GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.683.256 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

iPhone 16 ne zaman çıkacak, ne gibi yenilikler bekleniyor İşte, tasarım ve özelliklere yönelik öne sürülen iddialar

iPhone 16 ne zaman çıkacak, ne gibi yenilikler bekleniyor? İşte, tasarım ve özelliklere yönelik öne sürülen iddialar

iPhone 16 çıkış tarihi, her yıl olduğu bu yıl da Apple fanlarının yakın takibinde yer alıyor. Son 5 yıldır tasarımda çok farklılık yaratmayan Apple'ın bu yıl tasarımda radikal bazı değişikliklere de giriş yapması bekleniyor. Tasarım özelliklerinin yanı sıra, teknik anlamda da bazı özellikleri öne çıkarması beklenen Apple, iPhone 16 ile önceki serilere göre daha uzun kullanım, daha iyi performansı hedefliyor. Peki, iPhone 16 ne zaman çıkacak? İşte, iPhone 16'nın çıkış tarihi ve muhtemel özellikler hakkında detaylar

16.04.2024Bilgi
Balıkesirin atlı profesörü... 8 kilometreyi atla gidip geliyor

Balıkesir'in atlı profesörü... 8 kilometreyi atla gidip geliyor

Balıkesir Üniversitesi Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne geçici görevlendirme ile gelen 46 yaşındaki Prof. Dr. Mehmet Can Gündüz, kampüste ve çevredeki kırsal mahallerde atla gezmeye başlayınca 'atlı profesör' olarak nam saldı. Prof. Dr. Gündüz, amacının üniversite bünyesindeki Atlı Spor Topluluğu'nu aktif hale getirmek ve at sevgisini aşılamak olduğunu söyledi.

16.04.2024Eğitim
A101 18 Nisan 2024 kataloğu SATIŞA ÇIKIYOR 🛒📌A101de bu hafta neler var A101 bu hafta Maxi Scooter, Epilasyon Cihazı getiriyor

A101 18 Nisan 2024 kataloğu SATIŞA ÇIKIYOR 🛒📌A101'de bu hafta neler var? A101 bu hafta Maxi Scooter, Epilasyon Cihazı getiriyor!

A101 aktüel 18 Nisan 2024 kataloğu perşembe günü satışa çıkacak. A101 kataloğu aynı zamanda a101 online alışveriş sitesinden de temin edilebiliyor. A101 18 Nisan 2024 kataloğu içerisinde; APEC APX 150cc Maxi Scooter 64.990 TL, Toshiba 43' Full HD Smart Tv 9.999 TL, JVC 40' Full HD Smart Led Tv 8.999 TL, Onvo 32' HD Ready Uydu Alıcılı Led Tv 4.199 TL'den satışta olacak. Peki, A101'de bu hafta neler var? A101 18 Nisan 2024 kataloğu

16.04.2024Bilgi
Anneler Günü ne zaman Anneler Günü Mayıs ayının kaçıncı pazar günü kutlanır İşte merak edilen cevap

Anneler Günü ne zaman? Anneler Günü Mayıs ayının kaçıncı pazar günü kutlanır? İşte merak edilen cevap

Anneler Günü tarihi, Mayıs ayının yaklaşmasıyla birlikte en çok merak edilip araştırılanlar arasında ilk sırlarda yer alıyor. Bilindiği üzere Anneler Günü Mayıs ayında kutlanıyor. Peki, Anneler Günü ne zaman, Mayıs ayının kaçıncı Pazar günü kutlanır? Merak edenler için takvimsel detayları haberimizde derledik. İşte detaylar...

16.04.2024Bilgi
Bağ-Kurlulara 7200 prim gün sayısı çıktı mı, ne zaman yasalaşacak Bağkur 7200 prim sayısında son durum...

Bağ-Kur'lulara 7200 prim gün sayısı çıktı mı, ne zaman yasalaşacak? Bağkur 7200 prim sayısında son durum...

Bağ-Kur 7200 prim son dakika gelişmeleri... Erken emeklilik içi gün sayan bağkur'lular gündemdeki gelişmeleri takip ediyor. Esnafa erken emeklilik müjdesinde son düzlüğe girildi. 9000 olan bağkur prim sayısının 7200'e düşürülmesi gündemde. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, BAĞ-KUR prim gün sayısının 9 binden 7 bin 200'e düşürüleceğini söyledi. Işıkhan, Bağ-Kur'ların 9000 gün olan prim ödeme gün sayısını 7200 güne düşürme konusunda çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Düzenlemenin hayata geçmesiyle birlikte Bağ-kur'lular 5 yıl önce emekli olabilecek. Peki, Bağ-Kur prim sayısı düştü mü? Bağkur 9000 prim sayısı 7200 oldu mu? İşte son gelişmeler...

16.04.2024Bilgi
Fenomen Aresin ölümü çok konuşulmuştu Cinayet davası sil baştan

Fenomen Ares'in ölümü çok konuşulmuştu! Cinayet davası sil baştan

Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'in öldürüldüğü davada yeni bir gelişme yaşandı. Özdemir'i (18) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal (51) ile oğlu Kadir Ozan Erdal (29) hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu. Temyiz kararında, "'Tasarlayarak kasten öldürme' yerine, yanılgılı değerlendirme ile 'kasten öldürme' hükümleri kurulmuştur" denildi.

16.04.2024Gündem
23 Nisanda memurlar tatil mi, kamu kurumları çalışıyor mu 23 Nisan resmi tatil detayları

23 Nisan'da memurlar tatil mi, kamu kurumları çalışıyor mu? 23 Nisan resmi tatil detayları

23 Nisan resmi tatil mi memurlar çalışıyor mu sorusu Nisan ayından gerçekleşen Ramazan Bayramı tatilinin ardından merak ediliyor. Resmi tatiller doğrultusunda plan yapacak olan milyonlarca kişi yaz aylarının geliyor olmasıyla tatil araştırmalarını hızlandırdı. Peki, 23 Nisan'da memurlar tatil mi, kamu kurumları çalışıyor mu?

16.04.2024Bilgi
Hafta satıcılı başladı

Hafta satıcılı başladı

Hafta satıcılı başladı

16.04.2024Ekonomi
14. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu

14. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu

Dijital mecralar ve uygulamalar üzerinden yaratıcılık ve iş sonuçları ile reklamların değerlendirildiği ve ödüllendirildiği MIXX Awards Türkiye, İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından on dördüncü kez düzenlendi. Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleştirilen ödül törenine, reklamveren markalar, yayıncı mecralar ve reklam ajansları ile sektör kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra IAB Kurucu Başkanı Ahmet Pura, IAB Europe Yönetim Kurulu Başkanı Thomas Duhr ve IAB Europe Onursal Başkanı Constantin Kamaras da katıldı.

16.04.2024Stil
Bayram ziyaretinde vahşet Polis memuru, eşini öldürüp kuzenini yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulundu

Bayram ziyaretinde vahşet! Polis memuru, eşini öldürüp kuzenini yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulundu

Balıkesir’in Manyas ilçesinde polis memuru Mehmet Kanat (35), bayram ziyaretine gittiği babasının evinde, eşi Kübra Kanat’ı (32) öldürüp, kuzeni Mesut Görgül’ü (37) yaraladıktan sonra, aynı tabancayla intihar girişiminde bulundu.

16.04.2024Gündem
CDU eleştirilen o cümleyi değiştirdi

CDU eleştirilen o cümleyi değiştirdi!

CDU’nun geçen yıl aralık ayında tanıtılan 71 sayfalık ‘temel parti programı’nda yer alan “Bizim değerlerimizi paylaşan Müslümanlar Almanya’ya aittir” cümlesine eleştiri gelmişti. O cümle değiştirildi.

16.04.2024Avrupa
Bakan Yerlikaya: Bayram tatilinde kazalarda 75 kişi hayatını kaybetti

Bakan Yerlikaya: Bayram tatilinde kazalarda 75 kişi hayatını kaybetti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatiline ilişkin trafik verileriyle ilgili basın açıklaması düzenledi. Bakan Yerlikaya, "9 günlük bayram tatilinde 6 bin 530 kaza meydana geldi, 75 kişi hayatını kaybetti" dedi. Bakan Yerlikaya, Düzce’de diğer sürücülere selektörle radar denetimini haber veren 14 sürücüye kesilen trafik cezalarının iptal edildiğini açıkladı.

16.04.2024Gündem
Beşiktaş’tan Mert Günok ve Semih Kılıçsoy sakatlık açıklaması Ankaragücü maçında...

Beşiktaş’tan Mert Günok ve Semih Kılıçsoy sakatlık açıklaması! Ankaragücü maçında...

Beşikaş Kulübü, sakatlıkları bulunan Mert Günok ve Semih Kılıçsoy’un sağlık durumlarıyla ilgili açıklama yaptı.

16.04.2024Futbol
Annesinin ona hamile kalması skandal olmuştu... Pembe gülü artık genç kız oldu

Annesinin ona hamile kalması skandal olmuştu... 'Pembe gülü' artık genç kız oldu

Bundan yıllar önceydi... Aslında öyle çok da eskilere gitmeye gerek yok, 2000'li yılların ilk çeyreğinde bir hamilelik haberi, büyük bir skandal yarattı. Zaten aksi de düşünülemezdi.

16.04.2024Magazin
UİD Bavyera’dan bayramlaşma programı

UİD Bavyera’dan bayramlaşma programı

Uluslararası Demokratlar Birliği (UİD) Güney Bavyera bölge ve şube yöneticileriyle üyeleri bayramlaşma programında bir araya geldi.

16.04.2024Avrupa
Bahçeli: Yerel iktidar olduk diyenler hayal aleminde

Bahçeli: 'Yerel iktidar olduk' diyenler hayal aleminde

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Bahçeli, "MHP seçimlerden başarı ile çıkmıştır. Kimse bu başarıyı karalamaya teşebbüs etmemelidir. 31 Mart'tan sonra el değiştiren, birinin çıkıp diğerinin indiği iktidar yapısı yoktur. Yerinde sayan Türkiye yoktur. Yerel iktidar olduk diyenler hayal alemindedir. Türkiye'de iktidar tektir o da Cumhurbaşkanlığı kabinesidir." dedi.

16.04.2024Haber
Fenerbahçenin Olympiakos rövanşına Alman hakem

Fenerbahçe'nin Olympiakos rövanşına Alman hakem

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe'nin, evinde Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile oynayacağı müsabakayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Tobias Stieler yönetecek.

16.04.2024Futbol
Taş Kağıt Makasın Rüyası ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor

Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor

Kanal D’nin iddialı dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ile ekrana dönen ünlü oyuncu Yüsra Geyik, hayat verdiği “Rüya Emirkıran” karakteri ve dizideki rol arkadaşı “Umut” ile ilgili ilk kez konuştu. Geyik, “İkisi arasındaki ilişkiyi çok yüzeyde görüyorum. Çünkü Rüya, bir hukukçu olarak Umut’u beğeniyor ve iletişim halindeler. Ama henüz çok iç gıdıklayacak bir yerde değiller.” dedi.

16.04.2024Televizyon
Scholz’un TikTok kullanımını eleştirdi: ‘Devlet için bir platform değil’

Scholz’un TikTok kullanımını eleştirdi: ‘Devlet için bir platform değil’

Federal Hükümet Ayrımcılıkla Mücadele Sorumlusu Ferda Ataman, Çin’e resmi ziyaret düzenleyen Olaf Scholz’un TikTok kanalı açmasını eleştirdi. TikTok’un ırkçılık ve ayrımcılığa karşı kurallara riayet etmediğini belirterek, Scholz’un yanlış bir strateji yaptığını söyledi.

16.04.2024Avrupa
Danimarkada 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binası alevlere teslim oldu

Danimarka'da 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binası alevlere teslim oldu

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binası bu sabah alevlere teslim olurken, binanın simge kulesi yıkıldı.

16.04.2024Dünya
TYT sınavı ne zaman yapılacak YKS TYT AYT sınav tarihi için ÖSYMden açıklama

TYT sınavı ne zaman yapılacak? YKS TYT AYT sınav tarihi için ÖSYM'den açıklama

Üniversite sınavı tarihi belli oldu. YKS sınav tarihi yaklaşıyor. AYT ve TYT olmak üzere iki farklı sınava girecek olan adaylar, birden fazla oturuma girerek lisans düzeyinde tercih yapabilecek. Peki, Üniversite sınavı ne zaman yapılacak? 2024 yılı YKS üniversite sınavı tarihi

16.04.2024Bilgi
KPSS BAŞVURULARI NE ZAMAN 2024 || 2024 KPSS ön lisans, lisans, ortaöğretim (lise) ve EKPSS ne zaman ÖSYM sınav takvimi

KPSS BAŞVURULARI NE ZAMAN 2024 || 2024 KPSS ön lisans, lisans, ortaöğretim (lise) ve EKPSS ne zaman? ÖSYM sınav takvimi!

KPSS 2024 başvuru tarihleri, kamu kurumlarında kariyer sahibi olmak için söz konusu sınava katılacak adaylar tarafından araştırılıyor. KPSS Lisans bazında oturumlar ise her yıl düzenlenirken, ortaöğretim, ön lisans, ve EKPSS oturumları ise 2 yılda bir düzenleniyor. 2024 yılı içerisinde KPSS lisans düzeyinde Genel Kültür-Genel Yetenek, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi, ÖABT sınavları ile ortaöğretim, ön lisans, ve EKPSS oturumları da gerçekleştirilecek. Aldıkları eğitim sonrası memur olmak isteyen binlerce aday KPSS A ve B grubu sınavlarına katılacak. Peki KPSS Lisans, ön lisans ve ortaöğretim (lise) başvuruları ne zaman başlayacak? İşte KPSS A ve B grubu sınav tarihleri!

16.04.2024Bilgi
MSB duyurdu: Gara bölgesinde 5 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi

MSB duyurdu: Gara bölgesinde 5 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada, "Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 5 PKK’lı terörist daha hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildi" denildi.

16.04.2024Gündem
Film değil gerçek O gece neler yaşandı Kâbuslar 70 yıl boyunca peşini bırakmadı

Film değil gerçek! O gece neler yaşandı? Kâbuslar 70 yıl boyunca peşini bırakmadı

Titanic denince akla ilk olarak başrollerini Kate Winslet ile Leonardo DiCaprio'nun canlandırdığı o dramatik filmden kareler geliyor. Ancak gerçekler de en az filmdeki kadar etkileyici. İşte 112 yıl önce 14 Nisan gecesi yaşananlar...

16.04.2024Sıra Dışı
Berlin yeni su kaynağı arıyor

Berlin yeni su kaynağı arıyor!

Geçtiğimiz yıllarda yağan yağmur miktarının azlığı ve kömür işletmesinin çalışmalarını azaltması yaklaşık 4 milyon nüfusa sahip başkentte gelecekte büyük oranda içme suyu sıkıntısına neden olacak. Berlin eyalet hükümeti şimdiden yeni su kaynaklarının araştırılması için 3 milyon Euro’luk bütçe ayırdı.

16.04.2024Avrupa
Isırığı bir insanı öldürmeye yetiyor Tuncelide böyle görüntülendi

Isırığı bir insanı öldürmeye yetiyor! Tunceli'de böyle görüntülendi

Elazığ'dan Tunceli'ye geziye giden bir kişi, Türkiye'nin en zehirli 15 türünden biri olan koca engerek yılanını görüntüledi.

16.04.2024Haber
Bir kişinin öldüğü kazada sürücü firar etti

Bir kişinin öldüğü kazada sürücü firar etti

Tekirdağ-Malkara kara yolu üzerinde sabah erken saatlerde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, bir sürücü ise firar etti.

16.04.2024Gündem
Mardinde kediye çarptı Hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti

Mardin'de kediye çarptı! Hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti

Mardin’de Berfin Bilbay’ın 1 yıldır beslediği 4 sokak kedisinden biri, iş yerinin önünden geçen otomobilin altında kalıp öldü. Plakası ve sürücüsü belirlenemeyen otomobil hızla uzaklaşırken, olay güvenlik kamerasına yansıdı. Berfin Bilbay, sürücü hakkında suç duyurusunda bulundu. Bilbay, 'Plakasını henüz tespit edemediğimiz bir otomobil, iş yerimizin önünde beslediğimiz kedimize çarptı. Adam hiçbir şey olmamış gibi, sanki onun canı değersizmişçesine durmadan yola devam etti.' dedi.

16.04.2024Gündem
Aynı alkışı AK Partili belediye başkanı Mustafa Bozbey için de istemiş

Aynı alkışı AK Partili belediye başkanı Mustafa Bozbey için de istemiş

Mazbata töreninde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey için vatandaşlardan alkış isteyen Bursa İl Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Us'un, aynı alkışı 1 gün önce AK Partili Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık için de istediği görüntüler ortaya çıktı.

16.04.2024Gündem
Neslihan Atagül, kendini bahçe işlerine verdi

Neslihan Atagül, kendini bahçe işlerine verdi

Ünlü oyuncu kendini bahçe işlerine verdi...

16.04.2024Magazin
Görüntüler ortaya çıktı Kilise saldırısı canlı yayında dakika dakika görüntülenmiş...

Görüntüler ortaya çıktı! Kilise saldırısı canlı yayında dakika dakika görüntülenmiş...

Sydney'deki bir kiliseye ayin sırasında gerçekleştirilen ve 4 kişinin yaralandığı bıçaklı saldırı Avustralya gündemine oturdu. Polis olayın“terör eylemi” olduğu açıklarken, olay anına ait görüntüler de ortaya çıktı.

16.04.2024Dünya
Tekirdağda uzman çavuş, sağlık çalışanını ısırdı Açığa alındı... Görüntüler ortaya çıktı

Tekirdağ'da uzman çavuş, sağlık çalışanını ısırdı! Açığa alındı... Görüntüler ortaya çıktı

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde jandarma uzman çavuş, trafik kazasına müdahale eden 112 Acil Ambulans personeline saldırarak ısırdı. Jandarma uzman çavuş açığa alınarak, hakkında soruşturma başlatıldı. Öte yandan uzman çavuşun ambulans şoförüne sarılır gibi yaparak ısırdığı anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

16.04.2024Gündem
Beşiktaşta golcüler uzun süredir suskun En düşük ortalama Fernando Santosun...

Beşiktaş'ta golcüler uzun süredir suskun! En düşük ortalama Fernando Santos'un...

Beşiktaş, bu sezon Süper Lig’de oynadığı 32 maçta rakip fileleri 42 kez havalandırdı. Siyah-beyazlılar, 32. haftalar dikkate alındığında 2006-2007 sezonundan sonra en düşük gol sayısında kaldı.

16.04.2024Futbol
TBMM 9. YARGI PAKETİ SON DURUM 2024 || 9. yargı paketi ne zaman çıkacak, içeriği ve maddeleri neler Yeni yargı paketi için gözler Mecliste

TBMM 9. YARGI PAKETİ SON DURUM 2024 || 9. yargı paketi ne zaman çıkacak, içeriği ve maddeleri neler? Yeni yargı paketi için gözler Meclis'te!

TBMM 9. yargı paketi ile ilgili araştırmalar son günlerde artışa geçti. 9. yargı paketi son dakika haberleri ve gelişmeleri gündemde takip ediliyor. 9. yargı paketi maddeleri neler sorusu da vatandaşların araştırdığı konular arasında yer alıyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 16 Nisan Salı günü uzun bir sürenin ardından mesaisine başlıyor. 31 Mart yerel seçimleri ve bayram nedeniyle çalışmalarına yaklaşık 1.5 ay ara veren TBMM, yoğun gündemle mesaisine devam edecek. Meclis’te görüşülmesi beklenen önemli konulardan birisi de 9. yargı paketi olacak. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 9. Yargı Paketi ile ilgili geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada çalışmaların sürdüğünü belirterek, "Seçim sonrası Meclisimizin takdirine taslak çalışmamızı sunacağız" demişti. Peki, 9. yargı paketi ne zaman çıkacak, hangi maddeler yer alacak?

16.04.2024Bilgi
Ereğli temettü ödeme tarihleri 2024 | Ereğli Demir Çelik (EREGL) temettü ne zaman yatacak

Ereğli temettü ödeme tarihleri 2024 | Ereğli Demir Çelik (EREGL) temettü ne zaman yatacak?

Ereğli Demir Çelik temettü ödeme tarihi belli oldu. Erdemir Yönetim Kurulu, 2023 için temettü teklifini açıkladı. Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada hisse yatırımcılarına bu hafta temettü ödemesi gerçekleştirilecek. Peki, Ereğli (EREGL) ne zaman yatar, hesaba geçer?

16.04.2024Bilgi
Samsunspor sadece Galatasaraydan puan alamadı

Samsunspor sadece Galatasaray'dan puan alamadı

Samsunspor, bu sezon Süper Lig'de en az iki kez karşılaştığı 13 takım arasından sadece lider Galatasaray’dan puan alamadı.

16.04.2024Futbol
Işıltılı kıyafetleri bir kenara bıraktı...  Tulum giydi, çapa yaptı

Işıltılı kıyafetleri bir kenara bıraktı... Tulum giydi, çapa yaptı

Ünlü oyuncu kendini bahçe işlerine verdi...

16.04.2024Hayat
Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı yok mu 16 Nisan 2024 Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm ne zaman

Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı yok mu 16 Nisan 2024? Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm ne zaman?

Salı akşamlarının sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam bu hafta var mı yok mu izleyici tarafından merakla bekleniyor. Ramazan Bayramı tatili nedeniyle geçtiğimiz hafta pek çok dizi çekimlerine ara verildi. Bu nedenle, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi bu akşam var mı araştırmalar arasında yer alıyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam bufün var mı 16 Nisan 2024? Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm ne zaman? İşte ATV yayın akışı

16.04.2024Televizyon
İstanbul’da işi bırakan DJ’ye silahlı saldırı kamerada: Eski patronunun tuttuğu tetikçi kurşun yağdırdı

İstanbul’da işi bırakan DJ’ye silahlı saldırı kamerada: Eski patronunun tuttuğu tetikçi kurşun yağdırdı

Beyoğlu’nda çalıştığı mekandan ayrılan bir DJ, başka mekanda işe başladığı için eski patronları tarafından mesajla tehdit edildi. DJ, peşini bırakmayan eski patronlarının tuttuğu tetikçi tarafından sabaha karşı Esenyurt’taki evine gireceği esnada silahlı saldırıya uğradı. Saldırı anı kameralara yansırken yara almadan kurtulan DJ, “Görkem ve Veysi’nin selamı var” diyerek ateş eden saldırgan ile eski patronlarından şikayetçi oldu.

16.04.2024Haber
DİTİB’den ‘On Bir Ayın Sultanı Ramazan’ yarışması

DİTİB’den ‘On Bir Ayın Sultanı Ramazan’ yarışması!

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Köln Bölge Veliler Birliği tarafından ramazan ayı münasebetiyle düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

16.04.2024Avrupa
BURSLULUK SINAVI (İOKBS) SINAV GİRİŞ YERİ E-OKUL.MEB.GOV.TR İNDİRME EKRANI 2024 || Bursluluk sınavı giriş belgesi yayınlandı Sınav belgesi nasıl, nereden indirilir İOKBS hangi gün yapılacak

BURSLULUK SINAVI (İOKBS) SINAV GİRİŞ YERİ E-OKUL.MEB.GOV.TR İNDİRME EKRANI 2024 || Bursluluk sınavı giriş belgesi yayınlandı! Sınav belgesi nasıl, nereden indirilir? İOKBS hangi gün yapılacak?

Bursluluk Sınavı (İOKBS) 2024 sınav giriş yerleri sorgulama ekranı yapılan açıklama ile erişime açıldı. 2024 İOKBS sınav giriş belgesi için MEB son dakika duyuru yayınlandı. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Twitter hesabından yapılan açıklamada İOKBS giriş yerlerinin e-Okul üzerinden erişime açıldığı bildirildi. Bursluluk Sınavı giriş belgesi. www.meb.gov.tr ekranı üzerinden görüntülenecek. İOKBS sınav giriş belgesi üzerinden adayın söz konusu sınava katılacağı salon, sıra numarası gibi detaylı bilgiler yer alacak. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen İOKBS (İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı), 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıf öğrencilerine uygulanıyor. Bakanlık bu yıl İOKBS Bursluluk Sınavı'nın Nisan ayında yapılmasına karar verdi. Sınav başvuruları da belirlenen takvim doğrultusunda 13 Şubat-1 Mart tarihleri arasında tamamlandı. Sınavda 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri ile hazırlık sınıfı öğrencilerine dörder seçenekli 80 soru sorulacak ve 100 dakika süre verilecek. 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine ise dörder seçenekli 100 soru sorulacak ve 120 dakika süre verilecek. Şimdi gözler Bursluluk sınav yerleri e-Okul sorgulama ekranında. Peki İOKBS sınav giriş belgesi ne zaman yayınlanacak, sınav yerleri belli oldu mu? Bursluluk sınavı ne zaman? İşte ayrıntılar...

16.04.2024Bilgi
27 yıllık karısından boşandı, verdiği tuhaf pozlar hayranlarını korkuttu: Merak etmeyin ben aşksız da iyiyim

27 yıllık karısından boşandı, verdiği tuhaf pozlar hayranlarını korkuttu: Merak etmeyin ben aşksız da iyiyim

Onlarınki uzaktan bakıldığında hiç bitmeyecek, bir ömür sürecek aşklardan biri gibi görünüyordu. Dile kolay 27 yıl evli kaldılar, bunu da aşkların ve evliliklerin ömrünün pek de uzun olmadığı Hollywood’un göbeğinde yaşarken başardılar.

16.04.2024Magazin
23 Nisan resmi tatil mi 23 Nisanda okullar, liseler ve üniversiteler tatil mi ve var mı Özel sektör tatil yapacak mı

23 Nisan resmi tatil mi? 23 Nisan'da okullar, liseler ve üniversiteler tatil mi ve var mı? Özel sektör tatil yapacak mı

23 Nisan, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatiller arasında yer almaktadır. Bu özel günde Türkiye genelinde birçok kutlama, etkinlik ve resepsiyon düzenlenmektedir. Önemli bu gün dolayısıyla birçok kişi, "23 Nisan'da okullar, liseler, üniversiteler ve özel sektör tatil mi?" diye merak ediyor. Özellikle eğitim kurumları ve iş yerlerinin tatil durumu gündemde. İşte 23 Nisan'da liselerin, üniversitelerin ve özel sektörün tatil olup olmadığına dair ayrıntılı bilgiler.

16.04.2024Gündem
İstanbul ve Mardinde eş zamanlı PKK operasyonu: 8 şüpheli yakalandı

İstanbul ve Mardin'de eş zamanlı PKK operasyonu: 8 şüpheli yakalandı

İstanbul ve Mardin'de PKK silahlı terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdiği tespit edilen 8 şüpheli eş zamanlı operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

16.04.2024Gündem
MHP seçimden başarıyla çıkmıştır Bahçeli: Yerel iktidar olduk diyenler hayal aleminde

'MHP seçimden başarıyla çıkmıştır' Bahçeli: 'Yerel iktidar olduk' diyenler hayal aleminde

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Bahçeli, "MHP seçimlerden başarı ile çıkmıştır. Kimse bu başarıyı karalamaya teşebbüs etmemelidir. 31 Mart'tan sonra el değiştiren, birinin çıkıp diğerinin indiği iktidar yapısı yoktur. Yerinde sayan Türkiye yoktur. Yerel iktidar olduk diyenler hayal alemindedir. Türkiye'de iktidar tektir o da Cumhurbaşkanlığı kabinesidir." dedi.

16.04.2024Gündem
Barcelona PSG maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Barcelona PSG maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Barcelona PSG maçı ile Şampiyonlar Ligi'nde kritik bir mücadele daha futbolseverlere seyir zevkini yaşatacak. PSG ile daha önce 15 kez karşı karşıya gelen Barcelona, bu karşılaşmalardan 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile ayrıldı. Peki, Barcelona PSG maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, o karşılaşma hakkında merak edilen detaylı bilgiler

16.04.2024Futbol
Bahar bu akşam var mı yok mu Bahar yeni bölüm ne zaman 16 Nisan Show TV yayın akışı

Bahar bu akşam var mı yok mu? Bahar yeni bölüm ne zaman? 16 Nisan Show TV yayın akışı!

Bahar yeni bölüm bu akşam var mı yok mu, 16 Nisan TV yayın akışı ile dizinin takipçileri tarafından araştırılıyor. Demet Evgar'ın Bahar karakterine hayat verdiği dizi her Salı akşamı izleyici karşısına çıkıyor. Sevilen dizi geçen bayram haftası sebebiyle yayınlanmadı. Bu sebeple Bahar 9. bölüm yayın tarihi ve günü merak ediliyor. 16 Nisan 2024 Salı günü TV yayın akışı belli oldu. Peki Bahar bu akşam bu akşam var mı yok mu? Bahar yeni bölüm ne zaman? 16 Nisan Show TV yayın akışı!

16.04.2024Televizyon
16 yaşında araç kullanmaya AB engeli

16 yaşında araç kullanmaya AB engeli

Almanya’da SPD, Yeşiller ve FDP’den oluşan hükümet, koalisyon sözleşmesinde yanında refakatçiyle beraber araç kullanma yaşının 17’den 16’ya indirilmesini istemişti. Ancak hükümetin bu yöndeki talebine AB hukuku engel oldu.

16.04.2024Avrupa
3600 ek gösterge ne zaman çıkacak Gözler 2. torba yasa teklifinde 3600 ek göstergede son durum ve açıklamalar

3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? Gözler 2. torba yasa teklifinde! 3600 ek göstergede son durum ve açıklamalar

3600 ek gösterge düzenlemesi birinci derece memurlar tarafından merak edilip araştırılıyor. Bilindiği üzere ilk çıkan 3600 ek gösterge düzenlemesi polis, öğretmen, hemşire ve din görevlilerini kapsamıştı. Yeni düzenlemenin ise birinci derece memurları kapsaması bekleniyor. 3600 ek gösterge düzenlemesinin Torba Yasa teklifinde yer alması bekleniyor. Peki, 2. Torba Yasa teklifi ne zaman Meclis'e gelecek? 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? İşte merak edilen detaylar...

16.04.2024Bilgi
Rekabet Kurulundan ilaç şirketlerine dev ceza

Rekabet Kurulu'ndan ilaç şirketlerine dev ceza

Abdi İbrahim İlaç Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ve GlaxoSmithKline İlaçları Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında yürütülen soruşturma sonuçlandı.

16.04.2024Ekonomi