Faturalar ATM'den ödenecek

Güncelleme Tarihi:

Faturalar ATMden ödenecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2007 11:48

Üzerindeki barkot okuyucu sayesinde fatura ve kredi kartı borcunun ödenmesini sağlayan “Tele24 Plus” ATM'ler kullanıma çıktı.

Haberin Devamı

Yapı Kredi Bankası'nın Tele24 Plus'ları, kredi kartı, elektrik, doğal gaz, cep  telefonu gibi her türlü ödemenin, ekstre veya fatura üzerindeki barkot  okutularak kolayca ve hızlıca yapılmasına imkan sağladığı ifade edilerek, direkt olarak nakit kabul edebilen ve para üstünü tam olarak  verebilen Tele24 Plus'larla ödemelerin kart veya vadesiz hesap  kullanmadan da gerçekleştirilebildiği kaydedildi.

İlk olarak Worldcard ödemeleriyle başlatılan barkotla ödeme sisteminin,  yakın zamanda elektrikten doğal gaza, internetten telefona her tür  faturanın ödemesi için kullanılabileceği ve 700'den fazla noktada  hizmete koyulan Tele24 Plus'ların, Eylül ayı sonuna dek Türkiye çapında  1159 noktaya yayılacağı bildirildi.

Son bir yıldır 30 milyon avroluk yatırımla ATM sistemlerini  yenilediklerini ve geliştirdiklerini aktaran Doğan, “Tele24 Plus'lar da  bu sürecin geldiği en son nokta. Artık en hızlı ve en verimli bankacılık  işlemleri Yapı Kredi ATM'lerinden gerçekleştirilecek” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!