Hakkari'de çatışma: 1 şehit

Güncelleme Tarihi:

Hakkaride çatışma: 1 şehit
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2007 10:26

Hakkari'de terör örgütü PKK üyeleri tarafından arazi arama ve tarama faaliyetini yürüten güvenlik güçlerine açılan ateşte, 1 uzman çavuş şehit oldu.

Haberin Devamı

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan terörle mücadeleye ilişkin duyuruda, Hakkari'nin dağlık arazi kesiminde güvenlik güçlerince yapılan arazi arama tarama faaliyeti esnasında bir grup terör örgütü üyesi ile temas sağlandığı bildirildi.

Çıkan çatışmada adının İzzet Emir olduğu ve Giresun nüfusuna kayıtlı olduğu bildirilen 1 uzman çavuş şehit olurken, 2 PKK’lı teröristin de öldürüldüğü açıklandı. Bölgedeki operasyonların sürüyor.

PİYADE TABURUNA ATEŞ: 3 ASKER YARALI

Hakkari’nin Oğul Köyü yakınlarında bulunan piyade taburuna PKK’lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açılması sonucu 3 asker yaralandı.

Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı’na bağlı olan Oğul Köyü yakınlarındaki piyade taburuna, bugün sabah karşı PKK’lı bir grup terörist tarafından ateş açıldı.

Uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda ilk belirlemelere göre 3 asker yaralandı. Yaralı askerler Hakkari Askeri Hastane’de tedavi altına alınırken, güvenlik kuvvetlerinin karşı ateşi üzerine kaçan teröristlerin yakalanması için hava destekli operasyon başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!