini düşünüyor. Ancak yıldızın yakın arkadaşı Tuesday Knight, farklı düşünüyor.

Skandallar kraliçesi olarak anılan Britney Spears’ın defalarca iç çamaşırsız görüntülenmesi, ABD kamuoyunda seksi şarkıcının bu uygunsuz davranışı bilinçli şekilde yaptığı kanısının oluşmasına neden oldu.

Herkes, Britney’in dikkat çekmek için iç çamaşırı giymediğini düşünüyor ancak farklı düşünenler de var. In Touch dergisine konuşan, Britney Spears’ın mücevher tasarımcısı arkadaşı Tuesday Knight, ünlü şarkıcının iç çamaşırı giymeme alışkanlığını Kevin Federline’den boşanmasına bağlıyor: "Britney, Kevin’dan ayrıldıktan sonra kendini güvende hissetmemeye başladı ve bu yüzden de en özel yerlerini sergiliyor. Britney’in iç çamaşırı giymemesinin nedenin güvensizlik duygusu..." Knight, Britney’in iç çamaşırı giymemesine bir diğer neden olarak ünlü şarkıcının basınla dalga geçmesini gösteriyor: "Paris (Hilton), Lindsay (Lohan) ve Britney aralarında konuşurlarken duydum. Bu üçlü ’Basınla nasıl dalga geçeriz’ diye düşünerek ortak hareket ediyorlar. Britney’in iç çamaşırı giymemesinde bu şakaların da payı var."

İç çamaşırı giymediği için Britney ile tartıştığını belirten Knight, ilginç açıklamalarına şu sözler son noktayı koyuyor: "Britney’in iç çamaşır giymemesi onu çok zor durumda bıraktı. Kimse onu iyi bir anne olarak görmüyor. Aslında Britney, Kevin’dan (Federline) daha iyi bir ebeveyn. Britney’in hayatını Kevin yok etti. Britney, Kevin ile tanıştıktan sonra ruhsal açıdan büyük bunalımlar yaşadı."

Teşhircilik suçundan yargılanabilir

Psikiyatrlara göre ise Britney dikkat çekmek için iç çamaşırı giymiyor. Dr. Joyce Brothers, ünlü şarkıcının ruh halini "Dikkat çekmek için böyle davranıyor. Sürekli dikkat çekme istediği insanları bu tür uygunsuz hareketlere sürükler..." sözleriyle özetliyor.

Eğer Britney iç çamaşırı giymeyip, basına uygunsuz fotoğraflar vermeye devam ederse ünlü şarkıcının hukuki açıdan da sorunlar yaşayacağı belirtiliyor. Konuyla ilgili olarak New York’lu ünlü avukat Myles Alderman Jr., "Teşhircilik suçu herkes gibi Britney için de geçerli. Eğer Britney iç çamaşırı giymeyip, bu durumunun fotoğraflanmasına bilinçli bir şekilde katkıda bulunuyorsa hakkında dava açılabilir" diyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!