Onlar garson sanatçılar

Güncelleme Tarihi:

Onlar garson sanatçılar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2007 00:00

İlk çıkışını Memedim şarkısıyla yapan Zeynep, suskunluğunu "Yıkıl" albümüyle bozarken tartışma yaratacak sözler söyledi.

Haberin Devamı

Onlar garson sanatçılar
"4 yıldır uzaktan takip ettim herşeyi, gülerek yetindim. Çark farklı dönmeye başladı. Magazinide gördüm dolu bir tabak yok ortada, herkes sansayon peşinde." diyen Zeynep "Uzak kaldığım süre boyunca Demet Akalın'a, Hande Yener'e ve Bengü'ye çok güldüm. Bakkal aşağılamasına çok karşıyım ben hümanist bir insanım. Kendisi de önceden bakkal müziği yapıyordu. Bir aşçı vardır, bir de garsonlar vardır. Ustadan çırağa doğru gider. Garson da hedefine ulaşmak için çalışır. Yani Aşçı Ersay olmadan Demet'in bir yerlere gelebileceğini sanmıyorum.Onlar sanatçı değil. Aşçı yapar garsona teslim eder, garson da onları taşımaya başlar. Demet Akalın, Hande Yener garson sanatçılar." sözleryele
/images/100/0x0/55eabe0bf018fbb8f893d075
'bakkal şarkıcı'dan sonra 'garson şarkıcı' polemiğinin temellerini atmış oldu.
Hakkımı helal etmiyorum
Zeynep bu kadar uzun bir ara vermesinin sebebini ise "Şahin Özer'e karşı uğraş verdim. 3 yılımı aldı götürdü benden ama çok büyük bir sabırla dayandım. Şahin Abi'ye anjiyo geçirdiğinde geçmiş olsuna gitmiştim. Zeynep seninle anlaşma yapalım dedi. Bana baban olmayacak dedi. Keşke herkesin benimki gibi babası olsa. Dost arkadaş insanı anlayan. İyi ki de babam varmış. Baban olmayacak çünkü babayla biryerlere gelemezsin.. Ben de ona o zaman size baba yarısı gibi güveneyim dedim. Zor durumlarda kaldım ne konsere gidebildim.Babam son derece çağdaş, Avrupai zihniyete sahip onunla çalışmamız bu sektörde garip karşılandı nedense. Şahin Özer'e yaptıklarından dolayı çok kırgınım. O da bir baba. onun da evlatları var. Allah onu ölümle de burun buruna getirdi ama insana Allah vicdan vermediyse 7'sinde neyse 70'inde de odur. Kul hakkımı helal etmiyorum" şeklinde açıkladı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!