PKK'lılar karakol bastı

Güncelleme Tarihi:

PKKlılar karakol bastı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2007 16:39

PKK'lı teröristler, Tunceli'nin Ovacık İlçesi Yeşilyazı Köyü'ndeki jandarma karakoluna sızma girişiminde bulundu.

Haberin Devamı

Ovacık İlçesi'ne bağlı Yeşilyazı Köyü Jandarma Karakolu'na saat 02.30 sularında 3- 4 terörist sızmaya çalıştı. Nöbetçi askerlerin farkettiği teröristler ellerindeki uzun namlulu silahlarla rastgele karakolu taramaya başladı. Karakolda bulunan askerlerin karşılık vermesi üzerine çıkan kısa süren çatışmadan sonra teröristler karanlıktan yararlanarak kaçtı. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte bölgeye çok sayıda askeri tim indirilerek kapsamlı operasyon başlatıldı. Operasyonlara helikopterler de destek verdi.

Tunceli'nin Hozat, Ovacık ile Çemişgezek İlçesi'nin bulunduğu üçgende devam eden operasyonlar nedeniyle çıkan çatışmalar sonucu Aliboğazı bölgesinin bazı kesimlerinde küçük çaplı orman yangınları çıktığı ve yangınların yer yer devam ettiği belirtildi.

ÖLDÜRÜLDÜ

Haberin Devamı

Bu arada Çemişgezek İlçesi Toratlı Köyü'nde oturan 43 yaşındaki Ali Yıldırım kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine otomatik tüfekle açılan ateşle öldürülmüş halde bulundu. Cesedi bu sabah köylüler tarafından bulunan Ali Yıldırım'ı kimlerin hengi amaçla öldürdüğü araştırılıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!