İngilizce konuşturan metod

Güncelleme Tarihi:

İngilizce konuşturan metod
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2007 15:21

İngilizce konuşmada etkili olunamadığını gören eğitimcilerin geliştirdikleri yöntem kısa sürede İngilizce konuşturuyor.

Haberin Devamı

Uygulanmakta olan İngilizce Eğitim Metodunun İngilizce konuşturmayı geliştirmede yetersiz kaldığını gören EasyGo Education Callan Method, yeni bir yöntem geliştirdi. 4 senedir uygulanmakta olan Callan Method sayesinde öğrenciler kısa sürede İngilizce konuşabiliyorlar.

Callan Method, öğrenciyi mümkün olduğunca İngilizce konuşturarak gramer ve kelime bilgisini konuşturarak öğretiyor. Sisteme katılan öğrenciler, İngilizce konuşma korkusunu önce psikolojik olarak gideriyor sonra bunu alışkanlık haline getiriyor.

Eğitimin başlangıcından itibaren İngilizce konuşmaya başlayan öğrenci bunun verdiği özgüvenle daha cesur ve istekli hale geliyor. 

EasyGo Education Callan Method, İngilizce veya diğer bir lisanın öğrenciye herhangi bir ders verilir gibi anlatarak öğretilmesinin konuşma kabiliyetini geliştirmeyeceğini, bu şekilde ancak gramer bilgisi öğretilebileceği görüşünde. Savunulan en büyük şey ise eğer bir dili konuşmak istiyorsanız o dili konuşarak öğrenmeniz gerektiği.

Haberin Devamı

NEDEN HEP “İNGİLİZCE BİLİYORUM AMA KONUŞAMIYORUM" DENİLİR?

EasyGo Education Callan Method eğitim danışmanlarından İsmail Gündüz; İngilizce’nin öğrenciye herhangi bir ders verilir gibi anlatılarak öğretilmesinin konuşma kabiliyetini geliştirmeyeceğini, öğrencilerin ancak bu şekilde gramer bilgisini öğrenebileceğini belirtiyor. Bu düşüncesini bisiklet örneğiyle açıklayan Gündüz; "Nasıl ki bisiklet kullanmayı bilmeyen birisine ne yapması gerektiği teorik olarak öğretilse bile pedal çevirmeden bisiklet sürmek öğretilemiyorsa, İngilizce konuşmayan kişi de İngilizce öğrenemez."  diyor.

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!