Favori G.Saray

Güncelleme Tarihi:

Favori G.Saray
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2002 01:58

Türkiye Süper Ligi şampiyonluğu için 3 takım çekişiyor. Zirvedeki Galatasaray, en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 3, üçüncü sıradaki Beşiktaş'ın ise 5 puan önünde liderlik kolduğunda.

Hürriyet yazarları ‘‘G.Saray ligin bitimine 5 hafta kala yakaladığı 3 puanlık avantajı kaybeder mi?’’ ve ‘‘Ligin sonunda ilk 3 nasıl şekillenir?’’ sorularına yanıt verdi. Çıkan sonuç: Galatasaray şampiyon olur, Fenerbahçe ikinciliğe daha yakın ama Beşiktaş ile oynayacağı derbi lig ikincisini belirler.


Togay BAYATLI


G.Saray'ın bu avantajı kaybetmesi ihtimali yüzde 20. Şu anda en yakın rakibinin 3 puan önünde, ancak ben 1 puanı da averajından sayarak bunu 4 puan olarak görüyorum. Eğer G.Saray puan kaybederse diğerlerinin şansı olabilir. Bu şansı da zor görmüyorum. Çünkü Diyarbakır maçından gerekli dersi aldılar. İkinci ancak F.Bahçe-Beşiktaş maçından sonra belli olur. En kritik maç bu derbi. Bu hafta Beşiktaş, Malatya'ya puan kaybederse onun da sonucu belli olur.


Vedat OKYAR


Bir kere bu yaşıma geldim avantajın kötüsüne rastlamadım. G.Saray avantajlı. Kaldı ki, bir F.Bahçe-Beşiktaş maçı var. Sahadan ne çıkarsa çıksın G.Saray hanesine yazılır. Öyle de bir avantajı var. F.Bahçe'nin, Beşiktaş yanında zorlu bir maçı yok. Onların da Beşiktaş'ı geçmesi lazım. Beşiktaş için derbi ayıp kapama maçı. Bu sezonun ayıbını bir tek F.Bahçe'yi yenerse kapar. Lig şimdiki sıralamada sonuçlanır diye düşünüyorum.


Korkut GÖZE


Galatasaray, Trabzon'da bir adım değil, 3 adım attı. Önümüzdeki Samsunspor maçını da kazanırsa ligin rengi aşağı yukarı belli olur. Bu ligin sıralaması G.Saray, F.Bahçe, Beşiktaş şeklinde biter. Ama Türkiye liglerinde her türlü sonuç süprize açık. Top yuvarlak lafı gerçekleşirse sıralamada da değişme olabilir. Ama görünen sıralama bu.


İlhan SÖYLER


Galatasaray, soğukta, yağmurda ve karda trafik kazaları yaptı. Baharın ilk günlerinde yolun asfalt olmasıyla, önemli bir virajı usta pilotlar sayesinde atlattı. Şimdi önünde çakıllı yollar var. Arabayı kaydırmaz, bir yere çarpadan giderse hedefe ulaşır. Çünkü yarışta bir adım önde. Ligin üstteki paketi bana göre, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe olarak düğümlenir.


Devrim SAĞIROĞLU


G.Saray, Fenerbahçe'den 3, Beşiktaş'tan 5 puan önde. Aralarındaki maçlara göre averajı da onlardan iyi. Ayrıca F.Bahçe'nin Beşiktaş ile İnönü'de zorlu bir derbi oynayacağını unutmayalım. Bu şartlar altında şampiyonluğun G.Saray'a, F.Bahçe ve Beşiktaş'tan çok daha yakın olduğunu söyleyebilirim. Bence G.Saray bu saatten sonra bu avantajını kaptırmaz. Şampiyonlar Ligi'ne gidecek ikinci takım olarak da F.Bahçe'yi görüyorum.


Ercan SAATÇİ


Böyle bir ortamda bu soruların yanıtını bilmek için kahin olmak lazım. Şu anda avantajlı olarak G.Saray görünüyor. Ancak ben inanıyorum ki G.Saray mutlaka puanlar kaybedecek. 5 maçtan 9 puan alacak. Bu yüzden G.Saray avantajlı olmasına rağmen benim tahminim ve isteğim şampiyonun Fenerbahçe olacağı. İkinciliği Beşiktaş alır, üçüncü de G.Saray olur.


Kanat ATKAYA


G.Saray, ilk yarı A.Gücü maçında, bir rakibinin 7, diğerinin de 11 puan önüne geçme avantajını kaybetmişti. Sonrası malum; deplasman maçlarının kralı GS puanları döke saça ilerledi. Trabzonspor maçı bir dönüm noktasıdır, doğru. Fakat asıl önemli maç pazar günü oynanacak Samsunspor maçı. G.Saray, Samsun'dan galibiyetle dönerse, üçüncü yıldızı formasına takar. BJK-FB maçı da, şampiyonlar Ligi'ne gidecek ikinci takımı belirler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!