’Tüketici sorunları’nı Ankara Hürriyet’e yazın

Güncelleme Tarihi:

’Tüketici sorunları’nı Ankara Hürriyet’e yazın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2007 00:00

Ankara Hürriyet Gazetesi sayfalarını, Ankaralı tüketicinin haklarına, şikayetlerine de açtı. Tüketici Bülteni’nin yanısıra artık Ankara Ticaret Odası’na gelen tüketici şikayetleri ve bunlara getirilen çözümler de artık her gün okurla buluşacak.

Her sorun çözülecek

ATO Disiplin Kurulu, 2006’da bin 765 tüketici şikayetini değerlendirdi ve 51 firma hakkında cezai işlem kararı aldı. Satın aldığınız ürünler veya hizmetlerle ilgili her türlü şikayetinizi ankara@hurriyet.com.tr adresine e-mail ile ya da 467 97 56 numaralı telefona faks çekerek bize ulaştırabilirsiniz.

İsterseniz haber yapın

Sorununuzu isterseniz çektiğiniz fotoğrafla, ankara.sendeyolla.com sitemizde de yayınlayabilirsiniz. Sitemize, bilgisayarınıza sadece ankara.sendeyolla.com yazarak girin. (Başına http ya da www koymadan). Bir e-maille kaydolun, sorununuzu sadece Ankara değil dünya duysun.

Nasıl yollayacaksınız

ankara.sendeyolla.com’a kaydolduktan sonra, sağ bölümde "Sen de yolla"yı tıklayın. Açılan sayfada Başlık bölümüne haberinizin, yazınızın başlığını yazın. Kategori bölümünden haberinizin yer almasını istediğiniz bölümü seçin. Kısa metin bölümüne haberinizin bir ya da iki cümleyle konusunu (spotunu) yazın. Tam metin bölümünde de haberinizi yazınızı bizzat siz kaleme alın.

Ardından sağ alttaki Sonraki Adım’ı tıklayın. Eğer haberle, yazıyla ilgili çektiğiniz fotoğraf ya da video film varsa Fotoğraf/Video Ekle’yi tıklayın. Fotoğrafı ekleyin. Ardından sol altta Kaydet’e tıklayın. Son olarak, sağda Haberi yolla’yı tıkladığınızda işlem tamamdır.

Haber ve fotoğrafınız ankara.sendeyolla.com’da yer aldıktan sonra, Ankara Hürriyet Gazetesi’nde de yayınlanacaktır.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!