Emniyet amiri rüşvet olarak kadın almış

Güncelleme Tarihi:

Emniyet amiri rüşvet olarak kadın almış
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2007 00:00

Rus fuhuş baronu Vladimir K.’nın, yönettiği çetenin bürokratik işlerini takip eden biri emniyet amiri sekiz polis ile iki adliye memuruna rüşvet olarak kadın gönderdiği belirlendi.

İstanbul’da önceki gün 8 gece kulübü ile 40’a yakın adrese düzenlenen baskında, Vladimir K. ile çeteyi organize eden Hakan Ü.’nün de aralarında bulunduğu 40 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan birinin, Beyoğlu Araştırma Büro Amiri iken Erzurumlular Çetesi ile bağlantısı yüzünden hakkında idari soruşturma başlatılan Emniyet Amiri Hakan Şirin olduğu açıklandı.

Dansçı kızı gönder

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gönderilen Hakan Şirin’in fuhuş yaptırılan kadınları havalimanında karşılayıp adreslere teslim ettiği belirtildi. Geçen yıl eylül ayında başlayan telefon takibinde dinlemeye ilginç diyaloglar da takıldı. Çetenin önde gelen isimlerinden Hakan Ü.’yü arayan bazı kişilerin kadın isterken, "Minyon olanı gönder", "Dansçı kız gelsin" diye talepte bulundukları belirlendi. Operasyonda ele geçirilen 8 ajandadaki ünlü müşterilerle ilgili soruşturma sürüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!