Türk bankalarına Visa ödülleri

Güncelleme Tarihi:

Türk bankalarına Visa ödülleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2007 17:26

Visa'nın 2006 yılındaki büyümesine katkı sağlayan Türk bankalarına İstanbul'da düzenlenen bir törenle ödülleri verildi.

Haberin Devamı

Visa Europe Büyüyen Pazarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mark Antipof'un da katıldığı törende, Visa üyesi Türk bankalarına 5 farklı kategoride ödül sunuldu.

Yapı ve Kredi Bankası Visa kredi kartı alışveriş hacminde lider banka, Türkiye İş Bankası Visa electron banka kartı alışveriş hacminde lider banka, Garanti Bankası Visa ticari kart alışveriş hacminde lider banka, Ziraat Bankası Visa kart adedinde en yüksek artışı gerçekleştiren banka ve Denizbank Visa ticari kart özel ödülü aldı.

Törende konuşan Mark Antipof, ödül alan bankaları tebrik ederek, 2006'daki gelişmelerin, Türkiye'deki güçlü büyüme dinamikleri ve yenilikçiliği bir kez daha ortaya koyduğunu belirtti.

Visa Europe Türkiye Genel Müdür Berna Ülman da üye bankalarla yakın iş birliği içinde 2006 hedeflerine ulaştıklarını vurgulayarak, geçen yıl tüketici harcamalarında her 100 YTL'den 13 YTL'nin Visa kartlarıyla harcandığını ve 2007'da bu payın daha da artacağını bildirdi.

Haberin Devamı

Ülman, üyelerle iş birliği içinde sürdürdükleri faaliyetlerin, sektörün büyümesinin temel dinamiğini oluşturmaya devam edeceğini kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!