Munise, intihar etmek mi istedi

Güncelleme Tarihi:

Munise, intihar etmek mi istedi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2002 01:59

Önceki gün, sabaha karşı kanlar içinde Acıbadem Hastanesi'ne gelen genç oyuncu Mine Çayıroğlu'nun intihara teşebbüs ettiği iddia ediliyor. Son zamanlarda özel yaşamında mutsuz günler geçiren Mine Çayıroğlu'nun intihara teşebbüs olasılığının yüksek olduğu belirtildi.

ÇELİŞKİLİ AÇIKLAMA

Çayıroğlu'nun babası İhsan Çayıroğlu, ‘‘Kızım annesiyle misafirlikten geldikten sonra duş almak için banyoya girdi. Çıkarken ayağı kayınca düşmemek için cam kapıya tutunmuş. Kapı ağırlığı taşımayınca kırılmış. Mine de elinde kalan cam bölmeyle yere düşerek kolunu kesmiş. Ortada intihar falan yok. Lütfen bu olay saptırılmasın’’ dedi.

Hastanede bulunan yakınları ise Çayıroğlu'nun bir davetten sevgilisi Cem Örs'le birlikte Çengelköy'deki evine döndüğünü, kapıdan girerken de topuklu ayakkabısının takılması nedeniyle sendelediğini ve salonun camlı kapısına tutunmak isteyince elini kestiğini söylediler. Çelişkili açıklamaların ardından Acıbadem Hastanesi El Cerrahı Dr. Ufuk Nalbantoğlu, şunları söyledi:

‘‘Saat iki buçukta acil polikliniğimize gelen Mine Çayıroğlu, sağ el bileğinde baş parmaktan başlayıp ön kola kadar uzanan 20 santimlik tendon kesiğiyle başvurdu. Acil müdahale ile kendisine mikrocerrahi damar sinir tamiri ve tendon onarımı yapıldı. Çok kan kaybetmiş. İntihar olabilmesi çok zor. Çünkü kesik sağ elindeydi. İntihar edecek bir kişi öyle kesmez. Ameliyattan sonra odaya alındı. Şu anda sağlık durumu daha iyi.’’

MUTSUZUM DİYORDU

80'li yıllarda Aydan Şener'le birlikte rol aldığı ‘‘Çalıkuşu’’ dizisindeki Munise rolüyle çocuk yaşlarda şöhret olan, ancak genç kızlık dönemlerinde istediği başarıyı bir türlü yakalayamayan Mine Çayıroğlu'nun bir süredir bunalımda olduğu öğrenildi. Zaman zaman ailesi ve sevgilisiyle problemler yaşayan Çayıroğlu, tiyatrodaki arkadaşlarına da sık sık mutsuz olduğunu dile getiriyordu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!