GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.684.018 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

Karikatüristlerden  vefa örneği

Karikatüristlerden vefa örneği

Tekin Aral’ın yazdığı, Latif Demirci’nin çizgileriyle hayat verdiği, 70 ve 80’li yıllarda Fırt Dergisi’nde yayınlanan Arap Kadri karikatürleri film oldu.

19.04.2024Televizyon
Gelinim Mutfakta Aleyna neden ayrıldı Gelinim Mutfakta Aleyna yarışmadan elendi mi, bıraktı mı Nursel Ergin paylaştı

Gelinim Mutfakta Aleyna neden ayrıldı? Gelinim Mutfakta Aleyna yarışmadan elendi mi, bıraktı mı? Nursel Ergin paylaştı!

Gelinim Mutfakta Aleyna ayrıldı mı sorusu, televizyonlarını açan izleyiciler tarafından araştırılıyor. Yarışmacılardan Gelinim Mutfakta Aleyna ve kayınvalidesi Songül Hanımın programda yer almaması izleyicilerin dikkatini çekti. Nursel Ergin programın başında yarışmacılar hakkında açıklama yaptı. Peki Gelinim Mutfakta Aleyna ayrıldı mı, elendi mi? Gelinim Mutfakta Aleyna neden yok? İşte ayrıntılar...

19.04.2024Televizyon
Uludağ Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencisi Melek Karakaşa son veda... Organları ile 4 kişiye umut oldu

Uludağ Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencisi Melek Karakaş'a son veda... Organları ile 4 kişiye umut oldu

YALOVA’da motosiklet kazasında yaralandıktan 5 gün sonra tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen ve kazadan 3 gün öce organlarını bağışlayarak 4 kişiye hayat veren Bursa Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencisi Melek Karakaş (21), gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

19.04.2024Gündem
GELİN EVİ HAFTANIN 1. İSMİ 19 NİSAN || Gelin Evi bu hafta kim kazandı, hangi isim birinci oldu İşte haftanın toplam puan durumu

GELİN EVİ HAFTANIN 1. İSMİ 19 NİSAN || Gelin Evi bu hafta kim kazandı, hangi isim birinci oldu? İşte haftanın toplam puan durumu

Gelin Evi birinci ismi, haftanın final gününde belli oluyor. İlgiyle takip edilen program hafta içi her gün Aslı Hünel'in sunumuyla ekranlara geliyor. Tuğçe, Rabia, Ayşenur, Selin ve Nezahat gelin, hafta boyunca sunumlarını yaptı ve ev dekorasyonlarını sergiledi. Aslı Hünel'in de verdiği puanla birinci olan isim büyük ödülü almaya hak kazanacak. Peki Gelin Evi bu hafta 50 bin TL'yi kim kazandı, hangi isim birinci oldu? İşte haftanın puan durumu...

19.04.2024Televizyon
Londra’da Işın Eray rüzgârı esti

Londra’da Işın Eray rüzgârı esti!

Dünyanın en saygın konservatuarlarından biri olan ‘Royal College of Music’te yüksek lisans öğrencisi Işın Eray, yönetmenliğini Nikola Krstic’in yaptığı editörlüğünü İsmail Saike’nin üstlendiği ‘Istanbul’ filminin tanıtımı için ‘Glamour Istanbul’ adlı özel bir müzik besteledi. Dün akşam saat 19.30’da ‘Royal College of Music’teki Britten Theatre’da sahnelenen Eray’ın bu özel bestesi müzikseverlerden tam not aldı.

19.04.2024Avrupa
Kartlı ödemelerde büyük artış

Kartlı ödemelerde büyük artış

Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile mart ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 126 artarak 1 trilyon 181,4 milyar TL oldu.

19.04.2024Ekonomi
Fenerbahçeyi eleyen Olympiakosta kaleci Tzolakisin penaltı sırrı ortaya çıktı

Fenerbahçe'yi eleyen Olympiakos'ta kaleci Tzolakis'in penaltı sırrı ortaya çıktı

Fenerbahçeli futbolcular Dusan Tadic, Cengiz Ünder ve Leonardo Bonucci’nin penaltılarını kurtaran Olympiakos kalecisi Kostas Tzolakis, sarı-lacivertli oyuncuların penaltı atışlarını kullandığı köşeleri su şişesindeki kağıda yazdı ve ona bakarak hareket etti.

19.04.2024Futbol
Demirören Yayınlarından İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat çıktı

Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı

Demirören Yayınları'ndan çıkan Antoine Ignace Melling'in 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' adlı eserinin çok özenle hazırlandığını söyleyen Zero Kitap'ın sahibi Ahmet Boratav, "Demirören Yayınları'nın çıkartmaya başladığı prestij yayınları gerçekten çok önemli. Baskı kaliteleri çok iyi ve satışında kitapçılar ile sahafları desteklemesi de önemli. Çünkü satış kanalları bunlar. Yani Demirören Yayınları piyasayı olumlu yönde destekliyor. Örneğin Antoine Ignance Melling'in A Picture Voyage to Constantinople kitabı yeniden basıldı. Bu çok kaliteli bir baskı ve çok kaliteli bir cilt. Bugüne kadar alamamış olan kitap meraklıları için çok önemli bir yayın. Eski bir matbaacı olarak söylüyorum Melling'in kitabının baskısı gerçekten çok iyi. Seçilen kağıt, baskı kalitesi orijinal, arşivlerden alınıp renk ayrımı düzgün yapılmış. Mükemmel bir cilt ile gerçek bir koleksiyon kitabı" diye konuştu.

19.04.2024Kitap Sanat

Spor Toto 60 milyon TL'ye koşuyor! Haftanın programı, sistemli oyun ve tüm detaylar...

Hafta sonunda İddaa’nın yanı sıra Spor Toto heyecanı da yine Misli’de yaşanacak. 37. hafta programında 15 bilen çıkmayınca tam 9 milyon 670 bin TL bu haftaya devretti. Futbolseverlerin gözü kulağı bu hafta Spor Toto programındaki karşılaşmalarda olacak. İşte detaylar...

19.04.2024Futbol
Giresunda silahlı kuyumcu soygununda şüpheliler, gasbettikleri taksinin şoförünü dövüp bagaja kilitlemiş

Giresun'da silahlı kuyumcu soygununda şüpheliler, gasbettikleri taksinin şoförünü dövüp bagaja kilitlemiş

Giresun'un Bulancak ilçesinde maskeli ve silahlı kuyumcu soygununda gözaltına alınan 3 şüphelinin 4,5 kilo altın çaldıkları belirlendi. Şüpheliler soygun sonrası gasbettikleri taksiyle kaçmıştı. Altınların tamamı ele geçirilirken, şüphelilerin soygun öncesi taksinin sürücüsünü dövüp, el ve ayaklarını bağlayarak, aracın bagajına kilitledikleri ortaya çıktı. Öte yandan soygun ve sonrası yaşananlar, iş yerinin güvenlik kamerası ve cep telefonu kameralarına yansıdı.

19.04.2024Haber
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup müdürü Levent Bayraktarın cenazesine katıldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup müdürü Levent Bayraktar'ın cenazesine katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 59 yaşında hayatını kaybeden CHP TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar'ın cenaze törenine katıldı.

19.04.2024Gündem
Hepsiburada Tavsiye Ekonomisini büyütüyor… Tavsiye’nin Lideri, Link Gelir ile hanelere 1 milyar TL kazandıracak

Hepsiburada Tavsiye Ekonomisini büyütüyor… Tavsiye’nin Lideri, Link Gelir ile hanelere 1 milyar TL kazandıracak

Hepsiburada müşterilerine kendi çevrelerine ürün tavsiyesinde bulunarak gelir elde etme imkanı sunduğu “Link Gelir” programı ile Türkiye’de tavsiye ekonomisini büyütecek. Hedef 2024 içinde programa katılanlara toplamda 1 milyar TL kazandırmak.

19.04.2024Advertorial
Emiliano Martinez, Fransızları yine çıldırttı İkinci sarı kartı gördü ama atılmadı, sebebi...

Emiliano Martinez, Fransızları yine çıldırttı! İkinci sarı kartı gördü ama atılmadı, sebebi...

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Lille'i penaltılarda geçerek yarı finale yükselen Aston Villa'da maça kaleci Emiliano Martinez damga vurdu. Dünya Kupası'nda Fransa'ya karşı sergilediği performansı, rakip takım ve taraftarları çıldırtmasını yine bir Fransa ekibine karşı tekrarlayan Arjantinli file bekçisi penaltılarda maçtaki ikinci sarı kartını gördü ancak oyundan atılmadı. Bu konudaki kural ortaya çıktı.

19.04.2024Futbol
Hıdırellez gelenekleri ve ritüelleri: Hıdırellez ne zaman, saat kaçta başlıyor Hıdırellez dileği ne zaman olur

Hıdırellez gelenekleri ve ritüelleri: Hıdırellez ne zaman, saat kaçta başlıyor? Hıdırellez dileği ne zaman olur?

Hıdırellez ya da Hıdrellez, Orta Asya, Ortadoğu, Anadolu ve Balkanlar'da kutlanan mevsimlik bayramlardan biridir. Ruz-ı Hızır (Hızır günü) olarak adlandırılan Hıdırellez günü, dünyada darda kalanların yardımcısı olduğu düşünülen Hızır ile denizlerin hâkimi olduğuna inanılan İlyas'ın yeryüzünde buluştukları gün olarak düşünülür ve kutlanır. Hıdırellez ne zaman, saat kaçta başlıyor? Hıdırellez dileği ne zaman olur? İşte Hıdırellez Bayramı hikayesi...

19.04.2024Bilgi
Denizlisporlu Mehmet Ali Ulaman, ailesinin maç çıkışı saldırıya uğradığını açıkladı

Denizlisporlu Mehmet Ali Ulaman, ailesinin maç çıkışı saldırıya uğradığını açıkladı

Denizlispor’da futbolcular maaş alamadıklarını, takıma sahip çıkılması konusunda çağrıda bulunarak sosyal medyada paylaşımlarda bulunup antrenmanlara çıkmama kararı aldı. Ayrıca futbolculardan Mehmet Ali Ulaman ise geçtiğimiz hafta ailesinin taraftarlar tarafından saldırıya uğradığını, konu hakkında mücadele edeceğini bildirdi.

19.04.2024Futbol
Muzu soyup kabuğunu 10 dakika haşlayın Etkisine inanamayacaksınız

Muzu soyup kabuğunu 10 dakika haşlayın! Etkisine inanamayacaksınız

Hangi meyvenin ve sebzenin kabuğu ne işe yarıyor diye merak edenler için de ufak bir araştırma gerçekleştirdik. İşte tüm bilmeniz gerekenler…

Sağlık Bakanı Fahrettin Kocadan MHRS açıklaması: Kapasitenin verimli kullanılmasını sağlayacağız

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan MHRS açıklaması: Kapasitenin verimli kullanılmasını sağlayacağız

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de 2023 yılında MHRS üzerinden randevu alıp gelmeyenlerin sayısını 23 milyon kişi olarak açıklamıştı. Bakan Koca MHRS’deki sorunların çözümü için yeni kararlar alındığını belirtirken, 'Son dakika iptalleri nedeniyle atıl kapasite oluşmaması için randevu iptal süresini, en geç bir önceki gün saat 23.59’la sınırlandırıyoruz. İptal edilen randevular yerine, muayene saatinden 1 saat öncesine kadar yeni randevu verebileceğiz.' dedi.

19.04.2024Gündem
15.5 yıl hükümle aranıyordu: Evindeki gizli bölmede yakalandı

15.5 yıl hükümle aranıyordu: Evindeki gizli bölmede yakalandı

Bursa'da, 130 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda çeşitli suçlardan aranan 113 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda ‘Kasten öldürme’ suçundan aranan ve hakkında 15,5 yıl hapis cezası olan İlhan Kuru (44) evinde duvarı kırarak oluşturduğu gizli bölmede yakalandı.

19.04.2024Gündem
Yılmaz: 21’inci Yüzyıl Afrika ve Türkiye yüzyılı olacaktır

Yılmaz: 21’inci Yüzyıl Afrika ve Türkiye yüzyılı olacaktır

Türkiye-Tanzanya İş Forumu’nda konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Tanzanya ile 2003 yılında yaklaşık 11 milyon dolar olan ikili ticaret hacmimiz, 2023 yılında 350 milyon dolar seviyesine yaklaşmıştır. Hedefimiz ise 1 milyar dolar olarak belirlendi. 21’inci Yüzyıl Afrika ve Türkiye yüzyılı olacaktır” dedi.

19.04.2024Ekonomi
Dışişleri Bakanı Fidan, Hollanda Başbakanı Rutte ile görüştü

Dışişleri Bakanı Fidan, Hollanda Başbakanı Rutte ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Lahey'de Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüştü.

19.04.2024Dünya
Bakan Bolat açıkladı: Tanzanyayla ticareti 1 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz

Bakan Bolat açıkladı: Tanzanya'yla ticareti 1 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz

Türkiye-Tanzanya İş Forumu'nda konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “İki ülke arasından yıllık 1 milyar dolar ticaret hedefi belirlendi. Geçen yıl 350 milyon dolar olan karşılıklı ticaretimizin 1 milyar dolar hedefini yakalaması konusunda tarım, sanayi, tekstil-giyim, ilaç sektörü gibi önemli fırsatlar bulunuyor” dedi.

19.04.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail- İran gerilimiyle ilgili "Şu anda İsrail farklı şeyler söylüyor, İran farklı görüşler ortaya atıyor. Sahiplenme yok ve konu ile ilgili akla ziyan olmayan açıklama da yok. İran'ın açıklamalarında da bu doğru diyor diyemiyorsunuz, İsrail'e zaten hiç diyemiyorsunuz" ifadelerini kullandı.

19.04.2024Haber
İsrail-İran gerilimi... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sahiplenme yok, akla ziyan olmayan bir açıklama da yok

İsrail-İran gerilimi... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sahiplenme yok, akla ziyan olmayan bir açıklama da yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail- İran gerilimiyle ilgili "Şu anda İsrail farklı şeyler söylüyor, İran farklı görüşler ortaya atıyor. Sahiplenme yok ve konu ile ilgili akla ziyan olmayan açıklama da yok. İran'ın açıklamalarında da bu doğru diyor diyemiyorsunuz, İsrail'e zaten hiç diyemiyorsunuz" ifadelerini kullandı.

19.04.2024Gündem
Zeynep Bastık Dream Extra’da

Zeynep Bastık Dream Extra’da!

Dream Türk’te Onur Kırış’ın sunumuyla ekrana gelecek olan Dream Extra’nın ilk konuğu Zeynep Bastık oldu.

19.04.2024Televizyon
Tokatta kırılmanın olduğu fay hattı böyle görüntülendi

Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı böyle görüntülendi

Tokat Sulusaray'da meydana gelen 5.6'lık depremin merkez üssü olan köyde fay hattındaki kırıklar dron ile görüntülendi.

19.04.2024Haber
Eski aşklarına seslendi: Harcadığım her yıla helal olsun

Eski aşklarına seslendi: Harcadığım her yıla helal olsun!

Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’in bu haftaki konuğu başarılı oyuncular Buse Meral ve Furkan Andıç oldu.

19.04.2024Hürriyet Pazar
Tokatta kırılmanın olduğu fay hattı görüntülendi

Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı görüntülendi

Tokat Sulusaray'da meydana gelen 5.6'lık depremin merkez üssü olan köyde fay hattındaki kırıklar dron ile görüntülendi. Köy sakini Fatih Şahin, "Dronla baktığımız yerlerdeki yarıklar depremden önce yoktu. Depremden sonra oluştu. Deprem anında dışarıdayım yer patlamış gibi hissettim" şeklinde konuştu.

19.04.2024Gündem
Kırklarelinde otobüs devrildi: Çok sayıda yaralı

Kırklareli'nde otobüs devrildi: Çok sayıda yaralı

Kırklareli'nin Kavaklı beldesi yakınlarında Bulgaristan'a yolcu taşıyan otobüs Kırklareli'nde devrildi. Çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.

19.04.2024Haber
Giresunda kuyumcu soygunu... Yeni detaylar ortaya çıktı: Gasbettikleri taksinin şoförünü dövüp bagaja kilitlemişler

Giresun'da kuyumcu soygunu... Yeni detaylar ortaya çıktı: Gasbettikleri taksinin şoförünü dövüp bagaja kilitlemişler

Giresun'un Bulancak ilçesinde maskeli ve silahlı kuyumcu soygununda gözaltına alınan 3 şüphelinin 4,5 kilo altın çaldıkları belirlendi. Şüpheliler soygun sonrası gasbettikleri taksiyle kaçmıştı. Altınların tamamı ele geçirilirken, şüphelilerin soygun öncesi taksinin sürücüsünü dövüp, el ve ayaklarını bağlayarak, aracın bagajına kilitledikleri ortaya çıktı. Öte yandan soygun ve sonrası yaşananlar, iş yerinin güvenlik kamerası ve cep telefonu kameralarına yansıdı.

19.04.2024Gündem
6 günler Şevval orucu peş peşe mi tutulur, ayrı ayrı tutulabilir mi Merak edenler için 6 günler orucu Şevval Ayı orucuyla ilgili detaylar

6 günler Şevval orucu peş peşe mi tutulur, ayrı ayrı tutulabilir mi? Merak edenler için 6 günler orucu Şevval Ayı orucuyla ilgili detaylar

Ramazan ayının bitimi ve Şevval ayının başlamasıyla birlikte faziletiyle bilinen Şevval ayı orucuyla ilgili detaylar da merak edilip araştırılmaya başlandı. Özellikle Şevval ayı orucunun peş peşe mi tutulacağı ve ayrı ayrı tutulup tutulmayacağı merak edilenler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Peki, Şevval orucu ne zaman tutulur? 6 günler Şevval orucu peş peşe mi tutulur, ayrı ayrı tutulabilir mi? İşte Diyanet'ten gelen yanıt

19.04.2024Bilgi
Göztepe, Giresun’da tur peşinde Süper Lig ihtimali...

Göztepe, Giresun’da tur peşinde! Süper Lig ihtimali...

Trendyol 1’inci Lig’de bitime 4 maç kala 60 puanla 2’nci sırada yer alan Göztepe yarın deplasmanda küme düşmesi kesinleşen Giresunspor’la karşı karşıya gelecek.

19.04.2024Futbol
Kurban Bayramı tatili 9 gün mü olacak Kurban Bayramı ne zaman...  İşte merak edilen bayram takvimi...

Kurban Bayramı tatili 9 gün mü olacak? Kurban Bayramı ne zaman?... İşte merak edilen bayram takvimi...

Kurban Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü sürecek? Ramazan Bayramı'nın geride kalmasıyla birlikte bu sorunun cevabı merak edilip araştırılıyor. Zilhicce ayının 10 - 11 - 12 ve 13. günlerinde kutlanan Kurban Bayramı tarihi Hicri Takvim ve Miladi Takvimi arasındaki zaman farkı nedeniyle bir önceki yılda 10 - 11 gün daha erken başlayacak. Bu yıl Kurban Bayramı Pazar günü başlayacak. Perşembe ve Cuma günlerinin de tatil ilan edilmesiyle birlikte bayram tatili tarihi 9 güne çıkacak. Peki, Kurban Bayramı tatili 9 gün mü, kaç gün olacak ne zaman başlayacak? 2024 Kurban Bayramı tarihi (10 - 11 - 12 ve 13 Zilhicce Ayı) Diyanet Takvimi bayram tarihi

19.04.2024Bilgi
Şanlıurfada feci olay Kanalizasyon çalışmasında göçükte bir can kaybı

Şanlıurfa'da feci olay! Kanalizasyon çalışmasında göçükte bir can kaybı

Şanlıurfa’da kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçükte otuz üç yaşındaki işçi Mehmet Sinan Kubat hayatını kaybetti.

19.04.2024Gündem
Fazla kilolardan kurtulmak isterken hayatı kâbusa döndü

Fazla kilolardan kurtulmak isterken hayatı kâbusa döndü

İstanbul Avcılar'da altmış bir yaşındaki Sabiha Eldenüstün, 78 kiloyken takıntı haline getirdiği kilolarından kurtulmak için özel bir hastanede midesine balon taktırdı. Eldenüstün, toplamda 1 milyon 400 bin lira ödeme yaptı. Kısa sürede zayıflayan kadının midesinin delindiği ortaya çıktı. 4 aydır yemek yiyemediğini belirten kadın doktordan şikayetçi oldu. Doktor M.K. ise iddiaları kabul etmezken, 'Kendisi aşırı sigara tüketiyor. Taktıktan sonra 1 ay sonra midesi deliniyor. ' ifadelerini kullandı.

19.04.2024Haber
Kırklarelinde yolcu otobüsü devrildi... 11 kişi yaralandı

Kırklareli'nde yolcu otobüsü devrildi... 11 kişi yaralandı

Kırklareli'nin Kavaklı beldesi yakınlarında Bulgaristan'a yolcu taşıyan otobüs Kırklareli'nde devrildi. Kazada 11 kişi yaralandı.

19.04.2024Gündem
Kızılcık Şerbetinin Görkemi Özge Özacar kimdir, kaç yaşında, nereli Özge Özacar dizileri ve hayatı

Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar kimdir, kaç yaşında, nereli? Özge Özacar dizileri ve hayatı

Ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti yeni bölüm öncesi dizide son zamanlarda en çok dikkat çeken karakterlerinden Görkem'in asıl adı merak ediliyor. Kızılcık Şerbeti Görkem karakterine güzel oyuncu Özge Özacar hayat veriyor. Peki, Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar kimdir, kaç yaşında, nereli? Özge Özacar dizileri ve hayatı

19.04.2024Televizyon
Boluda korkunç olay Eşini ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü, kayınvalidesini yaraladı

Bolu'da korkunç olay! Eşini ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü, kayınvalidesini yaraladı

Bolu’da Meltem Zengin (35), çalıştığı fabrikadaki mesaisinin ardından gittiği babasının evinde sorunlar yaşadığı eşi Serkan Zengin’in (36) saldırısına uğradı. Serkan Zengin, eşi ile kayınpederi Turgut Doğanyiğit’i (63) bıçaklayarak öldürüp, araya giren kayınvalidesi Emine Doğanyiğit’i ise yaraladı.

19.04.2024Gündem
Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı, yok mu Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman, saat kaçta 19 Nisan Show TV yayın akışı

Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı, yok mu? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? 19 Nisan Show TV yayın akışı!

Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı? Geçtiğimiz hafta bayram nedeniyle pek çok dizinin yeni bölümü yayınlanmadı. Her hafta Show TV ekranlarından izleyici karşısına çıkan dizinin bu akşam ekranlara gelip gelmeyeceği de merak konusu oldu. Dizinin yayınlanan son bölümünde Görkem’in bir anda değişmesi dikkat çekmişti. Pembe, bu durum karşısında ne yapacağını bilememişti. Peki Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı, yok mu? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? İşte 19 Nisan Show TV yayın akışı!

19.04.2024Televizyon
İsrail-İran gerilimi... Dışişleri Bakanlığı: Tüm tarafları daha büyük bir çatışmadan kaçınmaya çağırıyoruz

İsrail-İran gerilimi... Dışişleri Bakanlığı: Tüm tarafları daha büyük bir çatışmadan kaçınmaya çağırıyoruz

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in İran'a yönelik misilleme saldırısına ilişkin, "Son gelişmelerin ardından kalıcı bir çatışmaya dönüşme riski bulunmaktadır. Tüm tarafları, daha büyük bir çatışmaya yol açabilecek adımlardan kaçınmaya davet ediyoruz" açıklamasını yaptı.

19.04.2024Gündem
1 Mayıs resmi tatil mi 1 Mayıs okullar üniversiteler tatil mi olacak

1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs okullar üniversiteler tatil mi olacak?

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü öncesi geri sayım başladı. Tarihin yaklaşmasıyla birlikte özellikle çalışanlar ve öğrenciler merak içerisinde 1 Mayıs'ın bu yıl yani 2024 yılında hangi tarihe denk geldiğini merak edip araştırıyor. Peki, 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs okullar tatil mi, 1 Mayıs üniversiteler tatil mi olacak? İşte merak edilen detaylar...

19.04.2024Bilgi
1 milyon 400 bin lira harcadı... Mide ameliyatı kâbusla bitti Doktordan yanıt geldi

1 milyon 400 bin lira harcadı... Mide ameliyatı kâbusla bitti! Doktordan yanıt geldi

İstanbul Avcılar'da altmış bir yaşındaki Sabiha Eldenüstün, 78 kiloyken takıntı haline getirdiği kilolarından kurtulmak için özel bir hastanede midesine balon taktırdı. Eldenüstün, toplamda 1 milyon 400 bin lira ödeme yaptı. Kısa sürede zayıflayan kadının midesinin delindiği ortaya çıktı. 4 aydır yemek yiyemediğini belirten kadın doktordan şikayetçi oldu. Doktor M.K. ise iddiaları kabul etmezken, 'Kendisi aşırı sigara tüketiyor. Taktıktan sonra 1 ay sonra midesi deliniyor. ' ifadelerini kullandı.

19.04.2024Gündem
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde öğretime ara verildi, sınavlar ertelendi

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde öğretime ara verildi, sınavlar ertelendi

Tokat Sulusaray merkezli yaşanan 5.6 büyüklüğündeki deprem sonrası Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından acil önlemler alındı. Bu tedbirler kapsamında bugün derslere ara verilirken ara sınavlar da ertelendi. Öğrencilerin ihtiyaçlarının giderilmesi için de çalışmalara başlandı.

19.04.2024Eğitim
Almanya, Julian Nagelsmannla sözleşme yeniledi

Almanya, Julian Nagelsmann'la sözleşme yeniledi

Almanya Futbol Milli Takımı, Teknik Direktör Julian Nagelsmann'ın sözleşmesini 2026 FIFA Dünya Kupası sonuna kadar uzattı.

19.04.2024Futbol
Dışişleri Bakanlığından İsrail-İran gerilimine ilişkin açıklama

Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail-İran gerilimine ilişkin açıklama

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in İran'a yönelik misilleme saldırısına ilişkin, "Son gelişmelerin ardından kalıcı bir çatışmaya dönüşme riski bulunmaktadır. Tüm tarafları, daha büyük bir çatışmaya yol açabilecek adımlardan kaçınmaya davet ediyoruz" açıklamasını yaptı.

19.04.2024Haber
Yarın yağmur yağacak mı, hafta sonu hava nasıl olacak AKOMdan İstanbul için uyarı

Yarın yağmur yağacak mı, hafta sonu hava nasıl olacak? AKOM'dan İstanbul için uyarı!

Yarın yağmur yağacak mı sorusu, hafta sonuna girerken Cumartesi ve Pazar günü planı olanlar tarafından merak ediliyor. Meteoroloji tarafından paylaşılan verilere göre hava sıcaklıklarının beklenen yağışlarla beraber azalacağı tahmin ediliyor. Diğer taraftan da AKOM'dan İstanbul için de uyarı geldi. Ayrıca CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, aralarında illeri sayarak kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu. Peki yarın İstanbul, İzmir ve Ankara'da yağmur var mı? 20-21 Nisan hava nasıl olacak? İşte ayrıntılar...

19.04.2024Bilgi
Bir giydiğini bir daha giymezdi... Eski model artık çöplükten giyecek topluyor

Bir giydiğini bir daha giymezdi... Eski model artık çöplükten giyecek topluyor

Gösteri dünyasının "en parlak" yıldızlarıyla ilgili bütün ayrıntılar çok dikkat çeker genelde. Çoğunun geçmişine baktığınız zaman da ortak bir nokta görürsünüz... Yoksul veya yoksulluk sınırında hayatlardan gelirler. Canlarını dişlerine takarak çalışıp sonunda şöhret basamaklarını tırmanırlar ve gerçekten özenilecek bir yaşama kavuşurlar. Hayatlarının sonuna kadar da öyle kalırlar.

19.04.2024Magazin
Galatasarayda imza günü Muslera, Torreira ve Barış Alper Yılmaz tamam, sürprizler...

Galatasaray'da imza günü! Muslera, Torreira ve Barış Alper Yılmaz tamam, sürprizler...

Galatasaray, bugün saat 16.00'da A takım oyuncularıyla sözleşme yenileme töreni yapılacağını açıkladı.

19.04.2024Futbol
Bayburt - Trabzon yolunda ilkbaharda karla mücadele

Bayburt - Trabzon yolunda ilkbaharda karla mücadele

Bayburt-Trabzon arasında kar yağışı nedeniyle yılın yaklaşık 6 ayı ulaşıma kapalı olan karayolunun ulaşıma açılması için çalışmalar devam ediyor.

19.04.2024Haber
Yaşar Üniversitesi’nin başarılarla dolu 23’üncü yaş gururu

Yaşar Üniversitesi’nin başarılarla dolu 23’üncü yaş gururu

Bilim, birlik ve başarı ilkeleriyle yenilikçi ve sürdürülebilir bir üniversite olmak için eğitime katkı koymayı sürdüren Yaşar Üniversitesinin 23. yılı törenle kutlandı. Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, “Kuruluşumuzdan bu zamana kadar pek çok alanda başarılara imza attık ve binlerce öğrenci mezun ettik” dedi.

19.04.2024Avrupa
Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının programı açıklandı

Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının programı açıklandı

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının programı belli oldu.

19.04.2024Futbol