Adıyaman ve Konya'da ATM soygunları

Güncelleme Tarihi:

Adıyaman ve Konyada ATM soygunları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2007 14:51

Adıyaman ve Konya'da maaş günü nedeniyle içlerine bir gün önce 100'er bin YTL konulan iki banka ATM'si, oksijen kaynağıyla kesilerek soyuldu.

Haberin Devamı

Adıyaman'da Atatürk Caddesi'ndeki bir bankanın ATM'den para çekmek isteyen vatandaşlar, ekranda “arıza” uyarısını görünce banka yetkililerine haber verdi.
ATM'nin soyulduğunu belirleyen banka yetkililerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, ATM'nin alarmının etkisiz hale getirildikten sonra levye ile kapısının kırıldığını ve oksijen tüpüyle kasanın delinerek bir miktar paranın çalındığını belirledi.

Kasanın yer aldığı bölmenin içinde su şişesi, eldivenler, tornavida, pense, levye, piknik ve oksijen tüpleri de bulundu.

Banka yetkilileri, memur maaşları ödeneceği için ATM kasasına dün gece 100 bin YTL konulduğunu, ne kadar paranın çalındığını belirlemeye çalıştıklarını kaydettiler.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

BEYŞEHİR

Konya'nın Beyşehir ilçesinde Beyşehir Devlet Hastanesi bahçesinde bulunan ve içinde 100 bin YTL olan, bir bankaya ait ATM cihazının kasası da kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından oksijen kaynağıyla açıldıktan sonra içinde bulunan paralar çalındı.

Haberin Devamı

Çalınan para miktarının, banka kayıtları incelendikten sonra belirleneceği kaydedildi.

Olay yerinde parmak izi çalışması yapan polisin araştırması sürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!