Eş değiştirenler kulübü 17 katlı oteli kapattı

Güncelleme Tarihi:

Eş değiştirenler kulübü 17 katlı oteli kapattı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2002 02:08

ABD'de cinsel tatmin ve zevkler için eşlerini değiştirenler, turistik Miami kentinde 17 katlı bir otel kapattı.

Eş değiştirenler yıllık toplantısında, gelecek dört gün boyunca çeşitli seminerler verilecek, ülkenin farklı yerlerindeki kulüpler ve bunların faaliyetleri tanıtılacak, seks aletleri satılacak ve eş takası yapılacak.

Radisson Deauville Otel Yönetimi, tüm çalışanlarına dört gün boyunca nasıl davranmaları gerektiği konusunda bir haftalık eğitim verdi. Yönetim, altın kural olarak ‘‘girmeyin’’ yazılı otel odalarına kesinlikle girilmemesini tembihledi. Toplantının ev sahipliğini California'daki ‘‘Lifestyles Organization’’ adlı kuruluş yapıyor.

Yıllık toplantıyı düzenleyenler, ABD'de eş değiştirme kulüplerinin üyeleri arasında, orta ve iyi gelir sahibi olan öğretmenler ve polis memurlarının çoğunlukta olduğunu belirttiler. Toplantılar halka da açık, ancak satın alınacak pakete göre en az 400 dolar ödemek gerekiyor. Yapılacak 24 ayrı seminer, Monogami Mitosu, Eş Değiştirmeye Giriş, Bizden Biri misiniz gibi başlıklar taşıyor.

Satılacak seks bağlantılı ürünler arasında ise, penis büyütücüler, haz artırıcı ilaç ve bitkiler, yenilebilir külotlar, çeşitli amaçlı haplar ve vitaminler ile fetiş aletleri yer alıyor. ABD'de 500 ayrı eş değiştirme kulübü bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!