Dakika dakika milli maç yorumları

Güncelleme Tarihi:

Dakika dakika milli maç yorumları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2007 00:00

hurriyet.com.tr'den yeni bir uygulama daha. Artık bir yandan maçları canlı olarak izlerken diğer yandan da Can Bartu ve Erman Toroğlu'nun maçla ilgili canlı yorumlarını anında okuyun.

Haberin Devamı

7 puanlık vurgun:3-0



İlk 15 dakika
Bu maç için kadro, oyuncu, taktik geçtik bunları. Biz bu maçı kazanalım, yoldan çıkmayalım. Seçim antrenöründür. O oynar, bu oynar demem ama, ligin en formda oyuncusu Mehmet Topuz gene yok. Yani bana göre yine yanlış kadro. Hiç idman yapmayan Emre Aşık oyunda. Çabuk bir oyuncu olmayan yavaş Servet onun yanında. Bu iki oyuncu havadan iyiler ama yerden zayıflar. Şutlarımız devam etmeli. Arzulu ve iyi başladık. Ama, şu dakikalarda yavaşladık.

İkinci yorum (ilk yarı)

Hakim gözüküyoruz ama gol pozisyonu üretemiyoruz. Orta sahamızdaki oyuncular şahsiyetli oynamıyorlar, geriye ve yana oynuyorlar. İçeri girmekten korkuyorlar. Neticede şişiriyoruz gene. Hava topuna rakip hakim, onların ekmeğine yağ sürüyoruz. Kaliteli oyuncularımız falan yok bizim. Becerili değiller. Bir iki standart dışı oyuncu var ama sahaya yansıtamıyorlar. Adam geçen yok. Hamit Altıntop'u ayırıyorum.

Üçüncü yorum (İkinci yarı)

Kötü oyunun üzerine ikinci yarıda Emre'yi aldı. Isınmadan bir pozisyona girdi ve golü atamadı. Takım canlı, mücadele ediyor ama üretim gene yok. Öyle oynayınca, kendi forvetini de besleyemiyorsun. Rakibin 10 kişi kalması ve en tehlikeli oyuncularının atılması bizim için bir şans. Burada Hakan Arıkan'ın hatalı çıkışı var. Ama pozisyon penaltıydı. Bu dakikadan sonra doldur boşalt olmalı... Becerili olamıyorsan bu tek şansın...

Dördüncü yorum (75. dakika)
Milli Takım böyle oynamalı. Tuncay'ı iyi kaçırdılar ve Gökhan çok şık bir gol attı. Gol, rakibi bitirdi. Hücumda da iyi oynamaya başladık, Aurelio'nun milli takımdaki ilk golüyle de çok rahatladık. Aradan kaçan adamlara top atınca pozisyon ürettik.

Dakika dakika milli maç yorumları

Can Bartu




















30 dakika
Herhalde sakatlar var veya sakat olanlar var. Onlar da biz de yoklama çekiyoruz birbirimize. Çok ortada bir oyun oluyor. Ne onlar ne biz, yarım saat geçti fazla bir şey yapamadık. Onların defansı ağır, bizim de. Araya atılan toplar tehlikeli olacak. Bir iki teşebbüste bulunduk, bir şey olmadı. Ortada bir maç her an her şey olabilir.


İkinci yorum (İlk yarı)

İlk yarı tamamlandı. Ortada bir şey yok. Herşey aynı. Koca bir 45 dakikada iki takım da birbirini tarttı. Daha tempolu oynamalıyız.


Üçüncü yorum (İkinci yarı)

Şu anda net bir şey var. Biraz daha dikkat etmemiz lazım, arka tarafta çok geniş alanlar bırakmıyoruz ama, bu sefer arkada çoğaldığımız için, ileride cılız kaldık. Ciklet çiğneyemiyoruz henüz... Bakalım ne olacak...

Dördüncü yorum (Maç sonu) 
Macarlar ahım şahım bir takım değil. Ama bizden iyiler. 61. dakikadaki pozisyon bana göre penaltı ve kırmızı kart. Eğer bu sonuçtan sonra, finallere gidemezsek kimse basını falan suçlamasın. Önce kendine baksın.



 

Dakika dakika milli maç yorumları

Erman Toroğlu




















Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!